רע לי

little moon

New member
רע לי ../images/Emo10.gif

הוא חזר לכל-כך מעט זמן... לילה אחד ולמחרת בבוקר חזר ללבנון... והצליח לבוא אלי רק לשעתיים וחצי. מסכן יפה שלי... סיפר שלא היה להם מספיק אוכל ואפילו לא מספיק מים, הם נכנסו עם אספקה ליום אחד ונשארו שבוע- ואספקה לא הגיעה מאז... 3 ימים הם רק שתו מים. וזה כשהם הולכים עשרות קילומטרים עם משקל של כמה עשרות קילו עליהם. רואים עליו וגם על ידיד שלי שהם ירדו כמה קילוגרמים מכובדים. איך אני אמורה לא לדאוג להם עכשיו? מה אני אמורה לחשוב על הצבא שמתייחס ככה אל החיילים שלו?

קדימה תכינו אוכל

אני נוסעת מחר ב1300 וביום שישי באותה שעה הם רעבים וגם מי שיש לו מנות קרב ביום שישי נביא אוכל מהבית שיצלים עופות הכל מגיע חם רק תכינו אני אוספת מאיזור עפולה. ואל תחשבי על הצבא כולנו מתגייסים עכשיו!

מה מספר אישי ?../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

אבל אמא שמרי על עצמך. אלה שנופלים מלמעלה אלו קטיושות, לא כרוזים של צה"ל. אז אנא זהירות. וכל הכבוד.

וולה? אלוהים ישמור!

אני רק מקווה שאני לא אתפרק מבפנים איפה שנמצאות הדאגות לחיילים היום היה לי מאד קשה.

עציון

New member
לא להגזים!!!!!!!

בחצי השעה שראיתי את יוני השבוע, לא ראיתי עליו שהוא ירד ממשקלו(אוףףף, מקוה שאין אינטרנט במרקאבה..) ולהיפך: אמר שיש אוכל ואפילו בכמויות. זה ענין של אספקה. ולמרות שהוא בפנים האוכל מגיע אליהם בצורה מניחה את הדעת. חברים וחברות. הם בצבא לא בבית הארחה.

טפת

New member
סיפור מאלף על אוכל

השריונר הפרטי שלי סיפר לי היום שהגיעו אליהם ממסעדה ברמת הגולן והכינו להם על האש בכמויות, האוכל הייה טעים וערב כמו שנאמר: " לחיך רעב הכל ערב"...החיילים ליקקו את האצבעות. ועוד הוסיף הינוקא, שהוא אכל מעט מאוד כי צריך להוציא את זה בדרך אחרת קצת שונה מהרגיל...בטנק לא בדיוק נעים להוציא את התכולה,אך מקורח הנסיבות הם נאלצים לעשות בטנק ואני לא מתארת לעצמי איך מסתדרים שם 5 חבר'ה ???? אין לי צל ספק שהשריונר שלי רזה פלאים , לדבריו הם עובדים קשה ואין להם זמן לאכול. אתכם טפת

little moon

New member
לא מגזימה

לא הגיעה אליהם אספקה... והנה סיפרה לי עכשיו עוד מישהי מהפורום שגם לבן שלה קרה אותו הדבר...

עציון

New member
זה מה שכתבתי. ענין של אספקה.

יש מקומות שהדרכים נוחות לאספקה ויש כאלו שלו ואלו הבעייתים. בסך הכל לא נורא.

אממאא

New member
גם שלי אמר בשלב כלשהו

אין אוכל, הייתי רעב, אבל שטויות, העיקר יצאנו משם בשלום..

סמדר בנ

New member
תתעודדי

אני בטוחה שמעבירים להם אוכל כשיכולים, מן הסתם ישנם מקומות שקשה להגיע אליהם עם אספקת מזון. לקטע של הרעב לא הייתי דואגת, בטוחה שזה זמני.

little moon

New member
חזר ארצה תודה לאל

הם נכנסו ביום ראשון והיום מוקדם מאוד בבוקר כבר חזרו, תודה לאל... (אני יוצאת דתיה מכל הסיפור הזה, כמות ה"תודה לאל" ו"בעזרת השם" שיוצאת לי מהפה בזמן האחרון היא עצומה יחסית לקיבוצניקית חילונית
) כנראה יכנסו עוד פעם בקרוב, אבל לפחות הפעם דאגו להם כמו שצריך... והוא אמר שהעוגיות שלי היו כזה להיט עד שהוא נאלץ להחביא אותן כדי שלא יגמרו לו הכל

למעלה