רע לי...

רע לי...

אני לא יודעת מה קורה בזמן האחרון אבל מכל מיני סיבות אני לא מוצאת אף אחד. לפני חצי שנה נפרדתי מחבר שלי כי הוא נסע לחו"ל ומאז אני לא מוצאת אף אחד. למרות שיש מישהו שהכרתי אבל מסיבה של מרחק (לטענתו) זה לא יסתדר אז כנראה שגם הקשר הזה לא יצליח. יש לי רגשות אליו וגם לו יש אבל בגלל שאנחנו גרים רחוק אחד מהשני והוא גם לומד אז הוא חושב שזה לא יסתדר. אני כבר לא יודעת מה לעשות. אני מוצאת את עצמי כמעט כל יום מצוברחת ובלי חשק לכלום.

ELa 2o

New member
מאמי מה המצב דובשי זאת את?

מאמי אני מכירה את זה גם לי יש עכשיו מישהו במרחק של חמש שעות . . . אנחנו פרודים אבל בשלבים לחזור עם את רוצה לדבר אני פה בשבילך יש לך גם את המס שלי . . בכל שעה שתרצי מאמי

תודה לך

אני לא ממש מכירה אותך את כנראה טועה. הוא פשוט חושב שבגלל המרחק הקשר לא יצליח.

היי.. עצה לא קשורה

רע לך. ובטח זאת לא הפעם הראשונה. מה דעתך במקום להתרכז באיך להשיג מישהו, ובאיך להשיג את הבן אדם הבא, או את האחד הספציפי וכו' וכו'.. להתרכז באיך להרגיש טוב בלי לבתנות את זה בנוכחות של אדם אחר?

ניקולי

New member
שבת שלום לך

אני חושבת שאת עוברת תקופה כזאת שבעצם הינה תקופה זמנית התקופה תעבור והכל יחזור על מקומו בשלום. גם דיג לא תמיד מוצא דגים בים ואם הוא כבר מוצא לא תמיד הדג לרוחו.. אבל פעם מישהו אמר לי כשלא מצפים לכלום פתאום זה קורה. לגבי אותו בחור שאת מדברת עליו, כשרוצים באמת מתאמצים. וכשלא ממש רוצים זה לא עוזר..וממצאים כל מיני תירוצים..לאמר אני אוהב זה מאוד קל מילים יצאות מהפה כמו חול ואין מה לאכול. את בטח מכירה את הפתגמים האלו נכון? המשיכי בחייך ואל תהיי מצוברחת תראי שהכל יסתדר. וגבר שירצה אותך יתאמץ בשבילך. ניקול*

NEO O O

New member
תמיד מסתכלים קדימה!

היי,מה קורה מתוקה?! קשה מאוד להתמודד עם המרחק בקשר,ובמיוחד במצב שלך כשהוא גם לומד. אני מביא לך דוגמא אישית כי גם אני לומד באוניברסיטה וקשה להתמודד עם הכל ביחד.כשאתה נמצא בקשר אז צריך לתת הרבה מעצמך.אבל מצד שני,אני תמיד בדעה שהאהבה תמיד מנצחת ולא משנה מה,צריך פשוט להתמודד עם זה בצורה הכי טובה. מתוקה,אני חושב שאת פשוט צריכה להסתכל קדימה ולא לבכות על חלב שנשפך.תאמיני לי שיבואו עוד הרבה טובים.כך שנשמה,תמיד צריך למצוא את הטוב שבדבר וכמו שאומרים,כל הקווה לטובה.אז מה שנותר לך לעשות זה לא לחשוב על זה יותר מידי,כי זה יכניס אותך לפלונטר,אלא תצאי לבלות ואל תדאגי לשום דבר.לכל דבר יש את הזמן שלו,ואת צריכה פשוט לזרום עם הזמן.נשמה,אני מאחל לך את כל ההצלחה שבעולם ושכל מה שתרצי יצליח. ואם תרצי לדבר איתי אז את יודעת איפה למצוא אותי.ביי ביי מתוקה.

תודה רבה

אני מאוד מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. אני יוצאת לבלות והרבה בדרך כלל אנחנו יוצאים ביחד. אני בטוחה שאם לא הוא אז יבוא מישהו אחר. אומרים שלכל אחד בחיים שלנו יש תפקיד מסויים, אני לפני שהכרתי אותו יצאתי ממערכת יחסים לא קלה ושכבר חשבתי שאני לא יצא אף אחד ואני לא יוכל לחשוב על מישהו אחר חוץ ממנו (האקס) פתאום משום מקום הופיע הבחור הזה אז כנראה התפקיד שלו בחיים שלי הוא להראות לי שיש עוד דגים בים. תודה רבה לכולם

NEO O O

New member
עצה מחבר!

נשמה,אולי כדאי שכשאת יוצאת אז לא תצאי איתו גם וככה יהיה לך יותר קל.אני מאמין שיהיה בסדר ותני לזמן לעשות את שלו,ותאמיני לי שהכל יבוא על מקומו.לכל אחד יש מישהו שמתאים לו,ואת תראי שזה יגיע.בכל זאת,אם תרצי לדבר איתי אז אני אתן לך את המספר שלי. 066429981. שיהיה בהצלחה מתוקה.

NEO O O

New member
תמיד שמח לעזור.

בבקשה נשמה,העיקר שתאמיני בעצמך והכל כבר יסתדר.אז שיהיה לך כל טוב ובהצלחה מותק.

זה מה שאני מתכוונת לעשות

אני את שלי עשיתי אמרתי מה אני מרגישה והכל, עכשיו הכל תלוי בו. אני לא מתכונת לעשות כלום חוץ מלשלוח לו הודעה פעם בשבוע אולי, אם הוא רוצה שהוא יעשה הכל מעכשיו שהוא יהיה היוזם.

NEO O O

New member
תומך בך במאה אחוז!

נשמה,אתם יכולים גם להישאר ידידים ולא לסיים את זה מלוכלך.ובינתיים הכי טוב זה להתרחק. מתוקה,אני דימה ושמחתי לעזור לך והייתי רוצה לדבר איתך גם בטלפון.אם את רוצה אני זמין 24 שעות ביממה ותמיד אשמח לעזור.המספר שלי 066429981. ותתחילי לצאת מהבאסה,תיהיי חזקה.

תודה אבל...

בעקבות משהו שקרה בסוף השבוע החלטתי לנתק את הקשר, אני יגיד לו את זה היום בערב

NEO O O

New member
סלמטק(סבבה)!

אני בטוח שיבוא אחד יותר טוב,אז שיהיה לך בהצלחה מתוקה!

הכל הסתדר בסוף

אנחנו חזרנו לדבר וניקח את זה לאט כי אמרתי לו שכרגע אני צריכה קודם לדאוג לעצמי ואחרי שהכל יסתדר אני יחשוב על קשר יותר רציני

NEO O O

New member
תמיד מסתכלים קדימה!

היי,מה קורה מתוקה?! קשה מאוד להתמודד עם המרחק בקשר,ובמיוחד במצב שלך כשהוא גם לומד. אני מביא לך דוגמא אישית כי גם אני לומד באוניברסיטה וקשה להתמודד עם הכל ביחד.כשאתה נמצא בקשר אז צריך לתת הרבה מעצמך.אבל מצד שני,אני תמיד בדעה שהאהבה תמיד מנצחת ולא משנה מה,צריך פשוט להתמודד עם זה בצורה הכי טובה. מתוקה,אני חושב שאת פשוט צריכה להסתכל קדימה ולא לבכות על חלב שנשפך.תאמיני לי שיבואו עוד הרבה טובים.כך שנשמה,תמיד צריך למצוא את הטוב שבדבר וכמו שאומרים,כל הקווה לטובה.אז מה שנותר לך לעשות זה לא לחשוב על זה יותר מידי,כי זה יכניס אותך לפלונטר,אלא תצאי לבלות ואל תדאגי לשום דבר.לכל דבר יש את הזמן שלו,ואת צריכה פשוט לזרום עם הזמן.נשמה,אני מאחל לך את כל ההצלחה שבעולם ושכל מה שתרצי יצליח. ואם תרצי לדבר איתי אז את יודעת איפה למצוא אותי.ביי ביי מתוקה.

noa135

New member
אוקי..אז ככה

אני לא אומר לך שאת צריכה להיות מאושרת ואהבת חייך תגיע..כי אני מכירה מקרוב את תחושת החוסר הצלחה לעתיים ואת המצב רוח החרא בגלל שאת מרגישה לבד ובודדה ואין הרבה מילות נחמה. כל שנותר לי להציע לך אולי..כפי שהציעו לי אפילו כאן בפרוום בעבר..לחפש לך עוד הרבה תעסוקות בחייים . להעסיק את עצמך ולא לחשוב כל הזמן האם יש לך חשק למשהו ולא להיות מצוברחת כי את מספיק מבוגרת כדי להבין שלא יצא לך כלום מתחושה רעה... אם הוא אומר שהמרחק זה הבעיה(ואת לא חושבת שהמרחק זה הבעיה)* אז כנראה שיש משהו אחר..אולי משהו אחר שמציק..ואולי זה רק "תירוץ"? אל תנסי להילחם בו..כי זה לא יעבוד..את תמצאי אהבה בקרוב..בטיחה לך!!

תודה

זה שקראת והגבת למה שכתבתי זה כבר מנחם ומעודד טיפה. אני גם מקווה למצוא אהבה בקרוב. כרגע אני משחקת אותה אדישה אם הוא ירצה משהו הוא כבר יזום ואם לא אז ההפסד כולו שלו ולא שלי. סוף שבוע נעים לכולם

למעלה