רפואה טבעית

maytalita

New member
רפואה טבעית

הי בנות, רציתי להתייעץ איתכן בנוגע לטיפול ברפואה טבעית. אמנם, עליי להתוודות, נסיוני עם התחום לא כ"כ מוצלח. עם זאת, יש בי חלק שלא מסוגל לשבת בחיבוק ידיים ולהשלים עם רוע הגזירה שהטילה עליי הרפואה הקונבנציונלית= "את סובלת ממחלה כרונית, הציסטות יכולות רק לגדול ולא לקטון, דיכוי הורמונלי לכל החיים, השפעה על הפוריות וכו וכו'". וחשבתי לתת סיכוי לרפואה טבעית. הייתי עדה בעבר לתופעות שנעלמו הודות לרפואה טבעית (לא אצלי לצערי) למרות שהרפואה הקונבנצ' פסקה בנחרצות שאין מה לעשות. אני מאוד מאמינה בהשפעה ההדדית של גופנפש ובטוחה שהאנדו' קשור לחוסר איזון גופני ונפשי כאחד. השאלה היא לאיזה כיוון לפנות? שיאצו? רפלקסולוגיה? הילינג? אני חייבת לציין שנכון לעכשיו (חמסה) הכאבים הם עמומים ונסבלים (גב תחתון בעיקר ו"מרגישה" את השחלה). וזו לא הסיבה שאני רוצה לפנות לטיפול.אני רוצה לפנות לטיפול כדי לנסות להשפיע על איזון המערכת וגם... אמ.... לא יודעת איך זה יישמע לכן, אגבל אקח את הסיכון.... להשפיע על גודל הציסטה.. (כרגע 6 ס"מ) שמעתי טובות על רפלקסולוגיה.. האם מישהי מכן התנסתה בטיפול כזה או אחר ויכולה לתרום מנסיונה? האם יש מישהי/מישהו שתוכלו להמליץ עליה/יו באיזור הצפון? תודה וליל מנוחה

galim29

New member
ראיתי רק עכשיו את ההודעה שלך../images/Emo24.gif

עניתי לך בתוך הפורום... אל תזניחי את ההחלטה.

maytalita

New member
כן, עניתי לך גם..

ומה אנחנו עושות ערות ומסתובבות בפורום בשעה כזאת?!

אני התנסיתי ברפלקסולוגיה

וזה מאד עזר לי. הבנתי מהרפלקסולוגית שלי שזה גורם לפתיחה של ציסטות, ואישית זה גם עזר נגד הכאבים הארורים של האנדו'. שווה לנסות. לא מכירה באיזור הצפון, רק באיזור המרכז, אם תירצי אני מוכנה להמליץ לך על מישהי מראש העין.

ממתינה ../images/Emo201.gif

קרעת אותי עם החתימה שלך
המתנה שלך בוא תבוא,מבטיחה לך יקירתי
היא פשוט כל כך מיוחדת שהיא מתעכבת לה
אגב, זה לא "כה זקוקים לנחמה"?

maytalita

New member
ראש העין- קצת רחוק לי....

זה עזר לך מעוד בחינה חוץ מהקלה בכאבים?

כן

יש לי בעיות עם הקיבה (הבנות כאן יודעות את זה) וזה קצת סידר לי את העניין הזה, וזה גם עשה אותי קצת יותר עירנית (כן גם אני בזמן האחרון פשוט הרוגההההההה מעייפות)

רפואה טבעית

הילינג,הילינג,הילינג,הילנג-מצאי לך מטפל/ת טוב/ה, אני יכולה להמליץ לך על הטיפול,לא על מטפל.מה זה צפון אגב? רפלקסולוגיה זה גם נפלא. וגם מסא'ג עמוק ומפרק יכול לחולל פלאים גם לגוף וגם לנפש.

maytalita

New member
צפון זה קריות, חיפה

הילינג? מה חולל? ומסאג' בקטע הפינוקי או יותר מזה?

אני ניסיתי הכל ו....

כלום לא עזר לי אישית....אבל שמעתי שרפלקסולוגיה....עבדה על כמה אנשים בצורה חיובית.

maytalita

New member
אוי, באסה :(

וכן... אני שומעת יותר ויותר דברים טובים על רפלקסולוגיה, תודה!

galim29

New member
אני ניסיתי דיקור../images/Emo140.gif

עשיתי מספר חודשים אחרי הניתוח שלי ומאוד עזר לי. הרגשתי יותר טוב, פחות כאבים, ניקיתי קצת רעלים מהגוף והייתי יותר חיונית. קשור בהמון אמונה שהייתה לי במדקרת שעשתה מחקר על אנדומטריוזיס והייתה מאוד קשובה לי. אני אישית לא פוסלת שימוש ברפואה אלטרנטיבית אבל כתוספת ולא במקום מעקב וביקורת של רופא שסומכת עליו מהתחום הקונבנציונלי.

maytalita

New member
גלגלי

בטח שלא במקום רפואה קונבנצ', אלא במקביל שונאת שונאת שונאת דיקור (אבל שמחה לשמוע שזה עשה לך טוב
) התנסיתי בזה לפני כמה שנים כשהתחילו ההזעות וגלי החום. גם לא סבלתי את התחושה (כל מיני זרמים אנרגטיים לא נעימים) וגם לא עזר בכלל :( למרות שמדקרת שעשתה מחקר על אנדו'- וואו! סחתיין....

galim29

New member
נורא תלוי מי המדקר לדעתי

גם יןל היה ניסיון מאוד רע עם מדקר. צרחתי כל פעם שנגע בי, זה היה בתקופת הכאבים הבלתי נסבלים באנדו לפני שאבחנו לי וניסיתי הכל... כמובן שהוא טען שהבעיה בכבד שלי ואל היה קרוב בכלל למציאות... ברחתי ממנו אחרי שכבר לא תיפקדתי כי זה החמיר את מצבי. אבל עם המדקרת האחרונה היה פשוט תענוג. יצאתי אחרי כל טיפול רגועה, נינוחה, כמו אחרי מסאז'... עשתה לי פלאים.

תם תם

New member
אני התחלתי שיאצו

זה עובד על אותו פרנציפ כמו דיקור, אבל זה הרבה יותר נעים. אני אכן מרגישה השפעה, אני עדיין לא יודעת אם היא לחיוב או לא, אבל יש איזה שהיא תחושה של שינוי המצב הקיים, שלי לפחות זה מאוד משמעותי פסיכולוגית. זה נותן תחושה שאפשר לעשות משהו... אני מכירה מישהי בתמרת שעובדת בשיטה מיוחדת של סוג של פיסיוטרפיה טיפולית שמכירה את המחלה ואמרה שאפשר לעזור (אימא של חברה). אני עוד לא בדקתי את זה, אבל אם את מעוניינת, תשלחי לי מסר, אני אתן לך טלפון.

gui1

New member
רפואה סינית

אז ככה אפשר בדיקור אפשר מומלץ צמחים - אני אישית מעדיפה לקחת/ לרקוח צמחים מאשר להידקר ] אבל זה לא אומר שזה לא פועל ] ויש את קרן זליכה שהיא א ל ו ה י ם בכל התחום של גניקולוגיה ובחורה משכמה ומעלה מבחינת האישיות אני מצרפת את האתר שלה היא מאד ממומלצת בעז" ה כשארצה ילדים היא הכתובת לטיפולים http://www.sinimed.co.il

איילת80

New member
אני מטופלת אצלה ../images/Emo13.gif

אני התחלתי טיפול אצלה לפני חודש וחצי. רציתי להרים את עצמי מהרצפה אחרי ההפלה וגם כדי לנקות את הגוף מבחינת אנדו ולקראת ההריון הבא. היא באמת מאוד טובה. אני הגעתי אליה אחרי שהיה לי דימום של חודש וחצי אחרי הפלה (כנראה גם קיבלתי מחזור) ורופא נשים לא התרגש כי ראו שרירת עוד לא אחידה אבל "כמעט הכל נקי". אני שעתיים אחרי טיפול ראשון אצלה הלכתי לשירותים ויצא ממני גוש שאם זה כלום אז הם !@##. ופלא ופלא הפסיק הדימום. אני ממליצה אליה. גם קיבלתי כבר מחזור אחד כשאני בטיפולה והוא אכן היה יותר קל. אני בינתיים ממשיכה בשביל טיפול באנדו וכנראה אח"כ להריון. איילת

למעלה