רע לי בלב,

רע לי בלב,

כמה קשה זה תקופת השידוכים....כמה קשה להחליט!כמה מפחיד!כולי מדוכאת כבר!........ מה יהיה?למה נגזר עלי קושי כזה?למה זה בא בקשיים!

קליט

New member
נכון, זו תקופה לא קלה

רבותינו אומרים שהעולם הזה הוא עולם התיקון, כמה שאת משתפרת הרי את מעצימה את הנשמה שלך ומתעלת, ואז טוב לך בעולם הזה ובעולם הבא , וכדאי גם להגיד "הכל לטובה" ולקבל הכל באהבה וכך זוכים לכפרת עוונות ולהתעלות . את מציינת קושי שניתנת לפיתרון, תמיד יש אנשים טובים ומוכשרים מסביב, כדאי לך להפתח ולשמוע את הדיעה שלהם . יש אנשים מסכנים שאין להם הצעות . . יש אנשים שחייבים להתפשר על הצעה ממש לא לענין . . וההתמודדות שלהם היא ממש לא קלה . זה לגיטימי שאת מרגישה מבואסת, אפשר ללמוד לחיות עם זה . ככה זה . אצל הרבה אנשים זה ככה . בהצלחה !

ניתאייי

New member
נסיונות שכאלו...

התמודדות בנסיונות והצלחה בהם, ואף כישלון, נותנים לנו את הכח והיכולת להתמודד בנסיון הבא, אם נדע להפיק את הלימוד הנכון מההתמודדות או האי התמודדות בנסיון נגלה מתנה משמים שלא תסולא מפז, כי שם אנו מקבלים את המיומנות להתמודד ולהתהלך במהמורות החיים על כל משמעותם, נסיון הוא חלק מהפתרון.. ואם אתה מתמודד המון.. אתה תצבור נסיון.. ואף תחשוב בהגיון.. ותגיע למסקנות המון.. שינתבו אותך ליציאה מהכישלון..ושתבוא הנפילה.. אתה תהיה בהכנה.. ושם תקבל את המתנה.. שהיא ההבנה.. שאין יאוש בהרגשה.. ואז תשתפר התחושה.. ותבוא הישועה..ותמשיך לצעוד לעבר המטרה.. במהירות הטיסה..ואז תבוא הנחיתה.. ובא לציון גאולה..

היי מיסטר

אני רוצה לומר לך שאכן התקופה היא ממש לא קלה!! וכל החלטה בפני עצמה היא קריעת ים סוף. צריך לקבל החלטה אחת החשובות לחיים תוך מספר פגישות, מה שכביכול ניראה לא הגיוני בעליל. אם כ"כ קשה לך ואת מתלבטת כ"כ המון על כמה כבר אני חושבת שתשבי עם עצמך ותראי למה זה קורה. לפעמים בעבר יצא לנו להכיר אנשים שאהבנו ואנחנו משווים או רוצים להרגיש את אותו ה"קליק" שהיה אבל לא תמיד זה קורה תוך 3-6 פגישות רשמיות שכל אחד בהצגה. אבל בגדול תזכרי ש"אם יש ספק-אין ספק"!! בהצלחה! חודש טוב ושבת שלום

קליט

New member
‏"אם יש ספק - אין ספק" שזה לא ?

יתכן שיש מקום לשוחח על הענין ואז לגלות שזה לא נורא שהוא בגובה שלה, או שאר שטויות במיץ . ובמיוחד למי שהתאהבה פעם אז יש יותר מקום לשיחה עם איש מקצוע ולא לחסוך בדברים האלה .

"אם יש ספק.." וכו

זה משפט מוכר והכוונה בדר"כ שלא.. כן. "אין ספק" זו דרך השלילה..

יפה קלטת טוב........

סיפור מסובך איתי ואיתו......ה' יעזור לי...... (פרטים במסרים...אם אתה רוצה......)

קליט

New member
אני לא יודע למי התכוונת

אין תחליף ליעוץ אישי מאנשים שמכירים אותך . *לפעמים אפילו אחות צעירה ממך עשויה להאיר לך את העיניים . *אם במקרה היה לך קשר משמעותי בעבר אז בכלל נחוץ כאן יעוץ מקצועי כדי שלא תאבדי את המיועד . בהצלחה !

יהודי23

New member
צריך לתת ביקורת על עצמנו..

האם אנחנו לא בררנים מדי, מה לא עשינו מספיק, רק כך נתקדם

למעלה