רע לי בבקשה תקרוא

halar

New member
רע לי בבקשה תקרוא

ו אני בבית בערך שבועיים ונורא רע לי פשוט לא טוב לי אני מרגישה שאני מאבדת שליטה אני זוללת שוב אבל לא מקיאה אני פוחדת להשמין ולעלות במישקל. אני וחבר שלי ניפרדנו אחרי שהיינו ביחד ארבעה חודשיים חמישה גברים דלוקים עלי ורוצים אותי ואני רק רוצה גבר אחד שלצערי כבר עזב אותי וזה חבר שלי לשעבר נאור. חתכתי את עצמי כן, חזרתי לזה שוב אשמתו. יש לי ידיד שגם חתך את עצמו והפסיק הוא עוזר לי ומבין אותי באמת ולמה אני עושה את זה הוא לא נותן לי בשום אופן לחתוך את עצמי או להיות בדיכאון או לבכות בגלל חבר שלי שעזב אותי. היד שלי כואבת בגלל החתכים שעשיתי לעצמי אני פוחדת שמישהו יראה את זה ויגלה את זה ואז הלך עלי. תעזרו לי אני כבר לא יודעת מה לעשות היה לי אומנם רע באישפוז אבל בהחלט יותר טוב מעכשיו. קניתי בגדים הלכתי לקנות פעם ראשונה שקניתי חציות מיניות וחולצות מזה יפות החצית הלבנה קצת משמינה אותי אבל הקיץ החלטתי שאני מתלבשת פצצה ואיך שא לי ושאני הולכת להיות כוסית ולא לדפוק חשבון לאחרים ואני אכן עושה את זה. אני גם עובדת על עצמי ואומרת לעצמי שאני כוסית פצצה ושווה המון אחרת בנים לא היו מתחילים ורוצים אותי בכלל ואחרת בכלל לא היה לי חבר ארבעה חודשים. תגיבו אם בא לכם וחג שמח לכולם!!!!!!!!!
 

יפתח14

New member
אווקיי

אז נפרדתם עכשיו? סליחה שלא עקבתי אחרי ההתפתחויות, אבל נראה לי שההודעה האחרונה שלך כאן הייתה שאת משתחררת מבית החולים ושאת ונאור הולכים להתחתן לא? ונראה לי שלהשמין זה אחת הבעיות האחרונות שלך כרגע, קודם את צריכה להפסיק לחתוך לעצמך את הורידים, ולדעתי את צריכה גם לפנות לפסיכולוג נוער.
 

oryang

New member
גם אני הייתי כמעט כמוך פעם

היו לי הפרעות אכילה רק שאת שלי עצרו בזמן.. אני הבנתי שקצת קצת קצת שומן ואפילו יותר מזה.. זה ממש לא נורא.. בנים אוהבים את זה.. וזה גם מגיע לחזה ולתחת וזה יפה.. חוץ מזה לא היו לך 5 בנים שרוצים אותך אם היית נראית רע.. אני יכולה להגיד לך מנקודת מבט שלי שדאני די שמחה ואני לא אנורקסית אלא אוכלת הכל.. אוכל הופך אותך לשמח.. בקשר לחתכים שלך תטפלי בזה.. למה שחררו אותך אם את במצב כזה?
 

DoritOS

New member
היי../images/Emo140.gif

תשמעי אדרת, אני חייבת לומר לך משהו. תעזבי את הנאור הזה! הוא חמור! כן. כל יום לעזוב אוך ולשחק בך איך שבא לו זו לא דרך! יצאת מבית חולים. הבראת. חזרת לעצמך. למה את צריכה להתעלל בעצמך? למה את עושה רע לעצמך? זה לא מגיע לך? את ניצחת את מה שקרה לך. השתחררת מהאישפוז. בנות אחרות היו מתות שיהיה להן כוח רצון כזה. אז למה לך להרוס את הכל? התחלת טוב תמשיכי! לחתוך את עצמך זה לא מה שאת צריכה לעשות! תכניסי לעצמך לראש שאת לא צריכה לפגוע בעצמך בגלל נאור הזה! שילך יחפש את החברים שלו. כן כן. זה מה שאת צריכה לומר לו! הוא פגע בך יותר מידי למה את נותנת לו להרגיש שמח בכל פעם שהוא פוגע בך מחדש ומשחק בך? פעם לחזור ולהתחתן פעם אחרת מתחיל עם אחרות... אל תחתכי את עצמך! בשום פנים ואופן לא! זה מכאיב. את יכולה להפצע קשה ככה ותאמיני לי. כלום לא שווה את החיים שלך! את אומרת לעצמך שאת שווה אבל את צריכה להאמין בזה. אמרת שתקני לך בגדים יפים וזה ישמח אותך. אז לכי תקני. תתחילי לצאת עם חברות למסיבות. לבתי קפה. תהני. תראי איך פתאום כשתשכחי את נאור ותראי לו שהוא לא שווה את זה את תהיי שמחה! כשתגמר החופשה תשקיעי בלימודים, בחברות. תראי איך פתאום הכל יסתדר לך. את רק צריכה סבלמות וזמן. אני לא יודעת עד כמה הדברים שאמרתי משפיעים עלייך. אבל את צריכה לפנות ליועצת שלך בבית ספר. את צריכה עזרה מקצועית בשביל לעבור את זה. יועצת בית ספר זה דבר דיסטי, פרטי. היא תעזור לך מבלי שאחרים ידעו את זה. מאחלת לך רק
 
למעלה