רפואה אלטרנטיבית

לילך04

New member
רפואה אלטרנטיבית

יש לי ילד בן 3 שלא מאוזן תרופתית תקופה ארוכה ובנוסף אלרגי כמעט לכל התרופות. האם יש איזשהו טיפול אלטרנטיבי שיכול להקל על ההתקפים?

qt1

New member
ברוכה הבאהלילך04 ../images/Emo24.gif

אני מאמינה שישנם טיפולים אלטרנטיביים שיכולים להקל על אפילפסיה, חשוב מאוד להגיע למטפלים מוסמכים ולא לכאלה שסיימו שנה א' בלבד מפני שיש להם התווית נגד, אסור להם לטפל בחולי אפילפסיה הם לא מוסמכים לכך... בנוסף לכך , אם תרצי לשתף אותנו באיזה תרופות הוא מטופל והאם את בקשר עם אי"ל זה יעזור לנו לתת לך מידע נוסף שיוכל להוביל אותו לאיזון. האם הוא חולה מאז היוולדו? חיבוק

בעלי ניסה מליון סוגים

של טיפולים אלטרנטיבים. מוזרים יותר ופחות. בינהם אחת המטפלות לקחה תמיד את התרופות שהוא קנה וגרמה להם למשהו שלטענתה יוצא מהם את ה"אנרגיות השליליות" שהן גורמות.... שום דבר לא עזר. קשה להגיד אם היתה הקלה או לא - כי אי אפשר לדעת מה היה קורה אילו.... רפלקסולוגיה - לא ממש מומלץ חשוב
חשוב
חשוב
(ואת זה לא אמרו להורים של בעלי כאשר גילו את המחלה)
לשתות ולאכול טוב - לא להגיע למצב של התייבשות / צום
אסור לשתות משקאות אלכוהוליים (זה איסור גורף לכל מי שלוקח תרופות - כי זה גורם לדילול התרופה בדם)
לישון טוב

hey sexy lady

New member
עוד משו חשוב...

לקחת את התרופות (אולי אצל בנך זה טיפות) באופן שוטף ובהפרשי שעות קבועים-נניח כל 12 שעות. וUFO אצלי 7 בבוקר זה תחילת יום ולא השכם השכם בבוקר...

לא להשתמש בקפאין

הכרתי אדם שהפסיק עם הקפאין ולאחר מכן ההתקפים פחתו- אולי זה עשוי לעזור לאנשים נוספים. בכל מקרה לא להכנס למתח לחסך שינה ולרעב. תפילה מדיטציה ספורט פסיכולוג כולם עוזרים.

hashy

New member
הימנעות מהצפת סוכרים (היפרגליקמיה)

מאחר וההצפה יכולה להוות מאיץ לקבלת התקף. באופן אישי מהיום שהורדתי קופאין, שוקולד, סוכרים מעובדים (לבנים) ואלכוהול מהתפריט שלי, ההתקפים שלי ותופעות הלוואי ירדו להערכתי בלמעלה מ 30%
. כמו כן, התזונאית שאיתה התייעצתי המליצה לי לעבור ו/או לשלב מוצרי סויה מאחר והם עשירים בסידנים וחלבונים. עוד משהו שעשה אצלי שינוי משמעותי הוא טיפול בשיטת "אבי גרינברג" מעבר לעבודה על נשימה נכונה, הפעלה נכונה של השרירים והורדת מתחים בגוף, הייתה לי הזדמנות לעבוד על התנהגות נכונה בשעת התקף - מה שנקרא "תפסיקי להתנגד - לכי לישון (או תרפי את הגוף)
". מאד ממליצה...

עד כמה שידוע לי...

גרגירי חרדל לבליעה - 2 גרגירים שלמים 3 פעמים ביום, אבל כדאי להתייעץ עם אדם שעוסק בתזונה על פי הרפואה הסינית. תוכלי להגיע למומחים בתחום, דרך בתי-הספר המלמדים את הנושא (שיאצו, דיקור וכו').

עוד דבר חשוב...

תרופות קונבנציונליות לא מומלץ לקחת על בטן ריקה, חשוב מאוד לאכול עשר דקות עד שעה לפני לקיחת התרופות, מאחר ורוב התרופות לא נספגות בגוף ללא המזון.

למעלה