תודה לכם. לא חשבתי שיענו לי.
רק רציתי לפרוק קצת תסכול... אני מרגישה שאני מתדרדרת אחורה למקום שאין ממנו חזרה. כתבתי כבר כמה פעמים בפורום הזה בכינויים שונים, וזה נראה שאני חוזרת לפה כל פעם יותר שבורה... אני מתביישת לכתוב כבר, כאילו לא מגיע לי, כאילו אני גורמת נזק בכתיבה שלי. אני רוצה לשתף. אבל זה קשה כל כך.. קשה לי מאוד לבטוח באנשים, אני חסרת בטחון וחושבת תמיד שכולם נגדי. אני יודעת שזה אופי רע, אבל מה אני יכולה לעשות, אני כזאת ואני שונאת את עצמי על זה. הבעיה העיקרית שלי היא שאני שונאת את עצמי. שונאת את המחלה שבי, את מי שאני ומי שהפכתי להיות בגללה. היא שינתה את כל האופי שלי (ואולי פשוט התפתחתי ממנה כי אני סובלת מגיל צעיר מאוד). אני מרגישה שלעולם לא אוכל לסלוח לעצמי או לאהוב את עצמי, ואיך אוכל להמשיך לחיות ככה.. הכל מתגבר, הטקסים, המחשבות הטורדניות, החרדות הקשות שאני סובלת מהן, הכל מתגבר ומתגבר ואני מרגישה שאף אחד לא יכול לעזור, לעצור את זה, לשפר את זה. אני אבודה... כל כך כל כך אבודה ומפוחדת. אני מצטערת על החפירה. אני מטופלת, שנים על שנים, אבל לא מצאתי משהו שעוזר לי באמת, לפחות לא במשבר הגדול הזה שתוקף אותי כבר שנתיים וגורר אותי למטה. נראה שהכדורים כאילו לא משפיעים יותר. על שיחות אני לא סומכת, לא עובד עלי. אני לא יודעת מה עוד לעשות. באמת שלא. אני מפחדת.