רפואה טיבעית

יהלומה33

New member
רפואה טיבעית

יש למישהי ניסיון עם הרפואה הנטורופטית הבנתי שהיא יכולה לסלק לגמרי את מחלת האנדו' מהגוף,וגם לטפל בציסטות עכורות,עם מישהי עברה טיפול דומה והצליחה אשמח לשמוע פרטים,תודה.

זואילי

New member
אין כזה דבר לסלק לגמרי

לא היה ולא נברא. לא פה ולא בעולם. תתחילי לקרוא על אנדומטריוזיס ותביני מה זאת המחלה. וכל מטפל ברפואה משלימה שיגיד לך שהוא יכול לגרום לך להבריא, לא מבין בשיט.

galim29

New member
היי ../images/Emo140.gif

גם אני שמעתי השבוע מנתורופטית על הסיבה שקיבלתי אנדו (קנדידה גרמה לאנדו) ושהגוף שלי כולו מלא רעלים ושזה נורא ואיום שאני על גלולולת מגיל 16 ועוד יותר נורא שאין לי מחזור. אפילו רצתה לשכנע אותי לקבל מחזור רק מבט אחד על הפנים שלי (הגבות שכמעט אין לי התחברו לקו אחד זועם
...) והיא לא סיימה את המשפט.
אני אישית מאמינה שהרפואה הטבעית יכולה להקל על הסימפטומים של המחלה ולשפר את איכות החיים אבל בשום פנים ואופן לא להעלים את האנדומטריוזיס ואני גם לא רוצה לשחק עם הבריאות שלי. עשיתי דיקור אחרי הניתוח ומאוד עזר לי להרגיש יותר טוב אבל לא במקום גלולות ודיכוי רצוף שהמשכתי אחרי הלפרוסקופיה. ווידאתי שהמטפלת שלי מבינה מה זה אנדו. נכון שיש דברים שאין להם הסבר, אנשים מחלימים מסרטן בגלל כוח רצון חזק אבל אני תמיד מאמינה בשילוב של גם וגם ולא לבחור בקיצוניות וללכת רק על דבר אחד.

g a l i 2 6

New member
אחותי היא נטורפטית

ולצערי הרב וגם לצערה לא ניתן ל"חסל" את המחלה אבל בהחלט ניתן להקל באמצעות תזונה נזונה והימנעות מהרבה דברים שאנו אוהבות כמו קמח לבן וקפה להגיד לכן שאני באמת עושה את זה? נגדיר את זה כמשתדלת... לגבי הרפואה האלטרנטיבית בכלל, אין ספק שזה עוזר אבל עד גבול מסויים ובטח לא כתחליף, לפחות עבורי.

למעלה