רע לי...

שליקית

New member
רע לי...

אני לא ממש יודעת מה הולך. איתי. איתנו. כל הזמן בתת מודע שלי אני חושבת על זה שאתה טס. נכון, לא יודעת מתי, אבל זה שם. זה ההרגשה שמתישהו במשך השנה הקרובה, תקום יום אחד ותגיד ביי. נפרדים. אני רק חושבת על זה ואני בוכה. כבר שבועות שאני מתייסרת בגלל זה. אתה אמרת שזה לא בחירה של מה יותר חשוב, הקשר הזה או חו"ל ושזה פשוט משהו שאתה צריך לעשות. בולשיט. אם הקשר הזה באמת היה חשוב לך היינו טסים ביחד. כי טוב לנו, ואתה רוצה לחוות איתי דברים. וזה הורג אותי מבפנים כל פעם שאני מסתכלת עליך. כי אתה לא חושב ככה. ועם כל יום שעובר אני מרגישה יותר מתוסכלת ופחות נאהבת ויותר פראיירית כי זה לא נראה שאנחנו מרגישים אותו דבר. עושה לי רע לחשוב על העתיד הקרוב בלעדיך. ולמרות זאת רע לי עכשיו.

תגובה

האם הצעת לו שתסעו ביחד? אם לא, כדאי שתציעי. אם הוא מתעתד לחזור מהנסיעה, תוכלו אחר-כך לחזור לקשר. אם לא, לפחות תהני מהקשר שיש לכם עתה.

שליקית

New member
הצעתי...

וגם אמרתי לו שאם המקרה היה הפוך הייתי מחכה לו כי אני רוצה לנסוע איתו. הוא אומר שהוא לא בטוח שזה מה שהייתי עושה [קצת מטריד שאחרי 3 שנים ביחד הוא לא מכיר אותי ככה]. וזה יהיה נחמד לחזור אחד לשניה, אבל הוא קונה כרטיס פתוח, מי יודע מתי הוא יחזור...

עמיתלוי

New member
תקשיבי

עם כמה שזה קשה והכל ועם כמה שאת לא יכולה תתרחקי ממנו...זה יעשה את כל העבודה תאמיני לי ואם את רואה שהוא לא מגיב להתרחקות שלך באופן הרצוי אז שילך כוסעומו!!!! הלך נסיך - יבוא מלך מכירה תמפשט הזה?

שליקית

New member
מכירה עכשיו :)

אבל זה ממש קשה! גם נפשית וגם כי יש לנו את אותם חברים, אנחנו חלק מאותה קבוצה של חברים ממש ממש ממש טובים, אז זה די בלתי אפשרי להתרחק ככה... אלא אם כן אני מתרחקת גם מהחברים הכי טובים שלי :\

למעלה