רע"ש מפלגת הזכויות

רע"ש מפלגת הזכויות

היום בוחרים במפלגה אחת וסמים את האות ט´... טוב ליהודים, טוב לערבים ישראלים, טוב לנהגי המוניות... ועוד.... ממתין לתשובה

תגובה חריפה!

שמת לב שאנשים שותים בירה "טייבה"? זה אומר ששלום בדרך. מה גם שאחותי הקטנה אמרה לי. רציתי לומר גם שכולנו ערבים ישראלים (לפני 60 שנה כולנו היינו פלשתינים).

טל אדלר

New member
איתן

שמת לב שרק בדיוואן שותים בירה טייבה? תמסור ד"ש לאחותך הקטנה (מה, אתה אוהב ערבים ????!!)

טייבה ותוכניות ציוניות זדוניות

אני חשבתי לרדת לעמקו של העניין. אתמול עשיתי מארב בדיוואן, וגיליתי שרק בחורות כוסיות ממדעי הטבע שותות טייבה. כנראה שזה קשור לתעשיית החלל הישראלית. לכן מפלגת החומוס ומפלגת היורדים לא ייתנו יד להמשך שתיית בירת טייבה. אחותי הקטנה רוצה להכיר אותך (היא אמרה שאפשר לצאת ביום חמישי, אבל היא צריכה להיות במיטה לפני 7 בערב). קוראים לה קרן-הפו.

טל אדלר

New member
אפשר לקבל הארכה?

אולי אחזיר אותה עד חצות? תחזיר תשובה בהקדם. דרך אגב, לא פירסמת באיזה ימים ושעות יש את פעילות הטייבה הרצינית יותר.

טייבה בדיוואן

אני במארב בד"כ בימי חמישי מ- 10:30 עד 4:00 בבוקר. אחרי זה, בד"כ יש לי מספיק מודיעין ועדויות. הדבר הנחמד הוא שחבית הטייבה לעולם לא מתרוקנת. זה כנראה קסם. ולא, לא תוכל לקבל הארכה. קרן-הפו בת 6 פלוס. אם אתה רוצה, אתה יכול להחזיר אותה עד 7 ואז להקריא לה סיפור (עכשיו קוראים איתה "כיפה אדומה והועד נגד הריסת בתים" וקטעים מובחרים מתוך "עלי באבה ו-40 השב"כניקים"

למעלה