רע לי

your engel

New member
רע לי

אוףףףףףףףףף אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי בכלל... רע, שירן

mariana

New member
שלום לך

אל תחשבי על רע אז לא יהיה לך רע, את בטח יושבת וחושבת מה יהיה? אז תצאי מזה, גם אחותי בגילך ויש לה לחץ של מבחנים צריכים לקחת הכל בפרופורציות, גם אני כשהייתי בכיתה י´ חשבתי שהעולם חרב עליי, ועוד היה לי חבר רציני על הראש, בסופו של דבר לומדים להיסתדר עם הלחץ, תאמיני לי כשתגיעי לכיתה יב´ יהיה לך הרבה יותר קל. תזכרי כשהיית בכיתה ח´ היית אומרת לעצמך "אם אני יהיה בכיתה י´? איזה פחד" נכון היית אומרת כך? אז זה בדיוק אותו הדבר בכיתה יב´ את תלמדי להיסתדר על הלחצים ובכיצה יב´ הכי קל משאר הכיתות זה אני יכולה להבטיח לך. ואם רע לך תעשי משהו מעניין שאת אוהבת לעשות ותראי שיהיה לך טוב יותר או שתעשי סיבוב בחוץ, אם יש ל כלב אז עם הכלב, או שתלכי לישון זה מה שאני אוהבת לעשות כשרע לי אני שוכחת מהכל. מקווה שעזרתי ואני מאחלת לך את כל הצלחה בלימודים. אוהבת

seeyou

New member
גלידה...בא בחשבון?

היי אגלה לך סוד! מעטים יודעים מה לעשות עם עצמם! לכן ,את לא לבד...בעולם! את יכולה לינשום? את יכולה לאכול? טת יכולה ללכת? תתחילי בזה...המצב ישתפר! Keep smiling

3שוש

New member
אללל דאגה../images/Emo140.gif

שלום חמודה! אני אחות הקטנה של מרין. כפי שהיא הזכירה אותי, גם אני בלחצים של מבחנים אבל אני לוקחת הכל בסבבה תלמדי טוב טוב לכל מבחן שנערך ותאמיני לי שתצליחי!!
"אין הדבר העומד בפני הרצון"
כדאי שתלכי עם המשפט הזה לכל מקום ובתקווה שאת כן יכולה לעשות זאת ביייי חמודה

למעלה