רע ליייי

גשגשה

New member
רע ליייי

המורה נהיגה אמר לי שבוע שעבר שהשבוע אני אגש לטסט פנימי, אבל היום אחרי השיעור הוא החליט שלא נהגתי מספיק טוב אז יש לי עוד שיעור לפני הטסט הפנימי ואני אגש לטסט הפנימי רק שבוע הבא!!!!! אוף!!!! נמאס לי כברררר אני בשיעור 46!!!!! ועוד משו, טסט פנימי עוברים בדרך כלל? איך זה היה אצלכם??

הגזמת מותק :)

שטויות בקטנה. אז זה ידחה בשבוע, לא קרה כלום... יש כאלה שעשו יותר שיעורים ממך תהי בטוחה... למה לחץ? בקרוב את מסיימת בע"ה.

Noya18

New member
בלי לחץ ../images/Emo13.gif

" כל עכבה לטובה". עוד שבוע, פחות שבוע... תאמיני לי- זה לא כזה קריטי. לגבי הטסט הפנימי- זה מאוד תלוי בבית הספר. אני יודעת שיש בתי ספר שאצלם זו ממש רק פרוצדורה, רק כדי שתהיה את החתימה הזו... בבית הספר שאני לומדת בו, לעומת זאת, עשו מבחן ממש רציני. אני עברתי שני, וכך עוד הרבה אנשים שראיתי... ובואי נגיד את זה ככה- זה לא שדרסתי ילד...
בקיצור, טסט פנימי הוא אמנם לא באותה דרגה כמו חיצוני, אבל לא "כל אחד עובר", למרות שיש מיתוס כזה.

magic girl2

New member
ממממ..

מה זה המורה החליט שאת לא נוהגת מספיק טוב? למה? נתן לך סיבות? כתב לך אותן? כתב לך עצות? תירגל איתך ספציפית? אם לא הוא ממש חצוף...ועוד אחרי שיעור 46... מה היו הבעיות שלך? תנסי לשים לב לדברים האלה שיעור לפני הטסט תגידי לו שאת לא רוצה לדחות את זה עוד ויאללה שיגיש אותך מה שיהיה יהיה...גם ככה אי אפשר לעבור טסט של 20 דקות אם לא יודעים לנהוג. וטסט פנימי לרוב עוברים (אני ניגשתי אחרי שיעור 28 ונהגתי ג-ר-ו-ע...בכל זאת העביר אותי..)

נו אז מה!!!

קחי דוגמא ממה שקרה לי, כמה התלוננתי, שקשה לי ודחו לי את הפנימי- ואמרו לי שלא נהגתי טוב- אני עשיתי 60 שיעורים ועברתי השבוע טסט ראשון!!! שווה להגיע מוכנים לטסט!!! הטסט הפנימי היה זוועת עולם! עשיתי את כל הטעויות שרק כיולות להיות והוא חתם... שיהיה בהצלחה ולא להתרגש ממספר השיעורים, גם אני הייתי ככה, אבל ברגע שעברתי בראשון הרגשתי שזה היה שווה את זה... לא להתייאש!!!!!

yaelrain

New member
חפיף

ממה שאני למדתי וכמה שזה עיצבן אותי עדיף לקבל את הרישיון כי מגיעה לך ואת מוכנה לנהיגה ולא כי נמאס לך. כמו שכבר אמרו טסט פנימי זה כזה קשוח כמו טסט חיצוני אני עברתי ראשון ואחד שעשה באותו זמן כמו שלי לא עבר כי לא עצר בעצור. זה נורא תלוי בבית ספר, באיך שאת נוהגת וזה.. קחי ת'זמן...

למעלה