רע לי...

danielo18

New member
רע לי...

סתם, לא מצליח לי בקקי הזה שנקרא פסיכו, וזאת למרות שאני חורש את התחת לאורך ולרוחב אני לא רואה שאני משתפר (והרוב בגלל טעויות שטותיות, באמת שטותיות...). מה שעוד יותר משפר לי את המצב רוח? זה הידיעה שאני חייב להשתפר בעוד 20 נק לפחות - ואם לא אני לא לומד שנה הבאה במה שאני רוצה.. לעשות שוב? לא נראה לי, פעם 3 זה די והותר. סאאמק, למה הכל חייב להיות קשה?

rotesh8

New member
אז אל תחרוש

פשוט תלמד טוב, אבל תשאיר מספיק מקום לניקוי ראש. אני מאמין שחלק גדול בלמידה הוא בראש (והכוונה היא לחוזק מנטלי, ולאו דוקא מה אתה יודע מבחינת החומר הנדרש). יש גבול מסויים לכמה שאתה יכול ללמוד, ומתי שהוא זה כבר לא נהיה אפקטיבי. חשוב לשלב גם זמן לנוח. אם אתה עושה את הפסיכו' בעוד שבועיים, ובהנחה שעד עכשיו למדת את כל החומר, תתמקד עכשיו בסימולציות ובלשפר את הדברים הקטנים בהם אתה נופל. בהצלחה

מקסימה35

New member
מה לעשות מותק../tapuzforum/images/emo10.gif

..‏ זה לא קל.. לדעתי אתה צריך קצת להירגע ולהיות יותר אופטימי. זה אומנם קל יותר להגיד מאשר לעשות, נכון, אבל תנסה לקחת הכל בחיובי יותר ותלך להיבחן עם תקווה ואמונה שהפעם זה יהיה יותר קל. אולי גם תנסה כל מיני שיטות שמאפשרות לזכור היטב המון דברים. יש כל מיני שיטות ו/או סדנאות קצרות ללימוד שיטות לדחיסת הרבה פרטים לראש ולזכור את הכל. בהצלחה מותק -הכל יהיה בסדר בעזרת השם.

Cobe Anan

New member
ממש עזר לי בפסיכו'

לקחת את זה כמו משחק טריויה. תזכור שזה ממש כיף, בסך הכל

הרשה לי לעודד אותך...

אני צריכה לשפר בלפחות 80 נקודות
אין לי תחת לשבת, יש לי בעיות קשב וריכוז שפיתחתי במיוחד לתקופה זו... ויש לי טעויות מפגרות!! בדיוק עכשיו הזנתי ותחקרתי סימולציה- בסימלוציה עצמה עניתי נכון אבל בדף תשובות דילגתי בטעות על שאלה אחת וככה נגררתי ל-4(!) טעויות!! (וכן...זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי...) ושלא נדבר על שאלות שהסתבכתי בהן בסימולציה עצמה ועכשיו הן נראות לי כאלה שטותיות שאין לי מושג איך הצלחתי להסתבך איתן! קיצר, 20 נקודות זה ממש לא בעיה לשפר! וגם אם בסימולציות אתה לא תשפר יש סיכוי טוב שבמבחן עצמו כן תצליח לשפר. על כמה אתה עומד עכשיו? כמה אתה צריך? מה רוצה ללמוד? איפה? חפרתי...

סנטה

New member
חשיבה חיובית.

אמרו פה לפני ... גם אני כרגע בתקופה הזו שנקראית פסיכומטרי,הכי חשוב קח בקלות. נשמע קל להגיד אבל יותר קל ליישם...אתה עושה כל מה שצריך אתה מתרגל ואומר בעצמך שהטעויות הן שטויות. לכן,סביר להניח שזה נובע מלחץ או יותר מדי לימודים. לך,שתה בירה,תסתכל על הנוף...תחשוב שהכל יהיה טוב תכניס לעצמך שהפעם תשפר ב 20 נקודות כמו שצריך.וזה יקרה לבד... לילה טוב !

pardoi

New member
been there

done that 3 פעמים פסיכו ולא קיבלתי את מה שרציתי...אז דבר ראשון שיהייה לך בהצלחה ואני מאחלת לך לא להיות במצבי ותנסה לבחון מקומות אחרים שבהם אתה יכול ללמוד את מה שאתה רוצה (מה אתה רוצה?)

danielo18

New member
אין לי דרישות בשמיים..

אני רוצה ללמוד רק משפטים/ כלכלה ומנהל עסקים (או ביחד). נכון איזוטרי?

pardoi

New member
לא ממש

ואני רוצה ללמוד פיזיותרפיה... אני לא יודעת מה הדרישות בשבילך אבל גם שלי לא בשמיים...אני סתם מטומטמת...חחח

danielo18

New member
את חייבת לראות את המבחן שלי מאתמול.

ליד כל טעות מפגרת (והיו 8-9 כאלה) רשמתי בגדול "זה בגלל שאני מפגר", ואז שהמדריכה ראתה את זה - היא פשוט צחקה...

pardoi

New member
חחחחחחחח

גם אני ככה... הייתי מתחילה לשרבט במחברת "אני מטומטמת" וכאלה...

danielo18

New member
כן..זה "מוטיבציה עצמית"

עכשיו הלך לי יותר טוב, אבל לא מה שאני צריך.. נו, ניחא, נבוא לבחינה ונעשה אותה - מקסימום אני אצטרך לחרוש במקרו ובמיקרו כדי לקבל בשניהם 95 (כשהממוצע הוא 60...)

PrInCeS LiAh

New member
פסיכומטרי זה קקי!

אבל אני מאוד מקנאה באלה שיכולים לעמוד בבחינה הזו ולהוציא ציון הגון לי הספיקה פעם אחת בשביל להבין שהבחינה הזו לא נועדה בשבילי. יש מספיק אלטרנטיבות בכל מקרה אל תתיאש...

סנטה

New member
בהחלט

לדעתי אבל חלק מהתמודדות עם הבחינה מלמד הרבה על עצמך,בכל מקרה.

Cobe Anan

New member
פסיכו זה ממש לא לחרוש..

יש שיטות אסימון, פשוט צריך להתאמן עליהן קצת.

סנטה

New member
תלוי...

במתמטיקה אני ממש לא מצליח לא משנה כמה שיטות קידום ילמדו אותי,או שקידום זה מכון חרא או שאני פשוט לא קולט את השיטות שלהם...

למעלה