רע לי קשה לי

לוטוס22

New member
רע לי קשה לי

מתגעגעת אליו נורא. אתם עזרתם לי בהחלטה להיפרד אבל היו עוד סיבות למה לא להמשיך את הקשר. למרות האהבה אני מרגישה את הלב שלי נקרע. אני יודעת שזו הייתה החלטה הנכונה להיפרד ובכל זאת אני נקרעת מבפנים. מתי זה יעבור לי?

maof

New member
התשובה מאוד ברורה...

כשאת תחליטי שזה ניגמר
מעוף

די די אתה ופסכ' בגרוש!

לב שבור לוקח זמן לאחות! ולא "כשהיא תחליט" אז אל תבלבל לה תמוח עם זה, ואל תהיה גיבור! אני בטוח שלך נשבר הלב ואתה לא הצלחת "להחליט" שזה עבר. זמן יעבור וזה יכאב פחות ופחות, אין שום דבר שיכול להקל על לב שבור. ככה זה.

maof

New member
יוווווווווו ../images/Emo12.gif

עוד אביר עם גטקס ממהר להציל ת'נסיכה חבוב שמור ת'חרב בנדן שלא תימצא את עצמך מחזיק בחרב פיפיות
מעוף

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif גם אביר וגם בשלן...

יאללה לא אמרו לי יש מבצע 1+1

מסכימה עם מעוף...

כשהיא תחליט להשים את הקשר מאחוריה... וכשהיא תפנים עם עצמה שאכן אין עתיד לקשר... אז היא תוכל להתגבר על הלב השבור..וכל עוד היא 'חושבת''מתגעגעת'... 'חיה בעבר/ בזכרונות'... זה לא ההווה שלה. היא בחרה בהווה שלה להרפות ממנו וזה מה שהיא צריכה לעשות... ואם היא בוחרת לחיות בעבר/בזכרונות (בכוונה זכורונות.. כיהרי היא ניזכרת בוודאי בדברים טובים מן העבר שבעצם לא קיימים בניהם היום)... שם היא תהיה. אז יקירתי, בחרת בהווה - תחיי בו.

מצטערת, הפעם אני נאלצת להסכים

עם הבשלן. התרופה ה(כמעט) יחידה ללב שבור היא הזמן (או מקסימום דודי בלסר...) : )

לעולם אל תתנצלי על הדעה שלך

גם אם היא שונה משל אחרים... בעיקר כשהיא שונה משל אחרים. אם היה לה טוב עם אותו בחור... הרי היא לא הייתה ניפרדת... לא טוב לה מכל מיני סיבות שלה והיא ניפרדה... זה לא שהיא עזבה מעודף אושר ולא עמדה בחיוך. פעם היה לה טוב איתו... היום שהיא ניזכרת בו.. אולי היא ניזכרת בכייף שלהם, ביחד שלהם, חוויות שלהם, טיולים שלהם, צחוקים שלהם... זה היה אז, פעם, כשהיה לה טוב איתו... אבל זה לא קיים יותר. בכל אופן, אני מניחה שלרובנו נישבר הלב פעם אחת לפחות... וכשלי נתנו את נקודת המבט הזו... התאוששתי בן לילה... מכאב של חצי שנה... זה היה הלילה הראשון שהצלחתי להירדם באלכסון... הלילה הראשון שלא התעוררתי בבכי וגעגועים... וזה היה לי קשה יותר שכן החזרה או הפרידה מהקשר הייתה בידיי.

לוטוס22

New member
היה לנו טוב

הבעיה שהוא בא ממשפחה מסורתית ואני חילונית.הוא רווק אני גרושה הוא רוצה ילדים אני לא.אפילו להתחתן אנחנו לא יכולים ,בגלל שהוא כהן אז הוא רוצה להתחתן ולהקיים משפחה,מה יכולתי לעשות? רק להיפרד לטובתו ולטובתי. ולמרות כל זה אני מתחרפנת היום ממש

יערית

New member
רק בכדי לחדש לך

היום יש דרך להתחתן גם עם כהן {גרושה} כדת וכדין! כל יתר הסיבות לפרידה שלכם יכולות להיות רלוונטיות מאחר וכן צריכים לשים אותם על השולחן לפני הכל. עיצה ממני-תחווי את הכאב איך שבא לך,קשה מאד לאנשים מבחוץ לדעת מה באמת היה שם,מה עוצמת הרגשות והחיבור שהיה בינכם לכן,חושבת שלא אנחנו עזרנו לך בפרידה זוהי היתה החלטה שלכם בלבד,עכשיו את והוא צריכים להתמודד איתה עם כל הכאב שיש מסביב ויש הרבה כאב במיוחד כשהרגש קיים. לא זמן ולא בטיח,הוא יכול לנצח לשהות בליבך,את אהבה את רוקמת לעצמך.

לוטוס22

New member
איזה דרך?

חס וחלילה לא התכונתי שחברי הפורום אשמים בפרידה.אתם אחלה אנשים כאן אבל נתתם לי לראות את הדברים כמו שהם .עזרתם לי להחליט השכל אומר לי שזה נכון והלב כאילו סכין בתוכו. לאיזה דרך התכונת שאפשר להתחתן? אזרחית אצלו לא בא בחשבון

לוטוס22

New member
אז מה הוא שיקר לי?

שהוא לא יכול להתחתן איתי בגלל שאני גרושה.הוא סתם ניסה להתפטר ממני בצורה הזו?

יערית

New member
הוא לא שיקר

הוא פשוט לא בירר את העיניין עד תום, כי אם היה ממש רוצה ,היה מוותר על הכהונה שלו בבית המקדש למענך

לא נורא להבא תדעי...

שלא מהמרים ברגשות... כשתידעי מלכתחילה שבחור רווק ואת לא רוצה ילדים - תמשכי הלאה בלעדיו. והוא... לא זכר כשהוא כהן כשהתחיל לצאת איתך? מה הוא תיכנן? סטוץ ויצא קשר? אז עכשיו למדת... בלי רווקים וכהנים... ואגב... אני גםלא לוקחת מי שגר בחו"ל... לא אוכל לעבור עם הילדים... אהה וגם לא מאה שערים... ובטח עוד כמה... בהצלחה ורק שיעבור לך מהר.

לוטוס22

New member
את צודקת.תודה

אני חייבת להתגבר .כנראה שזה לא באמת כמו שחשבתי האמת שהתחלנו כקשר לא מחייב וזה התפתח לקשר ואז עברנו להתגורר יחד . כנראה הוא ראה שיש הוצאות כזוג יותר גדולות ובטח אמר לעצמו מה אני צריך אישה וילד על הראש.שאני יכול לתפוס רווקה בלי בעיות,

ניראה לי שאת סתם מכניסה...

עצמך לסרטים ומרחיקה לכת במסקנות. הוא רוצה ילדים - את לא. חתונה - בעייתי... וגם אם חתונה.. בשביל מה? הרי את לא מתכוונת להרחיב איתו משפחה. תישארי עם המסקנות הללו מבלי להרחיק למקומות אחרים שככל הניראה אפילו לא רלוונטים.

maof

New member
חייב לספר לך סיפור ....../images/Emo13.gif

בערב שבת יום גשום חסוער הולכים הרב והתלמיד שלו לבית הכנסת, בדרך הם פוגשים בחורה שמנסה לחצות את הרחוב שהיה מוצף מים, הרב לא חושב פעמים לוקח אותה על הידים ומעביר אותה את הרחוב. הרב והתלמיד ממשיכים לדרכם וגם אותה בחורה, בדרך חזרה שואל התלמיד את הרב...איך עשית את המעשה והרמת בחורה על הידיים? והרב עונה לו...אתה רואה אני כבר מזמן הורדתי אותה ואתה ממשיך לסחוב אותה איתך ! סביר להניח שהרבה שמעו / קראו את הסיפור שמופץ במייל ובאתרים שונים באינטרנט, הרבה יגידו זמן...אחרים יגידו... "רחוק מהעין רחוק מהלב". היא כתבה..."אתם עזרתם לי בהחלטה להיפרד" ואני יכול לומר לך... לא לזמן ולא למרחק יש אפקט אולי מזערי, החוסר החלטה ב...100% לנתק את הקשר זה הדבר שהכי מפריע ומציק. וזה לא גודל או עוצמת הכאב שמרגישים, זה כמה זמן אנחנו סוחבים אותו בראש וחושבים עליו,ולכן הכל עינין של החלטה
מעוף

לוטוס22

New member
מעוף תודה

כתוב בסיפור שלך"אתה רואה אני כבר מזמן הורדתי אותה ואתה ממשיך לסחוב אותה איתך!" זה נכון הוא החליט להוריד ולהמשיך ואני סוחבת אותו בלב במחשבות שלי כל היום. אני מקווה לצאת מזה במשך הזמן כרגע אין לי שליטה על מה שעובר בליבי אני יודעת אתה מנסה לעזור לי לראות את הדברים נכון יותר הסיפור ומילותיך עזרו לי קצת היום תודה איש יקר

צודק במאה אחוז.

להחליט, זה מעין צעד של הדחקה ולא התמודדות אמיתית עם הבעיה. זה כואב וצריך להתמודד עם זה. אין זה אומר, שצריך להיות עיורים להגיון. זה רק יכול לעזור ואולי לקצר את משך הכאב. ממתי אפשר להחליט וככה בהינף יד לפתור בעיות ריגשיות?... אם זה היה הפתרון האידיאלי, לא היינו מחכים לו להופיע כאן בפורום....היינו בעצמנו מנסים ליישם. אבל למרבה הצער זה לא עובד ככה.

למעלה