רע לי

אלזה7

New member
רע לי

כל כך רע לי וקשה לי ואני עצובה מאד ואני לבד ממש לבד אין עם מי לדבר ובבית לא רק שאין תמיכה בדיוק להפך אני בדכאון בגלל שתמיד "מורידים " אותי וזה נורא והבכי והדמעות והעצבות והריבים ואין לי כח נפשי יותר ולא יעזר לדבר על זה בבית כי רק זה יחזר על זה עצמו יש דברים שלא משתנים אז להעיר ולדבר ממש לא יעזר ואין לי כח יותר קשה לי מאד ואני לא מסוגלת לשום דבר גם המחשבות גם חוסר התמיכה גם הפחדים כבר לא נותנים לי כח לעשות כלום כי אם אני ארגיש רע גם לא יהיה מי שיתמוך יש לי רק את עצמי ומי שיכניס אותי יותר לדכאון ואני לבד ממש לבד רע לי נורא

מישהי1632

New member
אלזה, להתחלה, צאי להליכה בחוץ

זה ישפר את מצב הרוח שלך.
בנוסף - ההורים שלך מרשים להכניס בעל חיים?
חתול או כלב?
מוציאים את הכלב פעמיים-שלוש ביום, פוגשים בעלי כלבים נוספים ברחוב ובגינות ציבוריות.

אלזה7

New member
הי מישהי

לצערי שאני חוזרת הבייתה הכל חוזר , לא בא לי כבר ללכת לשום מקום , מתביישת לצאת גם בגלל הריבים ,כאלו צעקות שהשכנים מעירים , אני צריכה תמיכה מאמא שלי ובמקום זה מקבלת רק ריבים , אם אמרתי לה שמשהו פוגע בי במקום לחזק היא חוזרת על זה , אני משתדלת מה שפחות לדבר ,ושאני רוצה לצאת לאורר את הראש פתאם היא גם רוצה לבוא ואני לא רוצה כי רק נריב היא לא עוזרת לי להפך , ושאני בבית היא באה לחדר בלילה לריב איתי ברצף להגיד לי דברים שפוגעים בי ואני מאד נסערת אולי אני צריכה זריקות הרגעה להחזיק מעמד ככה ,ואני לא יכולה עכשיו להרשות לעצמי לעזוב את הבית אין לי אפשרות כלכלית וגם לא כוח נפשי לחפש דירות , הם ממש לא מרשים להכניס בעלי חיים , אבא שלי פעם שהבאתי גורת כלבים הבייתה צרח בצרחות אימים שאני אעיף את הייצור הזה מכאן ויום אחד שלא הייתי הם לקחו אותה בלי להגיד בכלל ומסרו אותה לצער בעלי חיים ולא הפסקתי לבכות , אמרתי להם שאני בדכאון וזקוקה לחתול או כלב ואמרו לי איכס .

מישהי1632

New member
מכירה את ההרגשה

למדתי, מניסיוני העגום, שיש אנשים שאין טעם לצפות מהם להתנהגות חמה ומכילה. אולי צריך ללמוד להסתדר בלעדיהם, עד כמה שזה קשה.

אלזה7

New member
הי מישהי

קשה להסתדר לגמרי בלי אמא שלי אם זה בנאדם זר אז מזמן הייתי שמה פס כמו שאומרים לא הייתי סובלת וחותכת , אבל אמא זה סיפור אחר , בפרט שלפעמים היא כן בסדר איתי ,אבל כן אין טעם לצפות, פה הבעייה כנראה שאני מצפה למשהו שאני צריכה להבין שלא יקרה תמיד ולקבל את זה כי ככה זה ,לפעמים יהיה בסדר ולפעמים לא , ולהתמודד עם זה ולתת יותר אמון בעצמי ופחות לקחת ללב להבין שגם אמא היא לא בנאדם מושלם עם כמה שזה קשה לי .

היי48

New member
אם את אוהבת בע"ח,

מה עם התנדבות בעמותת בע"ח? אני יודעת שהיה לך ניסיון לא טוב עם המקום הקודם שרצית להתנדב בו, אבל אולי כדאי לנסות שוב?

אלזה7

New member
הי היי

ניסיתי בעוד מספר מקומות וגם לא הסתדר , אני מאד אוהבת בעלי חיים , אני אנסה לבדק ,לחתולי הרחוב באזור שלי אני תמיד מביאה מים ודברי חלב וגם מכינה להם קרטונים בחורף עם שמיכות קטנות שיהיה להם קצת יותר חם .

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי אלזוש

את צריכה לפתח לעצמך תחביבים ותחומי עיניין שמעסיקים וישמחו אותך. ככה לא תהיי תלויה בחיזוק של ההורים. אני תמיד כאן אם תרצי לדבר יש לך את הפון שלי

אלזה7

New member
תודה כהנא

אבל לפעמים צריך מאד לשמע מילה חמה ולצערי אני צריכה להתרגל שזה לא יהיה וללמד לחיות עם זה , כל כך זה מתיש אותי מה שקורה בבית שאין לי כח לכלום ,נרשמתי לקאנטרי והפסקתי ללכת כי הריבים בבית מתישים ,חוסר היכולת לחזק ,להפך ומה שאני עוברת מסביב ,אין לי כח שיקרה לי יותר משהו רע ,כי לא יהיה מי שיחזק אותי , ההפך ואני מרגישה חלשה מאד ומפוחדת ואין לי כח לעשות כלום ,לא ללכת לקאנטרי לא לטפל בלימודים , אני מחפשת דרך לחזק את הנפש קצת ,וכל מה שקורה מסביב בבית רק מחליש ,אני צריכה להגיד לעצמי בראש לקחת פחות ללב , זה מאד קשה ,אני צריכה לעבד על זה ,בפרט שאני כן בסדר ועוזרת המון להורים ונותנת מעצמי המון במיוחד לאמא , אבל צריכה להתרגל שזה מה שיש היא לא תשתנה וללמד לחיות עם זה וזה קשה שגם אני בדכאון וגם זה מדכא ואני צריכה להרגיש ייחודית במשהו והיא תמיד גורמת לי להרגיש שאני לא ייחודית בדברים שבהם אני כן מרגישה כך , וזה קצת משמח אותי שיש לי דברים כאלו אבל היא ישר מנתצת את זה ואני ישר חושבת בראש שהיא צודקת והנה אני לא ייחודית גם במה שחשבתי ושוב נופלת לדכאון .

אלו תחושות מוכרות

בעיקר שמורדים ממך גם אני חווה את זה וזה נורא קשה, אני חודב שאתה בודד וזה הכי נורא עליך להעסיק את עצמך, אולי תלכי להליכות, תתעשי ספורט קראי ראי סרטים וסדרות, טוב לראות סדרות זה מעביר את הזמן מעולה ומרכך קצת את הכאב, שהיה רק טוב, בברכה נתנאל.

אלזה7

New member
תודה נתנאל

כן זה נכון ,זה מאד קשה ,שאתה מרגיש למשל שיש משהו שמייחד אותך ואתה שמח על זה ותכף דואגים להגיד לך שזה לא מה שחשבת ואני מתמוטטת מזה ,אבל אני צריכה להכניס לעצמי לראש למרות שזה מאד מאד קשה שמי שטועה זו דווקא אמא ולא אני למרות שאני מאד חסרת בטחון ומאד מחזיקה ממנה , צריכה להגיד לעצמי שלפעמים גם אני צודקת והיא טועה ואולי זה יעזר לי להתמודד עם הנפילות , כן זה קשה שאתה מאד בודד ואין שום חיזוק ממקום אחר וקורים רק דברים לא טובים מסביב כל הזמן , ולא נראה לך ששום דבר ישתנה ,אני עושה הליכות אבל שחוזרת הבייתה אז בבית אותו סיפור וזה הכי קשה לי ,צריכה לעבד על עצמי בשביל להתחזק כי זה לא ישתנה מהצד השני ,אני נפגעת וצריכה להתמודד עם זה למצא דרך פחות להפגע , נרשמתי גם לקאנטרי אבל כל הדכאון שהתדרדתי אליו ומה שקורה מסביב בבית גרם לי לא לרצות לצאת מהבית בכלל , והפסקתי ללכת , אני מפחדת שאם יקרה משהו לא טוב בחוץ אף אחד לא יתמוך בי ואני ארגיש רע , גם בלימודים שלי שאני צריכה לטפל אני לא מסדרת כלום , הזנחתי הכל אין לי כח , ואתה צודק לגבי סדרות , זה באמת מעביר לי את הלילות ומרכך קצת את הכאב אתה מאד צודק ,תודה רבה גם לך רק טוב .

נכון צריךל ללמוג לפח ביטחון עצמי.

זה מאוד מאוד חשוב ,אני בטוח שיש בך הרבה יכולות ותכונות טובות אל תתתתני שישףפלו אותך, זה מאוג קשה, אבל אפשרי לפח ביטחון עצמי ויצבות, שהי בהצלחה ובאמת רק טוב לכןלנו.

אלזה7

New member
תודה נתנאל

בהחלט זה מה שאני צריכה לעבוד עליו בטחון ,שיהיה לי די בחיזוקים שלי עצמי ואני לא אהסס לגבי מה שאני חושבת גם אם אמא אומרת מילה , היא לא משפילה אבל אומרת דברים מאד מכאיבים וזה מאד קשה בפרט שגם הם לא נכונים בעיני , ואני באמת צריכה להגיד לעצמי שהיא לא מבינה ולא מכירה וטועה בקטע הזה ואני יודעת טוב יותר ולהגיד לעצמי בראש שמפה זה נובע לא הייתי רוצה לחשב שזה נובע מממשהו אחר כי זה רק יכאיב לי עוד יותר ואולי ככה לאט לאט אני אצליח להתמודד כמובן שהייתי מעדיפה אחרת אבל זה מה יש וצריך להתמודד עם מה שיש אני אשתדל מאד לעבד על זה ,תודה רבה .

\ בכיף

מאוד חשוב לפתח שריון אחרת את תמוטטי לא חובה להשפיל גם הערות זה מספיק במיוחד לאנשים רגישים , שהיה רק טוב ו,בהצלחה .

אלזה7

New member
נכון

ממש כך אני מתמוטטת וצריכה לעבוד על זה במחשבות שלא להפגע בהחלט מספיק מילה או שתיים לבנאדם שהוא רגיש מאד ,תודה רבה על החיזוק חשוב לי .

פלאיועץ

New member
ממליצה על שייק קליפת-בננה (ולסנן)...

בגוגל מצאתי מרשם לשיפור מצב רוח בעזרת "קליפות בננה" מבושלות ומשוקשקות נניח עם קצת חלב בתוספת לקפה. אבל תשתמשו במסננת. טוענים שמגביר סרוטונין. ((אבל כדאי להיות במעקב אולי זה מתנגש עם תרופה פסיכיאטרית = תשאלו בבית מרקחת)).

למעלה