MeWithoutU
New member
רע לי
היום הסעתי את חבר שלי ללשכה... הוא התגייס... כבר איזה שבועיים שקשה לי לישון כי אני חושבת מה יהיה כשהוא ילך לצבא... אז חשבתי שהיום אני לא אבכה... החזקתי את עצמי כדי לא לבכות לידו וליד אמא שלו... כשהוא ניכנס לאוטובוס כבר הוצאתי דמעה...ישר ניגבתי את הדמעה שהוא לא יראה... הסעתי את אמא שלו הביתה וברגע שאני הגעתי הביתה פרצתי בבכי נוראי...אני כבר איזה שעה וחצי יושבת ובוכה... ראיתי אותו לפני שעתיים...אבל אני כבר מתגעגעת...
אני יודעת שבשביל אחרים זה: "אוי...נו...אז הוא הלך לצבא...את תראי אותו בסוף השבוע כשהוא יחזור" אבל בשבילי זה קשה...כי אני איתו 4 שנים!...ובמשך הזמן הזה ראיתי אותו כל יום!... (חוץ מאולי כמה פעמים שהוא נסע לדודים לישון ואני לא רציתי לבוא) לא רק זה...אלא שהיינו כל היום ביחד... וחוץ מלהיות חבר שלי הוא הבנאדם הכי יקר לי בעולם...הוא חבר שלי...החיים שלי...פשוט הכול בשבילי... הוא היחיד שאני יכולה לדבר איתו על הכול... ואני יודעת שזה נשמע אכזר אבל אני אוהבת אותו יותר מאת המשפחה שלי... כי הקשר שלי עם המשפחה נהרס כשעוד הייתי בת 13...ומאז שאני איתו הוא הפך להיות המשפחה היחידה שלי! אז ככה שאין לי עם מי לדבר ולשתף...יש לי רק אותו! וכשאני מגיעה הביתה לאף אחד לא באמת אכפת מה יש לי...ועצוב לי ורע לי! אני יודעת שאם אמא שלי הייתה פה היא הייתה יושבת איתי ומחבקת אותי חזק...אבל כבר 11 שנים שלא הרגשתי חיבוק מאמא... בימים שהוא יהיה בצבא אני אלך אליו הביתה ואשב עם אמא שלו...היא יודעת מה אני מרגישה...לה עצוב בדיוק כמוני... ואולי אין את אמא שלי...אבל אמא שלו בנאדם מדהים ומבין... אני רק מקווה שהטירונות תסתיים מהר ובשירות הצבאי הוא יהיה קרוב לבית... אוף...כל כך קשה לי ועצוב לי... אני רוצה חיבוק
היום הסעתי את חבר שלי ללשכה... הוא התגייס... כבר איזה שבועיים שקשה לי לישון כי אני חושבת מה יהיה כשהוא ילך לצבא... אז חשבתי שהיום אני לא אבכה... החזקתי את עצמי כדי לא לבכות לידו וליד אמא שלו... כשהוא ניכנס לאוטובוס כבר הוצאתי דמעה...ישר ניגבתי את הדמעה שהוא לא יראה... הסעתי את אמא שלו הביתה וברגע שאני הגעתי הביתה פרצתי בבכי נוראי...אני כבר איזה שעה וחצי יושבת ובוכה... ראיתי אותו לפני שעתיים...אבל אני כבר מתגעגעת...