רע לי כל כך רע לי

רע לי כל כך רע לי

הדקות עוברות ועוד שעה חולפת לה, ואתה נסיך שלי אין לי מושג מה קורה איתך... המכות מתחילות לכאוב לי החולצה שלך שלבשת אצלי כל הזמן מונחת לידי אני אפילו ישן איתה ולא מפסיק להריח אותה אני לא אוכל ובקושי ישן וגם כשאני ישן כל הזמן התמונה שלך איך שהיית באמבולנס עומדת לפניי... אני מת עליך, אני כל כך רוצה לשמוע את הקול שלך. אתה חייב להבריא ואני יודע שאתה חזק אני רוצה שננצח ...שננצח ביחד! חוסר הודאות לגבי העתיד משגע אותי אבל לא כמו העובדה שאני לא שומע אותך נסיך שלי, מה יהיה?

SUNSHINE88

New member
../images/Emo14.gif יקירי..

אני כל-כך מקווה ומאמין בשביל שהוא ייצא מזה. אני כל-כך מקווה בשבילכם, שהכל יסתדר. אני כל-כך דואג לכם, כי זה לא קל לשניכם. אני כל-כך רוצה לקום מחר בבוקר ולראות הודעה ממך. שהכל הסתדר, והוא בסדר, ואתם בסדר, ומפה הכל בדרך למעלה. ואני בטוח שכל זה יקרה. אם אתה צריך משהו, אני פה, באמת.

אני מקווה שהכל יסתדר

בסוף.. גם איתך וגם איתו וגם עם כל הבלאגן הזה שמסביבך כרגע.. קשה לי לדמיין מצב של אבא שמתנהג ככה, זה משהו שהוא מאוד זר לעולם שאני מכיר.. אני מקווה שתימצא איזשהי דרך שתוכל לגור במקום שבו לא תצטרך להיות מאוים ככה
יהיה טוב

../images/Emo201.gif

אני חושב שהכי חשוב כרגע בשבילך זה להאמין באהבה שלכם ובעובדה שתתגברו גם על זה, ואולי תצאו מזה אפילו מחוזקים יותר... אתה צריך להאמין שהוא יהיה בסדר, ולדעת שזה שאתה נמצא איתו, גם אם הוא לא בהכרה, מאוד עוזר לו... אני מאמין שאנשים גם בקומה מסוגלים לשמוע ולהבין מה קורה מסביבם, ואם הוא ישמע ויחווה את התמיכה שלך בו וירגיש את האהבה שלך, אני מאמין שזה יעזור לו להתעורר יותר מהר.... תשתדל להיות חזק בשבילו וגם בשביל עצמך, ואם אתה יכול, עדיף להקיף את עצמך בכמה שיותר אנשים תומכים שייתנו גם לך תחושה טובה ויחזקו אותך בזמנים הקשים האלה.... תזכור תמיד שיש לך גם את האנשים בפורום, שתומכים ואוהבים. מאחל לשניכם רק טוב, והחלמה מהירה לחבר!!
תהיה חזק!

תודה וסליחה

תודה על כל התמיכה היחס והחיבוקים וסליחה שככה אני נופל עליכם ושמתלט על הפורום אבל כרגע זה המקום שאני יכול להוציא את מה שאני מרגיש. כבר 20:30 ואני לא יודע מה איתך נסיך שלי, מנסים למצוא לי פתרון למגורים אחרי השיחה עם העובדת הסוציאלית יש לי תקווה. מקווה לראות אותך ולשמוע אותך בקרוב. מטורף...עליך! נסיך שלי אנחנו ננצח!

../images/Emo88.gifאין לך מה להתנצל ../images/Emo24.gif

כולנו פה בשבילך
אני מצטער הלכתי לישון אתמול באיזה 20:00 לא הרגשתי טוב :-\

Image of me

New member
זה מקום מצוין להוציא

את מה שאתה מרגיש. מה המצב שלו עכשיו?

תפסיק להתנצל, חולים עליך כאן

תמיד פה בשבילך,המעט שאפשר לעשותלמענך זה להקשיב ולתמוך בך נפשית

גם גולש

New member
../images/Emo201.gifאני מאד מקווה שהמצב ישתפר מהר

הדבר שעבר עליך ועל החבר שלך הוא פשוט נורא... ואני מאחל ומאד מקווה שהוא יסתיים במהרה, וכמה שיותר טוב... תהיה חזק... החלמה שלמה ומהירה לחבר...

wiseman19

New member
התקשרו וסיפרו לי על המקרה.

פשוט נורא. אני לא רוצה להגיד מה אני חושב על אבא שלך כי זה באמת מיותר. אני יכול רק לחזק אותך ולהתפעל מהכוח שלך, אל תשבר אנחנו מאחוריך. אני מקווה שהכל יסתדר בשבילך חמוד. תעדכן אותנו.

Image of me

New member
../images/Emo201.gif ../images/Emo140.gif

כל הסיפור הזה כל כך מכעיס... אבל הוא חייב להיגמר טוב.

בוקר טוב

המון תודה לכולם על ההדועות והמסרים החמים. כרגע מחפשים משפחה שתסכים לקלוט אותי והמדינה תממן את השהייה שלי שם, מי שמכיר משפחה שאולי תוכל להתאים זה ממש יעזור לנו כי מטלת החיפוש נפלה עלינו. בלילה אנשים חסרי טאקט שלחו לי הודעה שהחבר שלי היה אמו להיות לו סטוץ למחרת כלומר בשבת, זה הרגיז אותי וגם גרם לי ממש למשברון,כמה אנשים יכולים להיות אטומים או שאולי אני זה שמגזים? נסיך שלי, בלילה חלמתי שקיבלתי ממך הודעה כל כך שמחתי ואז התעוררתי והבנתי שאני שוב בתוך סיוט שנקרא החיים... אינ מת עליך ומתגעגע אני לא רגיל כל כך הרבה זמן לא לשמוע ממך העינים כבר שורפות לי מדמעות מה יהיה נסיך שלי? תגיד לי שיהיה טוב!

white star

New member
../images/Emo54.gif בוקר אור ../images/Emo140.gif

אני מקווה שתצליח למצוא משפחה כמה שיותר מהר
וזה שאנשים חסרי טאקט זה לא חדש. עזוב, תתעלם מהם. מצטער שבקושי אני מגיב לך כי אני לא הכי על מצב רוח לנחם, אבל אני מאחל לך שכמה שיותר מהר יהיה לך ולחבר שלך טוב, שתחלימו מהר ותהיו שוב יחד!

M KO

New member
../images/Emo15.gif ../images/Emo24.gif

אהלן מני =) קראתי את כל מה שכתבת אך לא באופן מלא (מחוסר זמן - צבא
) אבל הבנתי את הדברים... אני מאחל לך שהכל יסתדר ותדע רק טוב
~~~>
חג פורים שמחחח

למעלה