רע.

רוזנה

New member
ואוו...

להתחיל את הבוקר עם תחושה כזו, זה לא ממש להיט... אבל זה קורה, ולא צריך להתרגש מזה, כי הרי זה יעבור... וגם אם לא, אני בעד הגישה שצריך גם להיות קצת בדאון כדי להתחיל לנסוק למעלה בחזרה. לפעמים זה כייף לרחם על עצמך (ראי הודעות רחמים עצמיים שלי...
) אבל בסופו של דבר זה עובר - מטבעם של כל הדברים... אני מבינה אותך לחלוטין - להיות במצב של "יוו, כמה אני חוזרת על עצמי, ואין לי מה לחדש תחת השמש" ו"איזה משעממת וקרציה" ו... אלף ואחד דברים לא ממש כייפים לחוש... ומרוב כל התסכול הזה - רק לצרוח מעמקי הגרון, ואפילו לא לבכות ולהתעצבן מכל האנשים שסביב - כל אלו המאושרים ו... אין ספור מחשבות עולות בראש, והם גם ימשיכו לעלות... ואת, איך את תתמודדי איתן? האם תתני להן להשפיע עלייך עד כדי כך שתאמיני להן שהן לא יחלפו? יקירה, אולי יש משהו מאוד בסיסי בחיים שלא ממש כייף לך איתו, ואולי כדאי לך לבדוק מה הוא או עם עצמך או עם ייעוץ (קראתי את ההתייחסות שלך לרעיון הזה וזה היה נשמע קצת כמו מילת גנאי - אני לא בטוחה שזו הראיה הנכונה...תארי לעצמך יושבת ומדברת עם מישהו על כל מה שעולה לך בראש בלי לחשוב בכלל על מה שהוא יחשוב עלייך או על כל מה שתגידי - הוא שם כדי שתוכלי לעזור לעצמך ותו לא) וייעוץ דווקא יכול להיות רעיון לא רע אם את מרגישה שאת רוצה להגיד את מה שיש לך ואין לך איפה... הייתי רוצה להמשיך לכתוב ולכתוב לך - ואילו רק מתוך האמפטיה והסימפטיה שאני מרגישה אל הצעקה שלך... אבל אעצור כאן. אשמח לדבר איתך שוב בצינור וירטואלי אחר - רק את ואני. אז אני כאן, אם תרצי. שיהיה לך יום מאיר

Mאיה

New member
רוזנה,

אהבתי! כל מילה במקומה. אני איתך במילים...

רוזנה

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אחוות נשים שכזאת
שמחה שעוד אנשים חושבים כמוני, ומקווה שגם המיואשת תזרום עם החיים והקצב שלה... יום מאיר

saritusha

New member
../images/Emo42.gif מקווה שאוכל לעזור לך

היה לי מאוד עצוב לקרוא שככה את מרגישה. אולי זה יראה נדוש, אבל אחרי מה שקרה בירושלים אני חושבת שאין לנו זכות לרחם על עצמנו. אנחנו חיים! ובריאים ושלמים. אז צריך להסתכל על מה שיש לנו ולא על מה שאין. החיים קצרים מידי. יכול להיות שמחר כבר לא נהייה (כמה שזה נשמע רע). צריך לנצל את הזמן ולהנות מכל רגע. אם את רוצה לצאת מזה את צריכה להיות מעשית. להתמקד בבעיה הספציפית שלך ולפתור אותה. לא לשקוע באומללות כללית. בטוח שלא הכל כ"כ שחור. אולי תשתפי אותנו במה שמעציב אותך? ונשתדל לעזור ככל יכולתנו.

רוזנה

New member
הלו שרית...

לא תמיד עוזר לדעת שיש צרות גדולות יותר... גם אם מחר נמות... :-O עניתי לך למעשה רק כדי להגיד למעשה עד כמה האומללות היא כללית אחרי הפיגוע בירושלים. שום דבר שהוא טוב בחיים לא יכול להראות טוב עכשיו, אלא אם כן מצליחים להתנתק... יושבת צמודה לרדיו ולשידורים המיוחדים, לדיווחים... העצבות והכאב בלתי נשלטים... עוד יום בחיי אזרחי מדינת ישראל... (אוייי כמה שזה נשמע רע!)

saritusha

New member
רוזנה לא הבנת אותי

בוודאי ששום דבר לא יכול להראות טוב עכשיו. האומללות היא כללית כי כולנו מחוברים בשותפות גורל. מה שניסיתי להעביר זה שאסור לקחת את החיים כמובנים מאליהם. גם לי זה הרבה פעמים. אני מוטרדת מכל מיני דברים ומרגישה מדוכאת ואז אני "תופסת" את עצמי ואומרת שצריך להשתדל להיות מאושרים עם מה שיש כל עוד יש.

רוזנה

New member
או קיי

עכשיו הבנתי
שמחה שמצאת לנכון להסביר לי
מסכימה עם כל מילה

למעלה