רע לי

  • פותח הנושא roaic
  • פורסם בתאריך

roaic

New member
רע לי

אני אפס בכתיבה אבל פשוט רע לי כ"כ. אני מקווה שלא תשפטו אותי.כי אני פשוט אפס. "הם מצפים ממך להתנהג כמו שהגיל אומר! אבל אתה מרגיש שזה דבר...שאתה לא יכול ליישם עוד לא חווית אהבה עוד לא מצאת עבודה והם כבר מדברים איתך... על הדבר הבא כשאתה בנעורים אתה רוצה לעוף....לחיי המבוגרים אבל כשאתה כבר עמוק בפנים..... זה כאילו נגמרו לך החיים. אותה שיגרה אותם ריגושים הלוואי ויכולתי לשנות את החיים! הגשמה עצמית זה ערך עליון בלעדי זה..אני מרגיש כישלון. במקום בו האושר הוא כ"כ רגעי הפחד מהלבד......הוא יותר מפחיד. כי מה הם בסה"כ החיים????? מירוץ מטורף אחר הישגים.... ישנם אנשים..כמוני למשל שבאו לעולם הזה... כבדרך אגב מנסים לשרוד עוד יום עוד שנה ולאף אחד אין מושג... מה עובר עליי." זהו.....אני מצטער שזה היה ארוך. אבל אני מרגיש כ"כ אבוד שאתם היחידים שיכולתי לספר להם את זה. ולא...אין לי אומץ להתאבד. כי אני יודע שגם בזה אני איכשל. אם לא..כבר מזמן הייתי עושה את זה. למה אין בי אף דבר אחד טוב?:( למה אלוהים לא חילק לי שום כישרון שאני אוכל להנות ממנו?:( למה נועדתי לסבול?:(
 

roaic

New member
כן..אני כתבתי........אבל..

אני אמרתי שאני לא יוצר...זה סתם היו מחשבות שהעלתי על הדף,אפי. זה כתוב כ"כ גרוע,אפי? :( :(
 
תגיד, אתה רציני?!?

בעיני זה ממש יפה. אתה מוכן להסביר לי מאיפה הבאת את הגישה הכל כך פסימית ונגטיבית לחיים? כל מחמאה שאתה מקבל אתה ישר מסתכל עליה מהכיוון הלא נכון? ואני שאלתי את השאלה בעיקר כדי לקבל תשובה חיובית ואז להסביר לך שאם אתה טוען שאין לך כשרונות ואתה אפס, אז יש הרבה הרבה אנשים שלא יודעים שהם מינוס. כי אם אתה מסוגל לכתוב שיר (לדעתך גרוע, אבל תרשה לי לחלוק עליך) שכזה, כנראה שאתה לא אפס. ואם זו ההתיחסות שלך לעצמך, אני מציעה לך להחליף משקפיים. ומהר.
 

nutmeg

New member
ואללה? עיצבנת אותי

החלטת החלטה נחרצת שאתה אפס ואין לאף אחד סיכוי להזיז אותך מהחלטתך או להראות לך אחרת... ... אז מה אתה רוצה מאיתנו בדיוק? שנגיד לך "לא, לא! אתה נפלא, חמוד ומוכשר מאין כמוך?" למה איך בך משהו טוב? כי ככה החלטת למה אלוהים לא חילק לך כלום? הוא חילק רק שאתה כל כך עסוק בלהתלונן שלא ראית. למה אתה לא נהנה? שמעת את עצמך? למה שתהנה עם גישה כזו? זה קשה לאללה! למה נועדת לסבול? כי הכנסת את עצמך ללופ של סבל. כמו שאתה נשמע ממה שכתבת - גם אם יתיישב לך האושר על קצה האף לא תראה אותו, ואם תתקל בו ברחוב לא תזהה אותו. כדי לזהות ולהנות צריך להתאמן ולהתאמץ לפעמים. כן, כן, מה שאתה שומע!
 

nutmeg

New member
ועוד משהו

השאלה למה אינה במקום. גם כי אין עליה תשובות בדרך כלל, וגם אם יש תשובות, הן לא עוזרות בכלום ונשמעות כתרוצים עלובים. נסה בתור תרגיל ראשון למחוק את ה"למה" מהלכסיקון שלך.
 
למעלה