רפאים, קדמונים ובני אדם

• פותח הנושא arman
  • פורסם בתאריך

arman

New member
רפאים, קדמונים ובני אדם

כפי שלמדנו בפרק הראשון, הקדמונים נסגו לכדור הארץ, אחרי שנאלצו לברוח מהרפאים. אם כך מישהו מעוניין/יכול/רוצה למה ידידנו בני כדור הארץ (גירסה שניה) עושים ככל שיכולתם לעצבןאת הרפאים. מה הם חושבים שיקרה ?......

Sedna

New member
הם לא ברחו לכדו"א ../images/Emo58.gif אט' 1X15

אם אני זוכרת נכון (דווקא מהפרק ששודר בקון, Before I Sleep) הם התפנו ל"אתר אלפא". ולדעתי צוות אטלנטיס לא ממש התגרה ברפאים, הם פשוט ניסו להציל את האתוסים מהמתקפה, וכשאחד מהם נשבה ע"י הרפאים הם ניסו להציל אותו. בפרק של אתמול גילו את המשכית-מושך-הרפאים של טיילה, מה שמסביר למה הם נתקלו בהם כל כך הרבה. נראה לי שהכל היה פשוט טעות מצערת. מצד שני, אם זה לא היה קורה לא היתה לנו עלילה
מה שיותר מעניין אותי זה אם הרפאים היו הסיבה שהקדמונים התעלו?

DNile

New member
ולקחת שבויים,

זה לא לעשות הכל כדי להרגיז אותם?

Sedna

New member
הם כבר עמוק מדי בבוץ

הרפאים
כבר יודעים עליהם ועל כדור הארץ והסטוק של happy meals
שמחכה להם שם. המלחמה ביניהם כבר התחילה ויש לצוות אטלנטיס זכות מלאה לשבות את האוייב, לחקור אותו ואפילו לפרק אותו לחתיכות קטנות כדי לדעת בדיוק איך הוא מתקתק

Echelon

New member
הם התעלו

בגלל מחלה כלשהי. כבר זרקתי השערות בעבר שהמחלה הזאת זה אולי הריית', אבל אני בספק. לדעתי הם התעלו אחרי שהם חזרו לגלקסיה שלנו. כל הטיים-ליין של הקדמונים בכלל לא ברור, ככה שאם יש טעות אל תאשימו אותי
.

lenin972

New member
זה אני ממש מקווה

שאם יום אחד יחליטו לסיים את הסדרה בפורמט הנוכחי שלה יהיה איזה פרק שבו מחברים את כל הפזל הענק הזה לגבי הקדמונים כי זה מרתק אותי.

Echelon

New member
כן, האמת שזה החלק הכי טוב בסדרה.

רק בעונות האחרונות הוא התפתח מאוד, אבל הקדמונים הם אכן הגזע הכי מסקרן (אותי לפחות) שנתקלנו בו עד עכשיו.

למעלה