רע לי

hoomi

New member
רע לי

כולם פה מרגישים שלמות פנימית? איך עושים את זה? רע לי וריק לי. כלום לא עוזר, לא שיחות, לא כדורים, לא סמים פשוט כלום.

נויהאחת

New member
התשובה לא יכולה להיות חיצונית

לא דרך אנשים אחרים, לא דרך סמים ואלכוהול וכל מה שמשתיק לרגע את הרעש בתוך הראש שלך. התשובה היא5 בפנים. שב , עשה רשימה של הדברים שאתה אוהב בעצמך והדברים שאתה פחות אוהב, ותתחיל את החיפוש אחרי דגם משופר ושמח יותר שלךץ. זה לא פשוט וזה לא קל, לי זה לקח 4 שנים למצוא מישהי שאני אוהבת ומקבלת אבל בזה שאתה מודה שמשהו לא בסדר, זוהי ההתחלה, זה הצעד הראשון. בהצלחה

sovlanit

New member
HOOMI,ברוך הבא,../images/Emo24.gif

ראוי לציין שאני שואפת לשלמות פנימית. גם אני נעה בתוך קשת של רגשות. איך מגיעים לשלמות פנימית? לדעתי, כמו שמגיעים לאולימפיאדה: מתאמנים ומתאמנים עד שזה כבר הופך לחלק מהאדם, וכל אימון הופך להיות קל יותר ומקרב יותר למטרה... כל אימון מאפשר עליית-מדרגה , העיקר-לא להשבר בדרך ולא לסגת בגלל כישלון כלשהו בדרך לצמרת... וריקנות-זו בדיוק הנקודה ההכרחית כדי להתמלא מחדש... בהצלחה... אתה במקום הנכון. קרא דברים שנכתבו על ידי החברים,עיין בקישורים,במאמרים ובכל השאר. כל טוב

ניני5

New member
HOOMI, כל מה שכתבו זה טוב ונכון

אני רוצה להוסיף עוד משהו. וזה סתם משהו גופני. לפעמים מרגישים רע וריקנות בגלל בעייה רפואית. אז בכדי לשלול זאת, כדאי לעשות בדיקות. דם שתן, מה שהרופא המטפל ימליץ. לפעמים תחושות כמו שלך נובעות מבעיה גופנית. גם אנשים צעירים חולים לפעמים.

איל באש

New member
ברוך הבא ../images/Emo23.gif

אני ממליץ בחום על הספר "לחיות מתוך שמחה" של סאניה רומן. יש בספר תרגילים נהדרים, ובכלל זה ספר חזק ומועיל.

לא באמת ריק לך

הרי שאם זה היה נכון, היית בגן עדן עלי אדמות. מה שאת מנסה לומר ללא הצלחה, זה ש-מלא לך, במשהו שאת לא רוצה. במה היית רוצה להחליף את זה?

למעלה