רע לי כל כך......

pukiboo

New member
רע לי כל כך......

היום זה היום נישואים השני שלי...ואנחנו בתהליכי גירושין. אני מצד אחד יודעת שזה הצעד הכי נכון לעשות... ומצד שני נקרעת בתוכי כי עדיין אוהבת כל כך ולמרות הכל מצליחה להמשיך לדאוג לו ולחשוב עליו ולהתגעגע..... היום לא יכולתי להתאפק התקשרתי אליו, הוא היה נשמע הפוך לגמרי ונאלמתי....לא ידעתי בקושי מה לומר...השיחה הסתיימה די בקרירות..... ועכשיו אני מרגישה כל כך רע..... ממוטטת נפשית...

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gifזה בדיוק הזמן לתפוס חברה טובה,

בן משפחה קרוב, ולא להיות לבד. נורא קשה, מכירה מקרוב, אבל יהיה טוב בסוף, את תראי, אם החלטתם כבר שצריך להתגרש- מכאן הדרך היא רק למעלה. תרגישי טוב

pukiboo

New member
ההורים שלי הלכו לחתונה

כבר קשה להם לראות אותי ככה...הם לא מבינים למה אני ממשיכה לחבוט בעצמי.....לא יודעת קשה להם להבין כי הם רואים את זה ממקום שונה.... חברים שלי לא ממש לגמרי מבינים ונראה לי שנמאס להם לשמוע אותי כבר מתבכיינת.....הם לא באמת מבינים אותי כי מה יש ל"ילדים" בני 24+ להבין בנישואין ואת הכאב שאני עוברת....הם לא מצליחים כל כך להבין הם עדיין נורא תמימים שואלים כאלו שאלות נאיביות ומעצבנות וקצת פוגעות לפעמים וכמובן בלי כוונה שאני מבינה שהם לא מבינים ולא יבינו אותי...... אני משתדלת לעבוד, לצאת, לנסות קצת לשכוח....אבל בכל זאת היום הזה של יום הנישואין נורא קשה לי...... כי כל כך תיכננתי אותו לפני חודשיים ומה נעשה ואיך וכו'.....

אייבורי

New member
אומרים

שהחיים זה מה שקורה לך בזמן שאתה מתכנן אותם. אבל אם הדכאון מחמיר לכי לפסיכיאטר טוב שיתן לך כדורים נגד דיכאון לתקופה.

לא נראה לי שהיא צריכה להתחיל בטיפול תרופתי,

מאוד הגיוני מה שהיא עוברת ואיך שהיא מרגישה. לדעתי היא צריכה להושיב את ההורים שלה לשיחה, להסביר להם, שעד כמה שלא נראה להם רציונלי, לה זה קשה והקושי שלה מן הסתם הוא סובייקטיבי והם לא חייבים להבין אותו אבל הם צריכים לעזור לה ולקבל אותו.

אייבורי

New member
את רומזת שיש לנו מחלוקת מקצועית ?

אני נוטה להאמין שהורים קשובים לילדים שלהם. אבל בכל מקרה נשמע שהיא סובלת מדיכאון קל, לא מזיק ללכת לרופא מומחה.

../images/Emo6.gif כנראה שעוד לא פגשת את אבא שלי,

הדבר היחיד שהוא קשוב לו זה חשבון הבנק שלו
בכל אופן- מסכימה איתך שלא יזיק ללכת לרופא מומחה, אבל עדיין לא חושבת שצריך לדחוס לה את הכדורים הוורודים, עוד יהיו לה מאלה בעתיד

אייבורי

New member
אני מעולה בהורים של אחרים

תביאי את אבא לביקור. טוב אז נרשום לה מרשם אחר 1 בקבוק שיווס סופ"ש של זיון מפרק לקחת במשך חודש רצוף ולדווח על שינויים.

אייבורי

New member
אני מוכן לתת בתמורה אמא רומניה סוג א

אבל כמו שאומרים בפולניה משפחה לא בוחרים ואי אפשר להתגרש ממשפחה.

את אמא שלי אני לא מחליפה, אמא שלי מדהימה

אבל ההורה השני שלי אני נותנת חינם אין כסף

pukiboo

New member
תודה...אני לא חושבת שאני אקח כדורים...

לא יעזור לי עכשיו כדורים שרק ידחיקו את הרגשות שלי.... שבוע טוב...........

למעלה