רע לי. החיים שלי הם סרט! מקווה שהבמאי שם למעלה מרוצה מהמשחק שלי. כי אני לא!
ש שריטה בלב New member 30/8/09 #1 רע לי. החיים שלי הם סרט! מקווה שהבמאי שם למעלה מרוצה מהמשחק שלי. כי אני לא!
א אור חדש 101 New member 31/8/09 #3 מצד שלישי קודם ../images/Emo24.gif כל אדם חיי בסוג של סרט יש כאלה שמשתתפים בכתיבת התסריט ויש כאלה שנוח להם לשחק כל הזמן הכל עניין של בחירה
מצד שלישי קודם ../images/Emo24.gif כל אדם חיי בסוג של סרט יש כאלה שמשתתפים בכתיבת התסריט ויש כאלה שנוח להם לשחק כל הזמן הכל עניין של בחירה
א אופטימי99 New member 31/8/09 #4 ../images/Emo24.gif לא פעם ראיתי במו עיניי, איך פרק בסרט שהיה (נראה בזמנו) שחורררר, התברר כלבן מאודדדד בהצלחה
../images/Emo24.gif לא פעם ראיתי במו עיניי, איך פרק בסרט שהיה (נראה בזמנו) שחורררר, התברר כלבן מאודדדד בהצלחה
O odery New member 1/9/09 #6 היתרון שלך זה שאת יכולה לקבוע אם הוא יהיה מדע בדיוני ,עלילתי, קומדיה רומנטית, או דרמה והכי חשוב שאת הסוף את קובעת.! בהצלחה
היתרון שלך זה שאת יכולה לקבוע אם הוא יהיה מדע בדיוני ,עלילתי, קומדיה רומנטית, או דרמה והכי חשוב שאת הסוף את קובעת.! בהצלחה
ש שריטה בלב New member 3/9/09 #7 אז זהו ש..... אני חשבתי שזו דרמה ומלמעלה חושבים שהחיים שלי זה קומדיה. אותי זה לא מצחיק!!!!!!!!!!!!