רע לי ) :

הדר151

New member
רע לי ) :

אני פשוט אני בתקופה מדוכדכת..מכירים את זה ? עצוב לי, פתאום אני רואה את חברותיי כל היום עם החבר שלהן מדברות עליו מתלהבות ואני נזכרת באקס שלי (8 חודשים חלפו מאז שנפרדנו) ועצוב לי..אני יודעת שהוא כל-כך המשיך הלאה ונראה לי שאפילו אין לו זכרון ממני..ואותי מעציב שאני עוד חושבת עליו מדי פעם...ומתגעגעת...רע לי עם זה ובכלל אין לי כוח לכלום..ואני רוב היום בבית, אוכלת כי אין מה לעשות וגם זה מדכא אותי !!! (כי אני רק משמינה!) ואין לי כל כך לאן לצאת כי כל החברות עסוקות רוב היום עם החברים !! או שקר מדיי ואין לאן לצאת ! בקיצור..באסה של תקופה :( יהיה טוב אני מקווה, סתם רציתי לשתף.. יום אהבה שמח לכוולם:)

nate2000

New member
יקירתי קחי את עצמך בידיים

אם את לא יכולה לבד פני לאיש מקצוע.

הדר151

New member
אל תגזימי

ואל תדברי כאילו אני איזה מישהי שעומדת להתאבד או משהו-ללכת לאיש מקצוע.. זו פשוט תקופה שכזו...

בלאגנית

New member
צודקת מתוקה

גם אני בתקופה דומה אנחנו בני אדם , גם זהנ קורה לא שמחים כל הזמן, לפעמים גם עצובים ואם תמצאי מה לעשות עם הזמן שלך, את תשכחי אותו

nate2000

New member
את כותבת שאת בברוך 8 חודשים

ואוכלת ומשמינה.....לא צריך להיות פסיכולוג כדי להבין שהמצב שלך לא משהו בלשון המעטה.....

למה את חושבת שהולכים לאיש מקצוע

רק כשהמצב מאוד מתדרדר? הולכים כשרוצים לשנות משהו שלא טוב לנו איתו, ולא משנה מהו. מעבר לזה, אני ממליצה לך לקרוא את השירשורים בטאגליינס: האושר טמון בך ו100 דרכים להתמודד עם פרידה.

צומיש

New member
גם אני..

כמוך.. מנסים למלא את החיים או שהם מתמלאים לבד לי זה יותר בסוםפיש שבוע התקופה הזו כי במשך שבוע יש עבודה ולימודים.. בכל מקרה אני פה

ס א ט י ן

New member
תתחילי ללכת לחדר כושר...

ואני ממש לא כותבת את זה כי כתבת שאת משמינה:) זה פשוט עוזר... עוזר לפרוק עול, עוזר להעביר את הזמן- והכי טוב- זה יעזור לך להרגיש טוב עם עצמך- גם בגלל שזה יתן לך תחושה שאת עושה משהו למענך, גם בגלל שתרגישי ותראי שאת נראית יותר טוב (וככה זה בדרך כלל, וכולנו יודעים כמה שמראה משפיע על הביטחון), וגם בגלל שתתחילי להכיר אנשים חדשים בתוך מסגרת כזאת... אני מאד ממליצה, זה מה שעשיתי אחרי שהלב שלי קצת נשבר שנה שעברה והביטחון שלי עלה פלאים...ואז גם פגשתי מישהו שהפך את השנה האחרונה לשנה הכי יפה בחיים שלי...

אז תפסיקי../images/Emo70.gif

תפסיקי את הרחמים העצמיים שמתבטאים בלא לצאת ולהישאר בבית כל היום, ולאכול כל הזמן- תצאי, אם זה לעבוד, אם זה להתחיל חוג חדש או משהו כזה שאז תוכלי להכיר אנשים חדשים, ואם זה להיפגש עם חברה ולומר לה שאת זקוקה לה כרגע ושאת רוצה שיקשיבו ויהיו שם בשבילך ולא רק כדי לדבר על בני הזוג שלהם. אם תיקחי את עצמך בידיים ותפסיקי את הדיכאון הזה ותתחילי לשנות את מה שמפריע לך, דברים ישתנו... אם תשבי בבית ותרחמי על עצמך- המצב יישאר ואפילו יהיה גרוע יותר וזה יקירתי, מניסיון אישי.

למעלה