טריגר
מזמן לא אמרתי לעצמי מילים כל כך קשות, כמו: שתמותי, אמן, מגיע לך, להכאיב, להכאיב, תמותי, אני שונאת אותך, תמותי כבר.
מזמן לא דחפתי לעצמי כמויות מטורפות כאלה של אוכל שאסור לי לאכול, אוכל שמנוני, מטוגן, תחליפי ממתקים, אני כבר לא יודעת מה מתוק, מה מלוח. זה סוג של לנסות להתאבד, ברור לי שאני אמות אם אמשיך ככה, זה דוחה, זה בהמי, אני לא מסוגלת להפסיק את זה, אלוהים, אלוהים, אני חסרת אונים מול המחלה המפלצתית המכוערת הזאת, אלוהים, כמה שאני הולכת לעלות במשקל, כמה שאני הולכת לשלם על זה ביוקר. אלוהים, תן לי כוח וטיפת שפיות ללכת לזרוק את מה שנשאר לי ביחד עם הזבל של החתולה. בא לי להקיא (ואני לא בולמית), פשוט מתעללת בגוף שלי, בועטת בו, פוצעת אותו מבפנים, מחכה שזה יצא ובזמן שאני מחכה (כי אצלי הכול טבעי, אני לא לוקחת כלום) אני דוחפת עוד ועוד ועוד ועוד, חס וחלילה לא להרגיש את הריק הזה שבפנים, אני רוצה שקט אבל עושה לעצמי מלא רעש בראש ובגוף והכול דחוס לי ואין לי אוויר עוד יותר מקודם, ואני לא עומדת בזה, הגוף שלי לא יוכל לעמוד בזה עוד זמן רב. אין לי מושג מה הטעם שיש לי על הלשון. אני רוצה שהכול יצא, אבל אני לא יכולה לעשות כלום בשביל זה. אין לי אפקטים מטהרים, אני סתם אכלנית כפייתית. היום הרגשתי שאני לא ראויה לחיות בכלל, וגם החיוכים השמנים שפיזרתי לכל עבר לא עזרו (יש לי קטע כזה שאני יודעת שאני שמנה ודוחה, אז לפחות אני מנסה לחייך לעולם כדי שיחבבו אותי ולא יידחו ממני). הקפלים שלי נשפכו לכל הכיוונים, תפסתי הרבה מקום באוטובוס, אני ועוד אישה אחת שמנה, בקושי נדחסנו והתביישתי בי כל כך. היה לי ברור שכולם צוחקים על השומן שלי. בעבודה ביקשתי לעבור ועשו לי מקום, אבל המקום לא הספיק ונשארתי מבוישת עד שהבינו שאני צריכה יותר מקום, שיזוזו קצת יותר, מה לעשות. בכל מקום אני תופסת מקום, מקום שאני כנראה לא ראויה לו. אין לי מושג כבר מה לעשות. יש לי מושג, יש לי את עשרת הדיברות (יותר נכון 12 הצעדים) של התכנית, ואני לא עושה כלום, אני מחזיקה שריר, לא משתפת, לא מבקשת עזרה, פוחדת להכביד, פוחדת מדחייה, פוחדת משיפוטיות ומביקורת, פוחדת שיגידו לי מה לעשות. פוחדת למות, כל כך פוחדת למות, פוחדת להזדקק באמת לזולת, ואם אמשיך לבלוס בצורה כל כך רעה ומעליבה, לא ירחק היום שבו כבר לא אוכל לשרת את עצמי ומישהו יצטרך לעשות את זה בשבילי, ואין לי מי. כשאני נושמת, השומנים שלי זזים לכל הכיוונים, ובגלל שחם, אין לי איך להסתיר. אני במקום הכי נמוך בסקאלה של הפרעות האכילה, הבהמית מכולם, זו שלא רק שלא מצליחה להתאפק ושואבת הכול, אלא גם לא טורחת לטהר את זה כדי לרזות. פשוט שואבת ומשאירה את זה אצלי וככה עולה ועולה ועולה, כמה עוד אפשר לעלות??? כמה עוד אפשר, אלוהים, כמה עוד אפשר- - - - - -