אם לה הבנת, אני לא מתכוונת למות בעד
שום דבר. כי כאמור, כמו שכתבתי בפוסט הקודם שלי, זה חסר משמעות בעיני. לכן אני לא מאמינה במלחמה. מה גם שהיא לא מונעת הרג מיותר של אנשים, כי ההרג הפוטנציאלי הזה לא היה מתקיים במצב של שלום. קרא לי נאיבית, אם אתה רוצה אבל אני פשוט לא חושבת שמלחמה היא הדרך. אני אסביר לך את זה ע"י ספקולציה: בוא נדמיין שאחרי מגה פיגוע מטורף, שיהרגו בו מאות אנשים, לישראל יימאס והיא תתחיל מלחמה עם הפלשטינאים. בנוסף למאות האנשים יהרגו עוד כמה מאות במהלך המלחמה. גם אם ישרא תנצח, ותשמיד את רוב האוכלוסיה הפלשתינאית, מה שכביכול ימנע הרג נוסף, מן הסתם, אחת משכנותינו שהיחסים שלו איתה גם ככה לא משהו תאמר שהאוייב הציוני הוא באמת כל מה שהיא טענה שהוא, ולכן יש להשמיד אותו. עוד מלחמה, עוד מאות הרוגים, ואין לזה סוף, כי אז גם בטח ארה"ב תיכנס למלחמה הזו כי הם טרוריסטים. מליוני אנשים ימותו סתם. בלי סיבה. אנשים טובים שיכלו לחיות את החיים שלהם בכיף, פלשתינאים, שכנינו, אמריקאים וישראלים... זה גם לא כל כך שונה ממה שקרה מאז ה-11 בספטמבר. על המוות של האנשים בתאומים משלמים ושילמו הרבה אנשים חפים מפשע: אפגנים, אמריקאים ועכשיו גם עיראקים. אז איזה מוות מיותר בדיוק מלחמות מונעות, תגיד לי....? נ.ב: אם אני לא עונה למודעות זה בגלל שהאינטרנט שלי דפוק, ועד שאני מתחברת, זה כבר לא ממש רלוונטי. תאמין לי, שאני לא מנסה להתחמק, חלילה..