רע לי

ליאור 30

New member
ערב טוב לך שירז

למה רע לך ????????????????? האם יש משהו שאפשר לעזור לך כרגע???????????????

shiraz2

New member
ליאוריי

ממממ.... אתה יכול לעזור לי בהרבה דברים.. אתה יכול לשלוח לי המון המון נשיקות, להגיד לי שאתה סומך עליי שאני יהיה חזקה, להבטיח שהכל יסתדר, שיהיה טוב...
תודה על הדאגה חמוד,
אוהבת תמיד, שירז

sidi

New member
שירז...

מה נשמע??? מה קרה??? אני שולח לך...
ן
ועוד

sidi

New member
שירזזז

כשאת עצובה גם לי פתאום אין לי חשק להיות יותר שמח אם בליבך יש אבן שאת שלוותך חדרה. אל מול עצבך אני מונח שרוע כואב ולא רגוע וליבי ניחומים לך שולח כשאת עצובה כשאת עצובה. בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך את התקווה האמיתית שבחיי שואב אני ממך בבקשה, לעולם היי מחייכת כי כשאת נעצבת אני כמו לא קיים. אם רק תחייכי אפילו גם כשאין לך אני אדהר על דרך אני אהיה למלך אם רק תחייכי. כל צרותיי ייעלמו ברגע אושרי ישוב לפתע ולא אראה דמעותייך אם רק תחייכי אם רק תחייכי המילים של עמיר בניון
ו

shiraz2

New member
חמוד שלייי

שיר עצוב/אביב גפן בלילה שוב קם מחלום עלייך. חלמתי שאת בחיים עדין רציתי להגיד לך שבכל מקום את איתי בליבי לא הספקתי לומר לך שלום שירי לי שיר עצוב רציתי להגיד לך שאני אוהב אותך. תודה שנתת לי להיות מה שבא לי ואיך לפעמים את ראית איך כאב לי. רציתי להגיד לך שבכל מקום את איתי בליבי לא הספקתי לומר לך שלום. שירי לי שיר עצוב רציתי להגיד לך שאני אוהב אותך...
זה היה אחד מהשירים שלנו...... מוקדש לך בהרבה הרבה אהבה. תודה חמוד שלי על העידוד, זה באמת חשוב לי.
שולחת אינספור חיבוקים, שתדע שאני חולה עלייך
אני יהיה בסדר, לא יודעת מה קרה לי. פתאום.. הרגשות ששמרתי כל כך בפנים התפרצו... מחר יש לי יום חשוב, אני הולכת לראות אותו אחרי חודש שלא ראיתי אותו. מקווה שיהיה טוב.
שירז

sidi

New member
שירז

איך את מרגישה?? יותר טוב? איך עבר עלייך המפגש? חולה עליי??? טוב אז אני שולח לך
חחחחח תודה נשמה על השיר, שיהיה לך יום טוב ושבוע טוב. ובשביל זה אנחנו כאן, לעודד ולהרים קצת את המורל כשאפשר.

shiraz2

New member
סידייי../images/Emo24.gif

היי חמוד, מה שלומך היום
איך היה המפגש......... ואיי היה כל כך קשה. כל הזמן הסתכלנו אחד על השני. רק בסוף.. העזתי לבוא אליו. הוא חיבק אותי שאל מה שלומי וכו´... לא ממש דיברתי איתו, לא הייתי מסוגלת אז פשוט הלכתי משם. אחרי שהלכתי כבר, באמצע הלילה, כתבתי לו הודעה לפלא´- אני מתגעגעת אלייך. הוא לא החזיר. אני חושבת שהוא כועס עליי כי לפני כמה זמן קרה בינינו משהו שהוא ביקש שאני ישאיר את זה רק ביני לבינו ובאמת לא סיפרתי לאף אחד אבל איכשהו מישהו גילה את זה ואני חושבת שהוא חושב שאני סיפרתי. אני לא יודעת מה לעשות, אני לא יכולה להתקשר אליו עכשיו. סידי אני כל כך אוהבת אותו. עדיין. והיום... אני אמורה להיפגש עם מישהו אחר!!!! מה אני עושה? תודה על ה
, -בריאה עלייך!!!!
, אוהבת אותך, שירז

מיקי 35

New member
שירז מתוקה ...

מה יש לך ילדה ? ספרי... פתחי את הלב... זה רק יכול לעזור

GALI02

New member
שירז מה קרה?

חושבת עליו??? תוציאי את זה באחריות שזה עוזר

shiraz2

New member
../images/Emo39.gif

מדהים כמה שאתם משפרים לי את המצב רוח פלאים. אתם אפילו לא צריכים לעשות משהו מיוחד, רק להראות שאתם פה ושאכפת לכם.
תודה, אני מעריכה את זה כל כך.
האמת שלא ברור מה קרה אפילו. הכל היה טוב, היינו כל החבר´ה ביחד כרגיל, צחוקים והכל, ופתאום הרגשתי תחושה מגעילה כזאת, הלכתי לטייל קצת ופשוט התחלתי לבכות ולא הצלחתי להפסיק. לא יודעת מה עובר עליי יותר. כן גילוש, כנראה שזה בגללו. הבנאדם חירפן לי את השכל... מהרגע שהוא נכנס לי לחיים..... הוא פשוט שיגע אותי. ואני כל כך שונאת אותו על זה. איפה השליטה על החיים שלי שכל כך התגאתי בה פעם? טוב, חפיפ. אני יסתדר איכשהו.. ייקח המון זמן, אבל אני יתגבר נכון? וגילוש...... מה קרה לך אתמול מתוקה שלי? אני דואגת לך....
ומיקוש- תודה על הדאגה, מקווה שאצלך העניינים יותר טובים מאשר אצלי? איפה האופטימיות שלי עכשיו הא....
אוהבת אתכם כל כך.
שירז

@@

New member
שירז, בוקר נפלא ../images/Emo141.gif

איפה השליטה שלך? היא קיימת היא רק נדחקה לצד, היא מתחבא לה אי שם עד שתחליטי להוציא אותה שוב, רק אז היא תצוץ. אני מבינה את הכאב שלך, את הבלבול ואת חוסר האונים, אבל יקירה, רק שתחליטי מה לעשות עם חייך, רק אז הכל ישתפר, אומנם בהדרגה, אבל את האור
בקצה המנהרה את תראי. אבל אם מתכוונת להמשיך בדרך הזאת, עתיד זוהר לא מובטח לך, מה שכם מובטח לך זה הרבה כאב
, אז אני מאחלת לך שתדעי להחליט את ההחלטה הנכונה. קבלי ממני
לחימום ה
אנחנו פה איתך אוה
ת

GALI02

New member
ליאור ושירז

שלומי האישי טוב. והסיבה שנמנעתי מלספר היא שאני לא יודעת מאיפה להתחיל... הבחור שלא יוצא לי מהראש כבר שנתיים..אותו אחד שהתקשרתי אליו לפני חודשיים אחרי המון התלבטויות שהייתם עדים להם... אותו אחד שסיפר לי שיש לו חברה כבר 9 חודשים. ושתקתי. אותו אחד שהתקשר אליי לפני 3 שבועות וסיפר לי שהוא נפרד מחברה שלו יומיים לפני כן... והחלטתי לתת לו את הזמן שלו כי ידעתי שזה הדבר הנכון לעשות וחיכיתי 3 שבועות ובסוף נישברתי והתקשרתי. קודם לפלאפון ו3 ימים לא הייתה תשובה. והשארתי לו הודעה. וכלום. וכבר הייתי בטוחה שהוא וחברה שלו חזרו. או שהוא סתם לא רוצה לדבר איתי... איזו מטומטמת אני!!!! בסוף התקשרתי אליו אתמול הבייתה ונודע לי שהבן אדם כמעט מת שבוע שעבר... הרופאים בנס הצילו אותו אחרי ניתוח של שעתיים וחצי. המסכן סובל מכאבי תופת. הלכתי לבקר אותו והוא פשוט שבר כלי... אני מרגישה כמו בסרט רע... הרופאים אומרים שהוא יחזור לעצמו רק בעוד כחצי שנה... ככה הוא נראה בסדר אבל הוא לא ואני מרגישה את זה. זה לא אותו הבן אדם. וכואב לי לראות אותו ככה. לא מגיע לו כל מה שקרה לו. ואני מדברת גם על כל הסיפור עם החברה לשעבר שניתקה איתו כל קשר(מה שדווקר אני אמורה לשמוח אבל כואב לי הלב עליו... ואמא שלו אמרה לי שהוא היה במשבר נשפי קשה אחרי שהם נפרדו. כל מה שאני יודעת זה שאני רוצה להיות לידו כל הזמן ולעשות הכל בשביל להקל עליו...

ליאור 30

New member
גילי

קודם כל אברך אותו ברפואה שלמה ובמהרה ודבר שני אני חושב שכן את צריכה כרגע לעזור לו ולהיות לידו אולי אז הוא גם יראה את הדאגה שלך אליו ויבין בדיוק את מה שאת רוצה לשדר לו ומקווה רק דבר אחד שהבנת למה הבן אדם לא מתקשר אלייך תקופה הוא עבר פשוט משברון ומקווה שהוא יצא מזה ומהרררררררררררררר

shiraz2

New member
גילוש,

קודם כל אני באמת מצטערת גם בשבילך וגם בשבילו, שניכם עברתם הרבה סבל. השאלה האמיתית היא מה את מרגישה. אני חושבת שאת צריכה לעשות אך ורק מה שאת מרגישה. עזבי בצד שניה את כל מה שהיה, תתרכזי בהווה. אם את באמת אוהבת אותו, תהיי שם בשבילו. תראי לו שהוא חשוב לך, גם שהוא במצב קשה. אני מבטיחה לך שהוא יעריך אותך כל כך אח"כ, על זה שתמכת בו גם ברגעים הפחות טובים שלו. בכל אופן מתוקה, אני מאחלת לך רק טוב, תזכרי שאין אף אחד ששווה את הייאוש שלך. את מקסימה, יש בך כל כך הרבה. אני סומכת עלייך שתעשי את הדבר הנכון
אוהבת אותך, שירז

GALI02

New member
אני מרגישה שאני רוצה להיות איתו

כל רגע וכל שנייה. ושהוא לא ירגיש אפילו לרגע לבד. ולחבק אותו ולהגיד לו שהכל יהיה בסדר. תודה לכם על המילים הבאמת חמות והמעודדות. מה אני אגיד לכם, לפעמים קורים דברים בחיים שהופכים את כל העולם ואת כל מה שהיכרנו עד כה. וזה מה שקרה לו ואני רק מקווה שהוא ייצא מיזה. גם פיזית אבל בעיקר נפשית... אוהבת ושיהיה לכם סופ"ש נחמד
גילי

sidi

New member
גילי

הצטערתי לקרוא את מה שכתבת, אין לי כל כך הצעות ורעיונות לתת לך. אם את מרגישה שאת רוצה להיות איתו ולתמוך אז אחלה. בכל מקרה מאחל לך ולו המון הצלחה בהכל ושייצא מזה מהר.

sidi

New member
וקצת באיחור..

אני שולח זר פרחים שיכניס קצת אור לחיים

GALI02

New member
תודה סידוש

אני גם מקווה שהוא ייצא מזה ומהר. ביינתיים כל יום שעובר מביא איתו שיפור מסויים. וגם אני די בבילבול עכשיו. אני יודעת שאסור לי לחשוב על עצמי עכשיו אבל מה לעשות שאני לא יכולה להוציא אותו מהראש? ועכשיו הדבר הזה שאני בכלל לא יודעת מה לעשות איתו. חוץ מלהיות שם בשבילו כמה שאני יכולה. סידי שיהיה לך שבוע מצויין ושבוע קליל בעבודה.
גילי

למעלה