רע לי.ממש רע לי.

רע לי.ממש רע לי.

תשמעו את הסיפור, היום,יום חמישי, זה היום שאני הכי אוהבת. גם בלימודים וגם אחרי צהריים,למה יש לי חוג שאני מזה אוהבת. אבל היום היו חייבים להרוס לי אותו. את היום היחיד שאני שמחה לקום עליו בבוקר.{זה לא מדוייק אבל לא משנה.} היה לי מבחן,מזה מבחן בהיסטוריה,בר מינן.פאקינג שיט אם לא עברתי אותו. לפני המבחן מזה כולנו חרשנו בחזרות בהפסקות.לא היה זמן לנשום. ישבתי עם איזו אחת והיא שאלה אותי אם אני דלוקה על מישהו,עניתי לה שכן משהו כזה ואז היא שאלה אותי מי זה.אמרתי שאני לא רוצה להגיד לה,היא מכירה אותו,היא מזה תצחק עליי{למרות שאין סיבה שתעשה זאת}. בקיצר היא רצתה לדעת אז פתחתי ת'פה הגדול שלי ואמרתי לה. מסתבר שהוא ידיד טוב שלה.אבל מה,יש לו חברה.באותו רגע נשברתי.הרגשתי שאין לי חשק לכלום.אפילו לא ללמוד למבחן הזה. הרגשתי רע,אני מרגישה רע.אני עצובה ואין לי מושג מה לעשות. איך אני מוציאה אותו מהראש שלי,אני מתה עליו,תום שלי.מה אני אעשה עכשיו? שאני אשכח אותו? שאני אנסה לגנוב אותו מהכלבה הזאת? אני שבורה.באותו רגע הבנתי שאין לי סיכוי איתו.רע לי...

הדר'וששש ../images/Emo24.gif

יכול להיות שזה רק קראש? אולי את יכולה להתגבר עליו? לדעתי אל תנסי איתו אם את יודעת מראש שזה לא ילך פשוט תשכחי אותו

גם אני חושבת כמו פקח.

אם יש לו חברה אז כדאי שתעזבי את זה, כמה שזה כואב

sh53

New member
לא לגנוב אותו מהחברה ../images/Emo91.gif

אם את תצליחי "לחטוף" אותו מהחברה שלו והוא לא יהיה נאמן לה, יום אחד אולי גם מישהי תחטוף אותו לך והוא לא יהיה נאמן לך. מה כן לעשות? לחשוב חיובי ואופטימי. נכון שעכשיו את אוהבת אותו הכי הרבה ומטורפת עליו, אבל זה לא אומר שמחר לא תוכלי להתאהב במישהו אחר. מבינה שעכשיו המחר נראה לך כל כך רחוק ואת בטח חושבת לעצמך בחיים לא תתאהבי במישהו אחר, אבל יקירתי אומר לך שבחיים אנו מסוגלים להתאהב שוב ושוב. אם מישהו תפוס, אז צריך להמשיך הלאה ולחפש לנו מישהו שכן פנוי לקשר. בשום אופן לא לחכות לו עד שיתפנה מהקשר, כי אף אחד לא מבטיח לך שזה יהיה בזמן הקרוב, אף אחד לא מבטיח לך שהוא לא ירצה אח"כ חופש כי הלב שלו יהיה פגוע ואף אחד לא מבטיח לך שזה יהיה הדדי והוא ירצה גם בקשר הזה.

../images/Emo24.gif...

תיראי .. אני ממש מבינה אותך.. כבר פעמיים זה קרה לי בחודשיים האלה... זה קורה לכולם בסופו של דבר.. את הריי לא ידעת שיש לו חברה..ואם לא היתה לו חברה .. זה היה דיי טוב שאמרת לה נכון?.. מצד שני זה טוב שהיא אמרה לך שיש לו חברה.. כך היית ממשיכה להשלות את עצמך..תאמיני לי שכך הרבה יותר טוב כשאת יודעת שיש לו חברה. אני לדוגמא אמרתי לילד שאני אוהבת כבר שנתיים, שאני דלוקה עליו והוא אמר שהוא גם דלוק עליי ושהוא לא רוצה שהמצב יישתנה.. כאילו וואט דה פאק?? זה הריי שני דברים סותרים!.. קיצר בנתיים לא קרה כלום אנחנו ידידים כרגיל.. ועוד מקרה שאני לא ממש רוצה לדבר עליו ..
.. אבל גם כן ניפגעתי.. העצה שלי אלייך היא שכן תיהיה קצת בדיכי בימים הקרובים אבל תיראי שזה יעבור לך.. נכון זה פדיחות לאללה.. גם לי זה היה.. אבל תיסתכלי על הצד החיובי של זה..ייראו לפחות שאת לא שומרת דברים בבטן ושאומרת כול מה שאת מרגישה..ותיראי איך שיעריכו את זה.. זה לא בושה להגיד מה שאת מרגישה , ואל תתני למקרה הזה לבייש אותך ולא להמשיך הלאה!!! אממ מקווה ש
גדול יעזור לך!!

../images/Emo23.gifתודה לכולכם!!!!../images/Emo23.gif

וואיי,תודה באמת תודה לכולכן על העצות. הייתי בחוג קומיקס שלי היום וזה עזר לי קצת. כאילו ברור שעדיין דיברתי עליו בחוג ושיגעתי את כולם,אבל אני לא יודעת בדיוק מה יש לי איתו,יכול להיות שזה סתם קראש,זה אפילו לא אהבה. אבל ללא ספק משהו אני מרגישה אליו.נכון שאמרתי שעולמי חרב עליי,אבל זה לא כל כך נכון.אני עדיין חייה ואני אמשיך לחיות.אני עדיין לא מסתובבת בבית עם חלוק וחבילת ממחטות וביד השנייה חבילת שוקלדים,זה עדיין לא. אני פשוט אראה אותו באור אחר עכשיו,בידיעה שאני בחיים לא אהיה איתו. אז הסכמנו על זה שרע לי קצת היום אבל נראה מה יהיה בימים הבאים. נ.ב:ברור שאני לא אגנוב אותו מהחברה שלו{כלבה,שתמות!!!}אני אנסה להתגבר על זה.אבל אם תבוא שמועה לאוזניי על זה שהם נפרדו או משהו,אני אהיה הראשונה לקפוץ עליו,חתיך שלי!!!תומי שלי!!!אההההההה.... החיים לא הוגנים.אני אכתוב עליו שיר.אני כותבת שירים להנאתי לפעמים. שיר דיכאון משהו משהו.אם אני ארצה לשתף אותכם בו,עוד נראה. אבל אני אכתוב שיר על תומי שלי!!!די!!!אני רוצה אותו!!!! הלכתי לבכות קצת{סתם} אז ביי ביי, הדרוש

sh53

New member
מאחלת לך שלא תצטרכי לחכות לפרידתם

ועוד לפני כן יהיה מישהו בחייך ואז לא תחשבי על אף אחד אחר

תודה שושי.

יש איזה אחד ששמתי עליו עין.{על מי אני לא שמה???} אבל אני עדיין מאוד אוהבת את תום. כמה שאני חושבת עליו.וייייייי.... כל יום,כל שעה,כל דקה.... אני אוהבת לשבת ולהסתכל עליו בשיעורים.הוא כזה ילד מתוק!!!! וכזה חתיך!!!! הייתי קוראת הורוסקופים והיה כתוב לי שאני אמצא אהבה חדשה,מזה הייתי שמחה כי ידעתי שזה תום.הרגשתי שהולך להיות משהו בינינו. אני אוהבת במיוחד את שיעורי תנ"ך,לא כי החומר מעניין אותי,אלא שהשיעור הזה כל כך משעממם ואני יכולה להסתכל עליו כל השיעור.הדפים שלי מקושקשים ב:הדר+תום=love!!!!! ודברים כאלה ודומים. כתבתי לו שיר באחד משיעורי תנ"ך. לא איכפת לי לעופף בשיעור הזה כי השנה אין בו בגרות. אני לא יודעת מה לעשות עכשיו.פתאום אני רוצה אותו יותר מתמיד. אבל חשבתי על העניין הזה,אני לא אוכל לגנוב אותו מחברתו,הוא אוהב אותה. הוא בחיים לא יוכל לאהוב אותי.לא הייתי שם לפנייה.הגעתי לבצפר רק השנה. ונראה לי שהם יוצאים כבר זמן מה. זאת שסיפרתי לה על זה שאני דלוקה עליו גם טרחה ליידע אותי כמה חמוד הוא,הוא עשה לחברתו{הכלבה!!}מסיבת הפתעה ביום הולדת שלה,ניגן לה בגיטרה וקנה לה משהו מלי קופר. לא מעניין אותי מתנות ומסיבות הפתעה,אני רוצה רק אותו לידי ואני אהיה שמחה. אם אני לא אהיה החברה שלו,אני רוצה להיות ידידה שלו לפחות. זה אומנם יכאב לי,אבל דברים כאלה קורים ועד בטח יקרו אז אני צריכה לשכוח אותו.זה לא יהיה קל,אבל אני אשכח אותו יום מן הימים. נקווה. ביי ביי,הדרוש!!!

י"א

אבל כל בצפר זה שונה... בכל מקרה, זה לא אומר שלא צריך ללמוד... במה יש לך בגרויות השנה? היסטוריה, נכון? יחידה אחת מתוך ה2...?

sh53

New member
להיות ידידה שלו - לא

כמו שכתבת זה יכאיב לך, אז למה לך לגרום לעצמך סבל מיותר?

בגלל,

שאם אני אהיה רחוקה ממנו גם יכאב לי. אני פשוט רוצה להיות במחציתו. להרגיש אפילו קצת שהוא מחבב אותי,לא משנה לי בתור מה,העיקר להיות איתו. אבל הקטע פה הוא שאני לא יכולה לדבר איתו בכלל. אני יותר מדי ביישנית. אין לי גם על מה לדבר איתו. אני יכולה ללכת לסנטר בימי ראשון ואז לראות אותו ולדבר איתו. זה יעשה לי רק טוב. לא משנה לי שיש לו חברה,אני מתעלמת מזה. החיוך שלו גורם לי מזה אושר.אני בעננים כשהוא מחייך אליי. להיות איתו לא ממש יכאיב לי,אני רק אדע שאין לי סיכוי איתו. אבל אני רוצה להיות חברה שלו.לדבר איתו ולצחוק איתו ודברים כאלה. כבר הסברתי שאין לי מושג מה אני מרגישה כלפיו,עובדה שאני מסתכלת גם על בחורים אחרים ויש אחד שמוצא חן בעיניי,אבל תום עוד יותר. תאמיני לי אני כבר לא מבינה את עצמי. השלתי את עצמי עם כך שיכול להיות לנו סיכוי.הייתה לי מין הרגשה כזאת,גם הוא הסתכל עליי לפעמים.{אני חושבת.} אז זהו,אין לי עוד מה להוסיף, ביי.

sh53

New member
את נכנסת למערבולת של אשליות,שמה לב?

הוא יאמר לך שאת חמודה, שאת עוזרת, שאת תומכת ועוד המון מחמאות - ואת כבר תפרשי את זה שהוא שלך. אם את רוצה להיות במחיצתו, ולא איכפת לך שאת תסבלי - ודעי לך שאת תסבלי, כי חברים טובים מספרים הכל - ואת הולכת לשמוע כמה טוב לו עם החברה שלו, איזה מתוקה החברה שלו כי היא פינקה אותו, איפה הם בילו וכו'. האם את באמת רוצה את זה? האם את בנויה לזה? כמה זמן את נותנת לעצמך להיות שם עד שתשברי?

וואו,סיבכת לי ת'חיים,בעצם

אני מסבכת לעצמי ת'חיים. איך אני אהיה חברה שלו אם אני בקושי יכולה להוציא מילה מהפה שלי שאני לידו? בואי נשים סוף לכל העניין הזה,אני לא אנסה להשיג אותו כי אני יודעת שהוא אבוד לי. אבל אני כן רוצה להיות קרובה אליו,זה משהו שאני לא יכולה להסביר,כואב או לא,אני רוצה להיות לידו. ביי,הדרוש!!!{יש לי חתיכת כאב גב!}

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifקבלי ../images/Emo24.gif ו../images/Emo25.gif

ואל תהיי עצובה. דברים כאלה קורים, אני בטוחה שזאת לא הפעם האחרונה שדבר כזה יקרה לך...
אם גילית שאין לך סיכוי איתו, לדעתי את צריכה להמשיך הלאה... הוא לא שווה את הבכי שלך, ולא שווה את העצב שלך ולא שווה את הדיכאון שלך... אני בטוחה שתמצאי לך עוד מעט מישהו נורא חמוד ונחמד שירצה אותך כמו שאת רוצה אותו ויהיה לכם טוב ביחד.
.

למעלה