רע לי כל כך........

מרגלית 3

New member
רע לי כל כך........

מדוע יש כל הרבה שנאה ורוע בעולם הזה? הדמעות זולגות לי בלי הפסקה ופשוט נמאס לי שאני רוצה לברוח לאושר אחר החבר שלי מדהים מתוק מה שכל אמא הייתה רוצה לבת שלה.... רק אמא שלו היא ... אין מילה לתאר את הרע שהיא עושה לי ..... למה....? אני לא בת אדם ....בגלל שאני לא נקלטתי לה לעין... ומה עם הלב ... הינה החתן שלך עושה רע לבת שלה .... ואולי זה העונש על מה שהיא עושה לי .... משפילה מקללת ...ואני שותקת ומכבדת אותה ושהיא צריכה עזרה אני עוזרת למרות שכבר הפסקתי , ועכשיו שאנחנו מדברים על חתונה את מאיימת להפוך את הבן שלך למת ... איפה אלוהים... כל כך כואב לי בלב , ושהיא רואה אותי היא מנשקת אותי בצביעות, ובא לי לצעוק דיי את שונאת אותי , ואני שותקת רק בגלל כבוד לחברי ולא להשפילה כי היא יותר מבוגרת ממני הלוואי שיהיה נס נמאס לי לבכות, מה יקרה אם הוא יתחרט ויחליט להקשיב לאמא שלו ואני בת 26 מלאת חיים בזבזתי שנה ו... מחיי על לנסות להפסיק שנאה על ? והאם המשפט נכון " אבות אכלו בוסר שיני בנים תיקהינה" .... אני כל כך רוצה לספר לאמא שלי ומפחדת שמה שתשמע יגרום לה לשנות את היחס שלה כלפי המלאך שלי... עוד שבוע אני בת 26, אלוהים מה שאני מבקשת ליום הולדתי שלווה ושתכניס "בחמותי לעתיד" קצת חיבה לא יותר ....

sovlanit

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מזל טוב לרגל יום הולדתך, למרות שקצת מוקדם לאחל... מאחלת לך המון מזל טוב והתגשמות משאלות ליבך במהרה ובקלות. לגבי הסיפור עם החמות מקווה שתקבלי כאן עיצות ותשובות. בכל אופן את מוזמנת להשאר. ועכשיו,כשהוצאת קצת מליבך- האם הוקל לך??? כל טוב יקירה, אשמח לאחל מזל טוב גם לרגל החתונה...........

מרגלית ../images/Emo24.gif

ברוכה המצטרפת לפורום שלנו. ניסית לדבר איתה? תחזיקי מעמד!
יום הולדת שמח

מרגלית 3

New member
את רוצה לדעת מה היא עושה לי?

הינה כמה אחת מהדוגמאות : לא משנה שעשיתי לה ועידה עם הבת שלה ושמעתי אותה בועידה מדברת עלי רע משפילה מקללת ועוד ועוד.. לא משנה שבפסח היא הזמינה אותי ללון אצלה ולעשות איתה חג ואז שנכנסתי לישון כי נורא הייתי עייפה (אני עצמאית ועובדת כל יום משעה 7:00 בבוקר עד שעה 2:00 לפנות בוקר כולל שישי או שבת) ואז תוך כדי אני שומעת את בעלה והיא אומרים לבנם, שהם לא רוצים אותי שאני יעוף , כי הם לא רוצים לארח אותי אחרי שהם הזמינו אותי... לא מספיק שביום הולדת של הבת שלה שכולם ישבו בשולחן היא דיברה עליי בשפה שלה אבל זה היה כל כך שקוף .. שפתאום נפלא לה בעברית "לא צריך שהיא תישב איתנו שבשולחן צריך לתת לה שני סטירות .. מה עוד .. את רוצה לדעת שהיא רוצה לכשף אותי... שבכל הסיטאוציות חברי הגן עליי ויצא לקראתי אבל הלב שלי נקרע למרות שאני נלחמת , אבל מצד שני , הקב"ה חנן אותי ביופי חיצוני ופנימי, בחורה לא עצלנית , להורים נפלאים... אבל שהבחור שבחרה לאהוב , היא מאושרת איתו אבל בוכה כל הזמן בלילות

ברוכה הבאה לפורומנו הקט../images/Emo24.gif

תראי, יש כמה דרכים. הדרך הקלה ביותר היא להגיד, לעזאזל הכל, בזבזתי שנה מהחיים אבל זה לא שווה את זה ולהרים ידיים. אבל קראתי אותך ואני רואה שאת אוהבת את בן זוגך ואפילו מדברים על חתונה והוא מגן עלייך. העניין הוא שבאיזה שהוא שלב (אולי לפני אולי אחרי החתונה) הוא יפסיק להגן עלייך (דרכו של העולם) ופשוט יהיה אדיש לכל העניין. אז מה נישאר להציע לך? הגיע הזמן שתעמדי על שלך, שתעני, שתהיי קצת יותר אסטרטיבית כי אם לא תסדרי את זה עכשיו זה רק יהיה יותר ויותר גרוע, בטח אחרי שתיתחתני. אז קדימה, אל תפחדי, כשיורדים לך לחיים, תעני, כשאומרים לך דברים לא נעימים, תעני, אל תוותרי
בכולופן את מוזמנת להישאר כאן ולשתף אותנו

ניני5

New member
מרגלית, את נשמעת נורא סובלת.

אני עונה לך בנוסח של ורדה רזיאל ז'אקונט. אם עכשיו, לפני החתונה, את מרגישה כל כך רע, אין סיבה שאחרי החתונה תרגישי יותר טוב. יתכן שאפילו תרגישי יותר רע, אם בעלך יחליט ללכת עם אמו, נגדך. מה זה שנה של סבל לעומת 40 שנים של סבל שיהיו לך אם תתחתני איתו. נראה לי שהמשפחה שלו אוהבת שאת סובלת, ולך אין מספיק כוח לעמוד מולם, בייחוד שחברך ה"מלאך" לא עוצר את אמו ועומד לצידך. אז כמו שוורדה הייתה אומרת: תברחי מהר לפני שמאוחר מדי. גיל 26 זה ממש צעיר בימינו. ולא בזבת כלום. וכמו שאת אמרת, את בחורה מלאת חיים ואין ספק שתוכלי למצוא מלאך אחר, עם משפחה הרבה יותר טובה. יהיה טוב אם תספרי לאמך מה מעוללים לך. אני בטוחה שהיא תראה לך שחברך הוא לא כזה מלאך. אמהות יודעות לפעמים יותר מהבנות שלהן, כי הן מסונוורות מאהבה, ולא רואות את התכונות הרעות של החבר. אבל אפילו אם חברך הוא מלאך והמשפחה שלו נוראית, גם אז תסבלי נורא. כי בארץ מתחתנים בעיקר עם המשפחה. המסר הכללי לכל הבנות, קודם תמצאו משפחה מדהימה, ואחר כך תחפשו את הגבר הנכון מתוך המשפחה.

מרגלית 3

New member
בקשר לחברי את טועה

הוא באמת בן אדם טוב נלחם בכל הכוח נגד אימו אם זה צעקות ואפילו עושה לה דווקא מול עינייה , ויש משהו בשאר הדברים שאמרת

userit

New member
לפעמים כדאי לשתוק - אבל זה לא המקרה

אם כל מה שספרת נכון אל תשתקי ואל תוותרי מעכשיו את צריכה להכין את חברך ואולי בעלך לעתיד ואת אימו ואולי חמותך (לא עלינו) לכך שאת לא מוכנה לסבול ולהיות מושפלת כך. אני סבלתי גם (לא מתקרב למה שאת מספרת) ועד שלא הבנתי שגם בעלי יכול להגן עליי עד גבול מסויים ואם הוא הולך לא נמצא בדיוק לידי ואומרים לי משהו? את צריכה להגן על עצמך. ושיהיה לך כבוד לעצמך קודם ואחר כך לאחרים. ולמה שיהיה לך כבוד בכלל למשהו שאין לו כבוד אליך? מדהים אותי שאת מתרצת לעצמך תירוצים: היא מבוגרת ממני וכו' מה עם הכבוד שמגיע לך? היא תמיד תהיה מבוגרת ממך - אז היא יכולה לעשות לך מה שבא לה? יש כבוד מינימאלי לבנאדם ועד שלא תדרשי אותו - מאישה כזו לא תקבלי. אל תצפי שהיא תאהב אותך פתאום - כי זה כנראה לא יקרה. לפחות שתהיה צבועה ותתנהג אלייך בכבוד. אני ממליצה לשיקום הדימוי העצמי ולדעת שמגיע לך שיתנהגו אליך כאדם את הספרים הבאים:
לואיז היי (כל סיפריה בעצם ) ד"ר ואן דייר מחותנים מרעילים (סוזאן .... משהו שכחתי) התמודדות עם אנשים קשים ולסיום: זה לא קל אבל בכל מקום את יכולה להתקל באנשים קשים. אם לא תתמודדי איתה אז מה יהיה - כל פעם שמשהו "יירד" עלייך או שלא יתנהג אלייך בכבוד תברחי או תתרצי את זה בכך שהוא מבוגר או לא נעים וכו' למרות שברור שזה קשה לעמוד על זכותך לחיים שלווים עם הגבר שבחרת ושהוא בחר אותך. אבל למרות שזה קשה כל החיים זה בית ספר אחד גדוול ולאט לאט את תלמדי שאף אחד לא יעשה זאת בשבילך. בהצלחה

מרגלית 3

New member
תודה תודה תודה

תודה רבה על כל העידוד בבוקר הרגשתי רע נורא ועכשיו אני מרגישה קצת יותר טוב, גם לאחר שחברי עשה לי שטיפת מח , שאני הכי חשובה לו והיה ריב רציני בינו לבין אמא שלו ושמחתי שהוא העמיד אותה במקום .... בכל אופן אפשר להתייעץ איתך על עוד משהו כי את היחידה שאהבתי לשמוע את מה שהיא אומרת , יום שבת יש לדוד שלו שבת חתן והם הזמינו אותי להתארח שם למרות שאני לא עולה לחברי הביתה כי אני לא רוצה ולא מעוניינת להיות בבית שלא מעריכים אותי , הדודים שלו אוהבים ומכבדים אותי והזמינו אותי ללון אצליהם שישי שבת , מצד אחד אני לא רוצה ללכת כי אין לי כח להתקל באמא שלו ושוב פעם יעלו ריבים ומצד שני אני רוצה לעמוד לה מול הפרצוף ולאכול לה את הלב.... ללכת או לא ללכת תודה , ואני מאחלת לך את הכי טוב שבעולם...

eveamit1

New member
ניני חמודה את טועה../images/Emo13.gif

אולי מרגלית מצפה לה עתיד ורוד אולי המצב ישתנה מה היא מתחתנת עם האמא או עם הבן נו באמת באמת אני למשל הייתי לא מיעצת לה כמוך פסיכולוגית ורדה ניני

eveamit1

New member
../images/Emo6.gifגם מאיה היועצת מוסיפה לניני

מוסיפה בהדגשה שתמיד אפשר להחליף את החותנת למה צריך ארבעים שנה לסבול מה מרגלית היא בני ישראל שהלכו במדבר ואם באמת הוא מלאך שתשמור עליו וחוץ מזה שתדע שבשוק הכרמל אפשר להחליף למלאכים כנפים של הודו שלעוף לא חשוב העיקר שיהיה טעים ומזל טוב

ניני5

New member
אל תשימו לב לאיב ולמאיה, אלה שתי

חברותי שנמצאות בארה"ב. ועושות צחוק ממני. חחחחחחחחחחחחחח. לכן כתבו את השטות האלה. כשהן תחזורנה לארץ הן הולכות לקבל ממני בגדול..........חחחחחחחחחחחחחח.

למעלה