רע לי נורא

רע לי נורא

רע לי כל כך, הלב שלי שבור. אני וחבר שלי כנראה נפרדים. הוא היה היום אצלי וההורים שלי התלהבו ממנו, עד שהוא אמר ש5 שנים יש לו ללמוד. נכון אנחנו חודש ביחד,אבל עדיין זו בעיה.כי אני בת 23 ויש לי חשק ותשוקה נוראית להיות אמא להקים משפחה,והוא אמר לי שמעל 5 שנים לחכות. אני בת 23 קשה לי לראות את עצמי מחכה המון המון זמן להיות אמא, אתם בטוח חושבים שאני עוד ילדה אבל אני לא.ניסיתי למצוא לו את כל הפתרונות שקיימים, שאני אעבוד ואפרנס את המשפחה והוא ילמד. אבל הוא לא מוכן לכלום, גם לא לגור ביחד ללא נישואין.לא רוצה עזרה מההורים ממני, לא רוצה כלום. פשוט דבק שבלימודים הוא חייב 100%והוא חייב לגור אצל ההורים שלו. מצד שנה הוא אמר שאם היה במקומי הוא היה נפרד ממני וזה כואב. לא יכולה יותר לחשוב כלום. רע לי ובא לי למות.

נפרדנו סופית

אני יזמתי אחרי שכבר נמאס לי מאי רצון שלו למצוא פשרות.ומזה של להבטיח לי שאם אחכה לו עוד 5 שנים, נתחתן.

הדס100

New member
../images/Emo24.gif

וואוו. אני מבינה לליבך. כמה זה עצוב להכיר מישהו, להתאהב בו, ולהבין שהשאיפות שלכם שונות. אני מתארת לי שאת מרגישה רע, אין פתרונות קסם.. תצאי, תעשי לעצמך טוב, ותזכרי שכנראה זה לא נועד להסתדר... וגם אם הוא היה מוותר בסוף והייתם עוברים לגור יחד, הוא היה ממורמר על כך שהחופש שלו לכאורה נגזל ממנו, ובלי קשר שהוא לא מוכן, ואחרי כמה זמן את היית נהיית ממורמרת מכך שרק את מפרנסת- אגב, מאוד קשה גם לעבוד וגם ללדת ילדים... אגב, איך אחרי חודש את כבר יודעת שהוא האחד בשבילך ושאיתו את רוצה להתחתן?

מתוקה

אני לא יודעת אם הוא האחד אבל אני יודעת מה אני מרגישה כלפיו וכמה הוא מיוחד ומקסים בעיני. בכל אופן קבענו להישאר ידידים ולהיות בקשר ולשמור על קשר ואני מתכוונת לשמור על זה כי הוא מיוחד בעיני. אני שלמה בכל אופן עם זה. תודה על החיבוק.

טוב

אז דיברנו על זה ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השני .אף אחד לא יכול להגיד מה יהיה מחר, אם אהיה איתו או לא. אף אחד לא יודע כלום בקשר לעתידו, אפשר רק לקוות.אם הוא הגורל שלי אז נהיה ביחד עד הסוף ואם לא בטח אמצא את עצמי עם מישהו אחר. אם טוב לי אז למה לי להיכנס לסרטים כבדים.מה שיהיה יהיה. אף אחד לא מבטיח לי. אבל טוב לי עכשיו וטוב לי איתו ואני אוהבת אותו המון!!! אז החלטנו להשאר ביחד

kung fu

New member
ואוו ../images/Emo45.gif כל הכבוד!!

נפלא שהחלטתם להיטיב אחד עם השני בסופו של דבר!

keoser

New member
מתוקה! ../images/Emo23.gif

זוכרת מצבים אחרים בהם הרגשת באותה צורה? כאילו הכל שחור, וסוף העולם הוא *כאן ועכשיו*? הרגש הזה ששום דבר לא שווה כלום, האוכל לא טעים, להתעורר בבוקר מרגיש נוראי, מעדיפים לישון שנה שנתיים ואז להתעורר, אחרי הסערה הקודרת הזו. "אני לא רוצה למות, אבל אני לא נלהב להישאר בחיים" -- רובי ווילאמס :) כולנו (לפחות רובנו המכריע) זוכרים את ההרגשות האלו. התסכולים האלו, שפשוט לא ראינו את האור בחיים, וכאשר כן ראינו אותו -- זו הייתה רכבת הדוהרת אלינו במלוא המהירות. תזכרי ברגעים האלו שניה. את זוכרת כמה הרגשות שלנו היו עצומות באותה שניה? כמה חשבנו שזה סוף העולם בשבילנו? כמה ההחלטה הגורלית הזו הייתה חשובה? לאיזה היסטריה נכנסנו בגלל שאיבדנו את הארנק! ארנק! רק 200 שקל ואת כל שאר המסמכים אפשר להוציא מחדש! גם הרגע הזה, קריטי ככל שהוא נראה כרגע -- יחלוף לו, ותצחקי על זה עוד שנה, שנתיים.. תזכרי בו, איך שהרגשות שלך היו כ"כ עצומות וסופניות, ותראי איך הכל הסתדר פתאום, ועל הצד הטוב ביותר. טבעו של עולם -- ובידייך הכוח להיות זרז לתהליך הריפוי. מי יודע מה יוליד יום? שולח לך המון אהבה עם המסר הזה. אוהב, יוסי.

יוסי

תאמין לי שאני יודעת את כל מה שאתה כותבת כי חוויתי את זה על בשרי לא פעם אלא כמה פעמים. אתמול כשהסתכלתי עליו בעיניים ידעתי שהוא לא מוכן לכל הקטע של זוגיות.שזה גדול עליו. אומנם קשה לי אבל אני שלמה עם עצמי ולא מתחרטת על אף רגע איתו. הוא שינה אותי ואת חיי ומודה לאל שהכרתי אותו.

kung fu

New member
שמחה שהגעת למצב של שלמות

עם ההחלטה שלך
למדת, נהנית, חווית, השתנית. יכול להיות אפילו שהקשר איתו הביא אותך לדרגת מוכנות גבוהה יותר ובשלה יותר לקשר ארוך טווח רציני. הבחור הבא יהיה גם מוכן יותר.....

keoser

New member
זה לא לדעת -- זה להרגיש. :)

מי שכתבה את ההודעה הראשונה, הייתה מצוייה בסערת רגשות, רציתי להרגיע אותה קצת. כרגע התהליך פשוט קרה מעצמו. :) ב-
, יוסי :)

Blueyes2

New member
סליחה..אבל לא הבנתי../images/Emo4.gif

מה השורה התחתונה? אתם ביחד? ומה עם עניין הלימודים? חשוב שלא תבטלי את עצמך כ"כ מהר, הכל טוב ויפה שאת מרגישה שאת אוהבת אותו , אבל חשוב שלא תשלמי יותר מדי מחיר כבד ובסוף תמצאי עצמך עם חלומות שלא התגשמו. אם את יודעת שהוא לא מוכן לזוגיות איתך ואת כן - אזרי אומץ ושחררי אותו לדרכו. אם הוא אוהב אותך כמו שאת מרגישה הוא יבוא אליך ללא תנאים! תעשי זאת עם הרגשה שאת רוצה את הטוב בשבילו, מה שאומר גם להיות לבדו .. זה יכול להיות גם לתקופה קצרה ומה שחשוב זה שהוא יבוא אלייך לבד, אז תדעי באמת! לדבי חתונה, עם כל הרצינות..זה לא דבר שמחליטים עליו בסערת רגשות וכמובן לא שנים מראש.. הכל יכול להשתנות מחר , את צעירה ואולי לא מכירה אותו מספיק כדי לקפוץ להחלטות כאלה.. מקווה שעזרתי קצת ושלא החלטת דברים מתוך פחדים אלא מתוך אומץ

תשמעי

אני לא פוחדת להיות לבד. וכן אנחנו ביחד. הפחד שלי הוא בסוף להיות רווקה כל החיים שלי. אני יודעת במה החלטה שהחלטתי כרוכה.אני אוהבת אותו ויש לנו כימיה ותקשורת נהדרת, אז למה לאבד אותה? אני לא יודעת מה יקרה בעתיד, אם אני אהיה איתו בסוף או לא. אני מקווה שכן. אבל נגד כל הקשיים אני מוכנה להתמודד.אהבה מתגברת על הכל .

למעלה