רע לי....

רע לי....

פשוט רע ומגעיל לא יכולה לשאת יותר, קשה לי.. ניב, תגל ותוגי אני שמחה שאתן פה מראונת, שמחה שחזרת.. הלכתי לבי``ס וחזרתי פשוט לא יכלתי לא יכלתי....

סתיו*

New member
עדנה שלי

זאת אני. שכחת אותי? אני כאן בשביל. אם את רוצה לדבר. אני מתגעגעת אליך. בבקשה. אני מחכה לך. :) שלך סתיו

סתיו*

New member
אוף אוף. אני לא מבינה

מה עשיתי לך. מה עשיתי כל כך לא בסדר שהחלטת למחוק אותי לגמרי. דיברתי איתך בטלפון לפני מיאמי, והכל היה בסדר. דיברנו וצחקנו. ואז חזרתי ממיאמי, ופתאום כלום. אין יותר לירן. ניסיתי להשאיר לך הודעות בפורום. ניסיתי באייסי. ניסיתי בפלאפון. כלום. ואז חזרת לפורום, ורק ממני את ממשיכה להתעלם. זה לא בסדר שאת משאירה אותי ככה. אוכלת את עצמי. נהרסת מבפנים בניסיון להבין איך חטאתי לך. זה הורג אותי. אני רוצה שנהיה קרובות. אני רוצה שנדבר. אני לא מבינה מה עשיתי. את לא חושבת שמגיעה לי לפחות סיבה? לירני, את כזאת מקסימה. עם מי אני אדבר על דרכים לרמות רוקחים בבית מרקחת עם לא איתך?? :) בבקשה לירני. אני מחכה. סתיו

חומד, למה רע?

אני כאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ורוצה, ויש לי כוחות לעזור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תרנגולת

New member
מתוקה :-(

מצטערת שכואב לך כ``כ.. יודעת שאת עייפה.. וקשה לך.. אולי תנסי לקחת לעצמך כמה ימי חופש מביה``ס.. ולנסות לאסוף כוחות ולחזור..? לירנוש מתוקה.. נראה לי שזה הזמן המתאים לפנות לעזרה.. אל תוותרי על המשקל הנכסף שלך, את לא חייבת.. רק תבקשי טיפול כי את לא במצב טוב.. ואת רק סובלת מזה.. אנייודעת שאולי לא תאהבי את מה שאני אומרת.. אבל תחשבי על זה.. מקוה שתרגישי יותר טוב.

לקחתי ימי חופש...

והגיע אליי מכתב אזהרה הבייתה, אז אני חייבת ללכת היום כי אם לא, הקצין המטומטם יגיע... אני אלך בלי ברירה אני ישים את הראש על השולחן עד שהיום יסתיים עד שלוש בערך...ואז אני יבוא הבייתה אלך לישון, יקום יתכונן למבחן שאבוד לי מראש ואני יודעת... ואז אני ייבכה ואז עוד קצת והינה היום שלי נגמר..... ככה סתם עוד יום ועדיין רע לי.

A-naT

New member
לפעמים

לפעמים עננים של דמעות בראשך מצטברים ואתה הגאה טומן את ראשך ובוכה אם מטוס של פחדים וטייס של עצבות נוחת על המוח הוא עוד מעט יטוס אתה הפכת לאביר ללא כוח תרד קצת מהסוס רחוקה תל אביב וקרב האביב אסור לשכוח הגיע זמן יפה אם לא רואים את הסוף נסה לקחת ימינה בסוף אתה תראה (אביב) ..אוהבת אותך

ספירו^ש

New member
לא יכולה..

לא יכולה לשמוע שרע לך.. אני רוצה לראות שוב את החיוך המקסים שלך.. את הצחוק היפה שלך.. לא רוצה שתהיה עצובה.. כשאת עצובה.. אני עצובה.. זאת אני, ספירו`ש.. את עוד זוכרת אותי? אוהבת אותך ילדונת.. ספירו`ש

למעלה