רע לי

• פותח הנושא roaic
  • פורסם בתאריך

roaic

New member
רע לי

אני אפס בכתיבה אבל פשוט רע לי כ"כ. אני מקווה שלא תשפטו אותי.כי אני פשוט אפס. "הם מצפים ממך להתנהג כמו שהגיל אומר! אבל אתה מרגיש שזה דבר...שאתה לא יכול ליישם עוד לא חווית אהבה עוד לא מצאת עבודה והם כבר מדברים איתך... על הדבר הבא כשאתה בנעורים אתה רוצה לעוף....לחיי המבוגרים אבל כשאתה כבר עמוק בפנים..... זה כאילו נגמרו לך החיים. אותה שיגרה אותם ריגושים הלוואי ויכולתי לשנות את החיים! הגשמה עצמית זה ערך עליון בלעדי זה..אני מרגיש כישלון. במקום בו האושר הוא כ"כ רגעי הפחד מהלבד......הוא יותר מפחיד. כי מה הם בסה"כ החיים????? מירוץ מטורף אחר הישגים.... ישנם אנשים..כמוני למשל שבאו לעולם הזה... כבדרך אגב מנסים לשרוד עוד יום עוד שנה ולאף אחד אין מושג... מה עובר עליי." זהו.....אני מצטער שזה היה ארוך. אבל אני מרגיש כ"כ אבוד שאתם היחידים שיכולתי לספר להם את זה. ולא...אין לי אומץ להתאבד. כי אני יודע שגם בזה אני איכשל. אם לא..כבר מזמן הייתי עושה את זה. למה אין בי אף דבר אחד טוב?:( למה אלוהים לא חילק לי שום כישרון שאני אוכל להנות ממנו?:( למה נועדתי לסבול?:(

q0s

New member
אולי זה יעזור..

לפי דעתי אתה צריך לקחת שתי דקות לחשוב רק על הדברים הטובים שיש לך בחיים: אנשים מסויימים? דברים שאתה אוהב לעשות? תחביבים? מקום שאתה אוהב להיות בו? תענה לעצמך על השאלות האילו ותחליט ללכת איתם עד הסוף: 1. לך תסתובב עם אנשים שכף לך להיות בחברתם ומעריכים אותך כמו שאתה. 2. לך תמצא משהו שאתה אוהב לעשות ותכניס לך משמעת ונסה לשאוף להיות הכי טוב שאתה יכול באותו דבר (גם אם אתה לא מוכשר, עם אימון והשקעה יש תוצאות). 4. אם יש מקום שאתה אוהב, תקבע ללכת לשם כל כמה זמן ולשכוח מהדברים הרעים.

גרא.

New member
roaic,אתה מתאר בחדות רבה

את רגשותיך,והתמיהות הקיומיות שלך..אבל מעטת,להתייחס למעגלי החיים שלך. לך עצמך,למשפחתך..מאד חשוב לדעת את הרקע, כדי להבין את המבוכה וההתלבטות אבל בעיקר כדי שנוכל באמת לעזור לך בכנות.

סיסילאב

New member
../images/Emo92.gifאל תראה את עצמך

ב
כזה...זה קשה לראות איך אנשים שופטים את עצמם...זה לא הוגן כלפיך....תלמד את עצמך מה אתה יודע במה אתה חלש במה אתה חזק....זה לא טוב שאתה רואה את עצמך ככישלון...הרי זה לא מוסיף המון...זה רק מחזק את רגש השנאה של עצמך כלפיך
....לא טוב לשנוא את עצמך...אני
בטוחה שלכל אדם יש כישרון אם רק ידע להעמיד אותו..ולפתח אותו...יצא מיזה פרח נפלא....אפשר להעמיד את הטענה... כי בכל שדה קוצים יש גם שדה
... תראה אף אחד לא שלם עם עצמו ועם מה שהוא.. ואם לבן אדם אין כישרון..הוא יכול לפחות לסגל לעצמו כישרון..לאמץ אותו חזק..כך שלא ייברח..וייצא לו משהו...רק צריך להאמין, לרצות, ולרצות את זה חזק...אבל אם תיקח דברים ותחשוב...לא צריך לחשוב עמוק עם אובססיביות יכול לצאת מיזה פרח מקסים.. אני אין לי כישרון בדבר מסוים..אז עשיתי שיהיה לי כישרון...
"זה הזמן לפרוח..או לבקש לסלוח...גם אם זה קשה אז יחד נעבור וניתגבר"...

למעלה