רפואה משלימה
ניסיתי כמה פעמים לפנות לתחום ועשיתי כל מיני מחקרים קטנים כאלה לעצמי לגבי רפואה משלימה. בפעם הראשונה שניסיתי , עזבתי מהר כי לא יכולתי להתמיד וזה פגע בי בתרופות הרגילות שלי. אז לקחתי משהו פרוביוטי. לא מזמן פניתי שוב פעם לתחום למישהי שכן מכירה את המחלה סיאף ומכאן שהטיפול הוא בהתאם ולא סתם מהרחוב. פניתי בעקבות משהו ספיצפי שנמאס לי מזה והרפואה הרגילה לא עזרה לי למרות הנסיונות. וזה כל מיני תופעות לוואי שנובעות מבעיות מערכת העיכול , מעיים והן החוסר איזון בגוף שנגרם מאנטיביוטיקה הרבה. עדיין זה לא ממש עזר לי. אז אני לא יודעת להגיד אם כן או לא. בכל מקרה , לפי מה שאני יודעת , רפואה משלימה לא תרפא סיאף , היא יכולה לעזור במקרים נקודתיים , כאבים מסויימים , לשנות גן עדיין לא

. אבל היא כן יכולה לאזן את הגוף שכל כך לא מאוזן בחומציותו אצל חולי סיאף וזה מתבטא ישירות בעיקר אצל החולות בינינו. יכולה להרגיע. לגבי אכילה נכונה , וויטמינים ותוספי מזון זה בהחלט חכם להיות מודעים לזה כי סך הכל האוכל זה הדלק שלנו. מאז שנחשפתי אני באמת משתדלת לאכול יותר נכון , זה לא אומר שאני לא אכולת דברים יותר דברים לא בריאים , אבל כן יותר מודעת. בכל מקרה , גם אצלי זה קרה וזה גם יכול לקרות וזה משהו שצריך מאוד להיזהר ממנו. וזה שהרפואה המשלימה הופכת לאלטרנטיבית. יש לנו כל כך הרבה תכשירים לקחת , כל כך הרבה שעות ביום לטיפול וכל זה בלי לשים לב לוקח המון אנרגיות הן פיזיות והן נפשיות ולפעמים פשוט אי אפשר לקבל את הכל ולדחוף את הכל. ואז קורה בדיוק הפוך , או שמוותרים על משהו ולפעמים על דברים יותר חשובים מרפואה משלימה או שפשוט קורסים תחת העומס. נראה לי שאת השאלה הזאת שאלה אמא , אולי אני קצת אתנשא כאן , אבל לא לרעה , את לא יודעת מזה לקחת את את כל הטיפול הרגיל ואין לך מושג כמה הרפואה המשלימה יכולה לבלבל. ולפעמים פשוט חבל על האנרגיות. זה גם מה שהרופאה שלי אמרה ושמעתי מעוד רופאים. אף אחד מהם לא אמר שזה רע , אבל הם כן הזהירו אותי ואמרו שאם יש מצב שזה יפריע לי לטיפול עדיף לא לקחת מאשר לסבול. עוד דבר שהרופאה אמרה שתרופה טבעית גם אם המרכיבים טבעיים היא עדיין תרופה שמעבירה שינויים בגוף וזה בדיוק אותה התרופה והיא צריכה לדעת את ההרכב. בכל מקרה , רפואה שלמה זה תחום אחד ענק וכדי להתמסר אליו במאה אחוז צריך לשנות אורח חיים. ממש ככה. החוכמה היא לקחת לחיים עצות שלא יפריעו לקיים. וזה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע.