רע לי אנשים...

A-naT

New member
רע לי אנשים...

אני יושבת מול המסך ובוכה כמו מפגרת... אין לי סיבה או משהו, אני סתם בוכה.... ככה זה איתי בזמן האחרון, או שאני בעננים ואז אני משאירה המון הודעות ותגובות והכל נראה לי אחלה( עד כמה שאפשר), או שאני מרגישה רע עם העולם ורע עם עצמי, ואז אני נכנסת לקרוא הודעות של אחרים.. מה קורה לי לעזאזל, אני מפחידה את עצמי, שלא לדבר על אמא שלי. אני רק משאירה את ההודעה הזאת כדי שאנשים לא יחשבו שאני מתעלמת.. כשאני אצא מהדאון אני אחזור במצברוח יותר טוב, מבטיחה.

@tagel

New member
קודם כל....

לבכות זה בריא, אפילו בריא מאוד... אני בוכה גם עכשיו, כי חבר טוב שלי כועס עלי מאוד... מישהו שאני אוהבת, לא מבין למה אני לא עונה לו ומישהו שאכפת לו ממני לא יודע כהמ אני לא מבינה אותו... ככה יצרתי אוסף של שלושה ששונאים אותי בטח! אז...שנבכה יחד? מתאים לי... דבר שני...אני אוהבת לראות שאת כותבת כל מה שבא לך, טוב או רע, העיקר שאת כותבת, ככה אני יודעת שאת נושמת אויר נקי ולא כאבים... את לא צריכה להבטיח לנו שתצאי מהדאון, מספיק שאת יודעת שזה יעבור לך, ככה את מבטיחה לעצמך, וזה הכי חשוב... תקראי לי כשזה עובר לך, נמחה יחדיו דמעות ונצא במחולות... :) דבר שלישי, אמא? מה קרה עם אמא? למה את חשה לא בנוח? אולי את מרגישה צורך ללכת ולשבת איתה לשיחה, לספר לה בגילוי לב על מה שקורה איתך... אני חושבת שהיא תעריך את הפתיחות שלך לא? בכל מקרה חומד...אני מתה עליך, מחכה לך כאן שתחייכי, מתי שבא לך... וגם תבדקי מייל בדרך.. אוהבת תגי

עינת יקרה..

``תבכי לי עכשיו תבכי אני אומר זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה ישתחרר תבכי במקומי אני כבר לא יכול (שכחתי ...) אני תפקידי רק לנגב לך את הדמעות...`` העיקר שתרגישי טוב יותר... דרך אגב ההזמנה שלי לארוחה במקדונלס....אני מקווה שנענית לה... ;-) הפסיכית.

השיר המלא

לוקחת חצי כדור להרגיע את עצמה, וזורקת משפט של הימור: אתה, או אני, או אתה? ואני בתוכי סגור, מילותי כבר אינן יוצאות, וחוץ מללחוש את שמה, מנגב לה את הדמעות. תבכי לי עכשיו, תבכי, אני אומר, זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה ישתחרר. תבכי במקומי, אני כבר לא יכול לבכות, אני, תפקידי- לנגב לך את הדמעות. ``תראה``, היא אומרת לי,``ערפל מכסה את הכביש, הבעיות מתחילות בראש, החיים מפחידים מספיק``. ואני בתוכי סגור, לא יכול שום דבר לראות, וחוץ מללחוש את שמה, מנגב לה את הדמעות. תבכי לי עכשיו, תבכי, אני אומר. זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה ישתחרר. תבכי במקומי, אני כבר לא יכול לבכות, אני תפקידי- לנגב לך את הדמעות. ******************** יש מצבים שבהם הכי חשוב לדעת להיות מטפחת טובה.... אוהבים אותך. את לא לבד.

למעלה