רע לי

35dark

New member
רע לי

אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון אבל רע לי ולבד לי נורא

סיון b

New member
למה?

דארק... למה רע לך? אתה בפורום הנכון, נראה לי. סה``כ כולנו רוצים להרגיש טוב. גם אני לפעמים בתחושה שאני לבד בלי אף אחד... תספר מה קרה. אולי נוכל לשפר לך את מצב הרוח! :)

ashlaya

New member
אנחנו פה גם בשבילך

בהחלט אתה בפורום הנכון...שתף אותנו...החברים כאן תמיד מנסים לעזור....

35dark

New member
עייפה מהכל

כל דבר הכי קטן דורש ממני כוחות כאילו מינימום אני צריכה להזיז סלע. אני כבר כמה ימים ממש בדיכאון אין לי אף אחד שמבין אני לבד.

סיון b

New member
את לא לבד :cool:

מה קרה? למה הדיכאון? גם אני מרגישה לפעמים כאילו אני לבד, ואין לי אך אחד בעולם... בתכל`ס זו רק הרגשה, אבל אני ממש מבינה אותך! רוצה לשתף אותי במה שקרה? גם אני הייתי בדיכאון בתקופה האחרונה, גם אני הרגשתי לבד. עכשיו אני מרגישה קצת יותר טוב. אולי אני אוכל לעזור גם לך להרגיש יותר טוב??? ו... את לא לבד! כולנו איתך!!!

חוכמית

New member
שלוםDARK אנחנו כאן בשבילך :)

אנחנו כאן כולנו יודעים מבינים ומכירים את ``אין לי כח לכולם`` ``עיפה מהכל`` ועוד איך מכירים. זו תחושה אנושית שכל אחד חווה אותה בזמנו הוא. כשהייתי צעירה יותר (טוב, אני לא ממש זקנה....) הייתי אומרת משפט שעזר לי להמשיך הלאה: אם לא אהיה למטה אף פעם לא אדע מתי אני למעלה. היום אחרי הרבה שנים של כל מיני חוויות והתנסויות תמיד כשקורה מצב של ``עיפה מהכל`` אני פשוט חווה את העייפות הזאת בלי להתנגד לה והיא מתפוגגת מאליה. לפעמים לשבת ולא לעשות כלום זה מצב שבו קורים המון דברים. בתוך הנפש!!!! אז אנחנו מבינים DARK, ואת ממש לא לבד את צריכה להבין את המצב שבו את נתונה לתת לו לקרות ואז הוא יעלם. שולחת לך הרבה אור אהבה וטוב טוב טוב מחר, ידידי אספר לכם על יום שישי ה-13 ... אוהבת אתכם...

גיל.

New member
אוי כמה שיש מי שמבין אותך!!!

דארק יקרה! אני כל כך מכיר את ההרגשה הזו שפתאום לעבור מחדר לחדר נראית משימה בלתי אפשרית... דבר אחד למדתי, הצעד הראשון הוא תמיד הכי קשה... נכון? אני בטוח שגם את גילית את זה במרוצת הזמן... לא? ברגע שעושים את הצעד הזה ממשיכים בכוח האינרציה הנפשי שלנו... חוץ מזה! כולנו כמעט נמצאים במצב הזה או במצב דומה לזה כרגע! חם נורא בחוץ!!! ממש חם! החום הזה ממש מתיש! לא ככה? זו כשלעצמה סיבה טובה להרגשה הזו... מה את כן עושה עם עצמך בינתיים?

Mאיה

New member
מצאי את המשהו שגורם לך לחוש טוב.

אני לדוגמא אוהבת ללכת לים. להרגיש את החול מתחכך עם כפות רגליי. לנשום את הרוח שסוחפת את מליחות הים,לקחת עוד נשימה קטנה לדרך. לעצום את העיניים ולהקשיב לגלים,או לקולות האנשים. להרגיש את הרוח מלטפת את הגוף,ומנקה כל תחושה רעה. להתנתק מהמוכר,מהכאב ולהתחבר לטבע. בעיניי זו אחת התחושות הכי נפלאות,ואני לא מוכנה לוותר עליה. אוףףףף- נתתי לעצמי חשק להרגיש את החיבור לטבע,שוב... מתניעה את האוטו, הולכת לנקות את הראש קצת.. לא לפני שאומר לך, מצאי את הדרך שתעשה לך טוב,שתשחרר אותך. ואז כבר תמצאי את הפתרונות לכל הבעיות שהיומיום מביא איתו. Mאיה.

הלוואי שיהיה לך טוב יותר בקרוב

אני מכיר מישהי ששגרה ללוח קחתן של עיתון ``העיר`` הודעה בסגנון דומה. אני יודע שהתקשרו אליה כמה ושיצא מזה משהו מדהים: מטפלת די מדהימה בשם רויטל יצרה עמה קשר, נפגשה איתה, עזרה לה - והיום אותה בחורה נמצאת במצב שונה לגמרי, באופן עמוק ויסודי. אם היא לא היתה משגרת את ההודעה הזאת, אני לא יודע מי היה יכול לעזור לה ומה היה גורלה כיום. מה שאני רוצה להגיד זה שזה פשוט נהדר שפנית לפורום הזה וכתבת ``רע לי``. אני בטוח שאם את באמת רוצה אהבה, עזרה ויחס ולא רק כלואה בתוך דרמה שכזאת, את תקבלי לבסוף את האהבה, העזרה והיחס שאת מייחלת אליהם ואולי אפילו הרבה יותר מכך! אני, אישית, לא יודע כיצד אני יכול לעזור לך, אבל בהן צידקי שבכל רגע נתון שבו אוכל לעשות משהו למענך, אשמח לעשות אותו. ``סתם`` לדבר, לדוגמא! זה בכלל לא ``סתם``, אם זה מפיג את הרגשה הלבד. בכלל בכלל לא סתם!!! תראי כמה אנשים אוהבים יש סביבך. בהצלחה בדרכך. באהבה, בן

למעלה