רע לי

רע לי

מרגישה כל כך לבד.
עוזבת את החברה של הדיור המוגן ופתאום כולם מתקשרים אליי ורוצים לשכנע אותי להצטרף דווקא לחברה שלהם ואני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות ונדמה לי שכועסים עליי ושמאוכזבים ממני וגורמים לי לרגשות אשם על זה שאני לא מצליחה לבחור, וקבעתי פגישות, ובמקום לשמוח אני יושבת ומתייפחת בגלל הסרטים שרצים לי בראש. אלוהים, כמה שמסובך לי בפנים. מזל שיש הערב פגישה.

אני חושבת שאני הולכת לעשות מה שעשיתי שלשום

הלוואי שאלוהים יעצור אותי שלא אעשה את זה, ממילא כלום לא נשאר.
אני רוצה לסמם את עצמי ואין עם מי לדבר ואני לא רוצה להפריע.
אני לא עומדת בזה. אני לא מרגישה טוב בכלל בכלל.

טריגר

זהו, סיממתי את עצמי. מחכה להקלה. אני פשוט נדהמת איך זה קורה ממש נגד רצוני, וגם מתביישת. אחרי הלילה הזה שהיה לי וסיפרתי עליו פה רק שלשום... פשוט לא שפויה.

hory0

New member
יקרה כל כך..

בואי ננסה להשליך הכל?... עשית את זה פעם אחת, את מסוגלת שוב!! אין כבר ספק, הוכחת שהכוחות מצויים בך. שהם חלק בלתי נפרד ממי שאת.

מוכנה לנסות?

אני איתך, מרגישה כמה כואב ורוצה להגן עליך..שלא יכאב עוד..בבקשה?

זרקתי הכול לפח בבית

זה לא שלא הוצאתי דברים מהפח בבית בעבר, אבל לפחות זרקתי שם גם את הצרכים של החתולה, כך שאין מצב שאגע בזה. גם ככה אני נגעלת מעצמי עכשיו.

hory0

New member
מופלאה שאת..

גאה בך כל כך!

יודעת שזה מורכב וקשה, ושההרגשה בפנים כרגע מכאיבה כל כך..אבל זהו צעד כל כך משמעותי כדי למנוע כאב נוסף. את מופלאה, גם אם כרגע הכל מרגיש כל כך אחרת..את באמת מופלאה.

ממה את נגעלת יקרה?

מעצמי

אני אחסוך ממך תיאורים גרפיים וויזואליים של מה שקרה לי כתוצאה מהאכילה הלא שפויה הזאת, ורק אציין שזה אילץ אותי להתקלח, אז לפחות משהו טוב "יצא" מזה, תרתי משמע.
מהאופי שלי. מהאישיות שלי. כמובן מהגוף שלי. מהפחדים שלי. מהכעסים שלי. מהרגשות שלי. אני לא מסוגלת להכיל עכשיו כלום, פשוט כלום. ותודה על התמיכה, את בעצמך מופלאה.

hory0

New member

יקרה שאת,

בואי תנסי רגע לעצור ולהסביר לי כי אני לא מבינה..ומרגישה שהרגשות הקשים שמתעוררים בך מצליחים לבלבל גם אותך.

בואי ניצמד לעובדות..אני לא מנסה לגמד את גודל וקושי החוויה שלך, כי זה באמת מכאיב וקשה מנשוא, אלא להעניק לך אפשרות להביט גם קצת אחרת.. אובייקטיבית מה קרה? את בתקופה עם המון לחצים מסביב, ואת חווה קושי וכאב נפשי מאוד גדולים ובגלל זה אכלת היום, ואולי לא רק היום, בצורה שהיא לא בריאה ונכונה בעינייך. ובשלב מסויים הצלחת לזרוק לפח את האוכל שמזיק לך.
עכשיו, איך זה גורם לך להיגעל מהאופי המדהים שלך? מהטוב לב, מהרגישות, מהאכפתיות, מהתקוה, מהכוחות המופלאים שהם את? אני יכולה להבין שאחרי אכילה שהיא לא נכונה את נגעלת מהגוף שלך וממה שלא הצלחת להתנגד אליו כרגע (בלבד!) והכנסת לגופך. אבל פה זה נגמר. איך זה פוסל את האישיות המדהימה שלך? את האופי שלך? הרי מה שקרה לך הוא כל כך אנושי, וכל כך מובן..וזה מעיד אך ורק על אנושיות ועל תקופה קשה שאת עוברת.נקודה. כולנו מתקשים להכיל רגשות כשהעומס כל כך גדול ומציף..וכל אחד מגיב בצורה טבעית ואחרת..
יקרה, אני מבינה שאת מרגישה שעכשיו שום דבר כבר לא שווה בך, אבל תזכרי שזו תגובה קטסטרופאלית שלא מחוברת למה שבאמת התרחש..הרי בסך הכל אכלת לא נכון. פה זה נגמר. וזה נגמר. את מצליחה להבין שההרגשה שהאופי והאישיות שלך מגעילים לא תואמת את מה שהתרחש בפועל? כי בעיניי דווקא האופי והאישיות שלך הם שאיפשרו לך לבחור על אף הכל להייטיב לעצמך ולזרוק הכל לפח..ובטח שהם לא מגעילים. וגם אם היית אוכלת הכל עד תום. מה פוסל אותם כל כך?

למה את נגעלת מהפחדים שלך? מהכעסים שלך? מהרגשות שלך? אני מאמינה בכל ליבי שיש לך את הסיבות הכי מוצדקות להרגיש את כל מה שמתעורר בך עכשיו, אם זה פחד, אם זה כעס ואם זה כל רגש אחר. הרגש הוא בסך הכל חיבור שלך לחוויה האובייקטיבית שאת עוברת..זה התחושה שלך בתוך המאורע..למה התחושה שלך היא לא לגיטימית? למה היא מגעילה? מותר לך לכעוס כשמשהו או מישהו מכעיס אותך..זו הזכות הלגיטימית והאנושית שלך!..מותר לך לפחד כשמתרחשים דברים שמוציאים מהאיזון והיציבות של חייך..שוב, זו הזכות הלגיטימית והאנושית שלך!..וכך כל הרגשות. לא תמיד נעים וקל להכיל אותם..אבל לבטח הם לא מגעילים. הם שלך והם טבעיים, והם שמאפשרים לך להיות בתוך מה שקורה, להרגיש, לחוות ולבחור לצמוח כמו בפעמים קודמות. וכמו שתצליחי לאט, לאט, גם הפעם..אני מאמינה בך ובכוחותייך בכל ליבי!

יקרה, אני מבינה שכרגע את מוצפת כל כך מהכל..אך כשתוכלי, תנסי לבחון בעין קצת אובייקטיבית ופחות רגשית את מה שהתרחש ומה זה גורם לך להרגיש כלפי עצמך..האם מגיע לך להעליב כל כך הרבה חלקים בך בגלל אכילה לא נכונה? משאירה לך לשאול את עצמך בכנות וברוגע..

שולחת לך חיבוק חזק, חזק, עם המון דאגה, חום ואכפתיות כנה למי שאת. בדיוק כמו שאת.

בעיקר כי אני מרגישה הכי לבד בעולם

בלי שום ליווי כרגע, מנתקת קשרים עם הקבוצות שלי, לא מתקשרת לאנשים, ומתקשה להאבק בדברים קשים מאוד שכותבים עליי במקומות אחרים. בדרך כלל אני מצליחה להתעלם, אבל בגלל שהמצב הנפשי שלי לא טוב כרגע, אני נסחפת למערבולות שאני בכלל לא רוצה להיות שם. ואני לא מרגישה מדהימה, כלל וכלל לא. אני יכולה להבין בשכל את מה שכתבת פה, אבל הכול עובר לידי, לא בגללך, אלא בגלל היכולת המאוד מוגבלת שלי להרגיש משהו כרגע (חלק מתופעות לוואי של הסימום באוכל). אני לא מפסיקה לרוץ לשירותים כל הזמן, הגוף שלי פשוט לא יכול להכיל, לא יכול להתמודד, ואני מודה לאלוהים שהוא מנקה ממני את הרעלים האלה באופן טבעי. אין לי מושג למה זה קורה, בעבר הייתי עושה בולמוסים הרבה יותר קשים עם הרבה יותר חומרים ואף פעם התגובה לא הייתה כל כך קשה ומיידית. אני גם כועסת מאוד על כמה אנשים שהתנהגו אליי מאוד לא יפה, אנשים שלא ציפיתי לקבל מהם סטירת לחי מצלצלת (כתבתי לך על זה באישי). בקיצור, חרא לי על הנשמה, נראה לי שפשוט אלך לישון עכשיו, בתקווה לעשות לגוף ולמוח ריסטרט עד מחר בבוקר.
המון תודה על התמיכה, לא מובן מאליו בכלל

hory0

New member
רק להזכיר שאת לא לבד!!

מופלאה שאת,
נכון שהכל חרא עכשיו על הנשמה, ומרגיש קשה מדיי ויש יותר מדיי..וזה קשה מנשוא. וזה מכאיב, וזה מכעיס, וזה שובר וזה מפרק ככ..אך זה לא יימשך לנצח, יש בך כוחות מופלאים שכבר הוכחת שקיימים בך, ואת תצליחי לאסוף את עצמך לאט, לאט..אני מאמינה בך!
אל תשפטי את עצמך כשכל כך קשה לך..מגיע לך המון חיבוקים ואהבה..ובטח שלא הלקאה. את מופלאה שמתמודדת עם קשיים, וזה מובן שזה משפיע כל כך..

מזכירה לך שהשמש תזרח, ושיש אנשים שעומדים כאן עם שתי ידיים פשוטות לעברך, ורק מחכים שתושיטי יד חזרה..כשתהיי מסוגלת..

שולחת חיבוק חזק, חזק!!

(והשאר נכתב ב-
)

אני נאבקת בלהגיד לך שאני הכי לא שווה את זה

בעולם, אז אני לא אגיד, ואגיד רק תודה ובאמת
מכל הלב.

clastic

New member
אל תעצבני אותי!

ונראה אותך מעזה לא להגיע למפגש..

50% מההגעה שלי היא בגללך!

(ו-20% כי אני די רוצה, ועוד 30% כי נטע מכריחה אותי
).

hory0

New member
את שווה הרבה יותר מזה!!

גאה בך כל כך שאת משתדלת לא להתנגד, גם אם כרגע (!) לא מסוגלת להכיר בקיום של האדם המופלא שהוא- את!!

שולחת חיבוק חזק!!

למעלה