רפואה משלימה ואנדו'

Shame in you

New member
רפואה משלימה ואנדו'

מצטערת שאני פותחת שרשור חדש, אבל זה בנושא אחר לגמרי ורציתי שישימו לב אליו. האם אתן נעזרות/נעזרתן ברפואה משלימה לטיפול באנדו'? אילו שיטות ניסיתן? האם משהו מזה עזר?

דיקור

דיקור יפני.אצל מטפל טוב. עשה לי את ההבדל הגדול ביותר. כמובן שביחד עם תזונה נכונה. בהתחלה נזקקתי לטיפול בשבוע ועכשיו אני מגיעה אליו פעם בחודש או חודש וחצי. תלוי בהרגשה שלי. אני חושבת שזה עניין שמשתנה בין אחת לשנייה וכל אחת מוצאת את הטיפול המתאים לה. חג של חופש ושמחה, אניש.

gui1

New member
דיקור יפני ?סיקור סיני

טוב אז זה התחיל מהסינים אבחנה של דופק ולשון צמחים ודיקור היפנים באו אחכ האבחנה שלהם נישענת הרבה על הרה דיאגנוסטיקה יעני אבחנת בטן , הם משתמשים בדיקור בלבד[ לפעמים מיקום הנקודה שונה - וללא צמחים יש כמה מסטרים גדולים האחד הוא איטו וטנקנה - שהיה אורטופד ולפי שיטתו רוב הבעיות שלנו נובעות כתוצאה מבעיות בעמוד השידרה לכן הרבה מהדיקור היפני עובד טוב על כל הנושא של שלד שירירים ועוד רעילות קטונה יש את קיקו שהיא האלוהים היפני והיא הייתה פה מורה והתאהבה בישראלי - הם נישאו - ושניהם בניו יורק עושים מליונים ויש את ימאמוטו שהוא יפני שעובד על דיקור גולגולת יפני הטיפולים היפנים משתמשים במגנטים , ו חוטי יונצזיה מעבירים חשמל ממקומות מלאים לריקים שניהם היפנים והסינים עושים עבודה טובה זה רק עניין של אבחנה , ושיטת טיפול אבל אל תשכחי שמ י ל י א ר ד סינים ל א טועים {-:

galit 03

New member
צודקת במיליון אחוז...

גם לכל אחת מתאים טיפול שונה...ומטפל שונה. יש אסכולה נוספת ברפואה הסינית שהיא דיקור לפי הרפואה הסינית העתיקה - גזעים וענפים שגם שם יש התייחסות דומה אבל קצת שונה. מתייחסים שם גם לאסטרולוגיה הסינית ולאזור המגורים ויש שימוש בפחות מחטים מהרפואה הסינית המודרנית יותר(TCM) ועוד כמה וכמה הבדלים. בזמנו עברתי טיפול בדיקור יפני לכאבי מחזור(עוד לפני שידעתי על האנדו')וזה פשוט היה מציל אותי...הייתי מגיעה למדקרת בלי יכולת להתיישר והייתי יוצאת מהטיפול זקופה לחלוטין. בל נשכח כמובן את הטיפולים השונים שמוצעים היום בין היתר הומאופתיה שאני מנסה בימים אלו ממש ונטורופתיה שלפי מה שהבנתי חייבים לשנות הרגלי תזונה עם אנדו'... ויש טיפולים תומכים נוספים במגע כמו רפלקסולוגיה,שיאצו וטווינא להקלה על כאבים וסימפטומים נוספים. העיקר הבריאות, חג שמיייח, גלית

Shame in you

New member
תזונה

תזונה זה בכלל משהו שתמיד אומרים לשנות, בין אם זה אנדו' או סרטן או סתם כאבי ראש בלי סיבה.

מישמש33

New member
חשוב רק לציין !!!!

שלא משנה באיזה טיפול כל אחת בוחרת, חייבים להמשיך עם הטיפול הקונבנציונלי במקביל, אחרת יכולה לקרות לה איזה קטסטרופה.

תם תם

New member
שיאצו

אני מטופלת בשיאצו פעם בשבוע, וזה מדהים. כמעט ואין לי כאבים ביום יום, וגם בוסת האחרונה הייתי בטיפול יומיים רצוף ועברתי את זה כמעט ללא כאבים בכלל... 5 אדויל על 5 ימי וסת...

בעברי

נעזרתי בכל השיטות וכלום לא עזר.... היום עושה רפלקסולוגיה פעם בשבוע....ולא כטיפול ולא כמשלים טיפול לאנדו.....אלא כמחזק....מאושש ומחזיר אנרגיה לגוף ולנפש.......אין קשר לאנדו ולא מתיימרת לחפש תרופת פלא לאנדו.....מבחנתי לאנדו שלי יש את התרופה הכי טובה בארץ.....דר' סוריאנו.

Shame in you

New member
איך הרפלקסולוגיה עוזרת לך?

את מרגישה אחריה יותר חזקה? יותר רעננה? יותר אופטימית? ואכפת לך לספר לי, סתם מתוך סקרנות, אילו שיטות ניסית?

מרגישה עם יותר אנרגיה

ועבודה רבה על שינוי תזונה....לא קל. מה ניסיתי - כל מה שיש שם...דיקור....הומאופטיה....צמחים.....הילינג....רייקי.....רפלקסולוגיה....כוסות רוח....(כן כן) אחרי גילוי האנדו ובגדול חזרתי לדיקור....ועדיין כלום...ואפילו הלכתי לנסות הילרית.....שבהחלט הצליחה לעצבן אותי. אז היום רק רפלקסולוגיה כרגיעון לגוף ולנפש שעייפים מאוד....ושינוי תזונה שיתכן ואצליח לעמוד בזה עם רק הרפלקסולוגית שלי תצליח במשימה שלקחה על עצמה .....לשנות לי מנהגי אכילת ג'אנק והעברתי לצד הבריא בתזונה.

Shame in you

New member
ולפני האנדו

הלכת לרפואה משלימה כדי לפתור משהו פיזי אחר, או משהו נפשי? האם הרפואה המשלימה לא עזרה לך בכלל?

לפני האנדו

לפני שידעתי בכלל לאיית אנדו' הלכתי לכל הטיפולים האלה כדי לטפל בכאבי מחזור הקשים שהיו לי ...לא ידעתי שזה מאנדו רק ידעתי שאני מאוד סובלת ורפואה מערבית לא הצליחה לעזור לי גם לא משככים ולכן פניתי למשלימה....אבל גם המשלימה לא עזרה בכלל.....מהרפלקסולוגיה מאוד נהנתי מבחינת ההנאה שבטיפול (מאס'ג)...אבל לא טיפל בשום סימפטום כאבי המחזור..... היום אני מקווה שהרפלקסולוגיה וחצי הקווצינג שעושה לי הרפלקסולוגית שלי יעזרו לי בשינוי תזונה שלדעתי מה שפוגע לנו בגוף...לא קשור לאנדו....ויעזור לי בקצת אנרגיה.....למה התשישות מתישה אותי........... ועכשיו גם יש לי מיגרנה מרגיזה

Shame in you

New member
אני באותו מצב (לגבי מחזור)

משככי כאבים לא עוזרים, וברפואה משלימה לא ממש ניסיתי לטפל בזה. מה שכן, התזונה שלי על הפנים. אני ניסיתי רפואה משלימה בגלל סיבות אחרות מאנדו' וגם לא עזר לי... וניסיתי כמעט את כל השיטות. אבל בניגוד לאנשים אחרים אני לא חושב שהכל בולשיט ועבודה בעיניים. יש אנשים שזה כן עוזר להם ואני חושבת שיש הגיון מאחורי זה. צודקת לגבי התזונה. לכל דבר זה טוב, לא רק לאנדו'.

אני ניסיתי רפלקסולוגיה

וזה קצת עזר לכאבי המחזור אבל לא ממש טיפל באנדו'.זה מאד מרגיע וכמו שאמרתי עזר לכאבים אבל, את האנדו' זה לא שיפר ולא הזיז למוקדים שצצו אחרי הניתוח.

Shame in you

New member
שאלה

היית הולכת לטיפול בזמן הכאבים? או שהיית הולכת במשך החודש, לא בזמן כאבי המחזור וזה עדיין היה כואב לך?

למעלה