רע ומגעיל

anipola

New member
רע ומגעיל

רבתי (שוב) עם הבוסית שלי.
אני חושבת שהיא מחפשת אותי כל הזמן, ומרוב שמחפשת גם מוצאת. ביקשה דבר אחד, עשיתי "אחד וחצי" אז קיבלתי על הראש שלא עשיתי "שניים". נעדרתי יום מהעבודה. ביקשה אישור מחלה. אמרתי שעשיתי שעות נוספות בחודש קודם שתתקזז- נתנה לי על הראש שאין מצב שעשיתי שעות נוספות, שבטח יש לי טעות ולפי הטעות הנגררת הזו בחודשים קודמים בטח חסרות לי שעות. חטפתי ג'ננה. אמרתי לה "תודה על האמון באמת". נתנה לי נאום "את חוצפנית ולא תדברי אלי ככה".
אוווווף.
יכול להיות שאני כל כך לא בסדר בעבודה? פעם החזקתי את המשרד לבד, היום אני לא מתפקדת? לא יכול להיות!!!! למה למה למה היא מצליחה לתת לי את ההרגשה שאני כל כך לא בסדר?
מרגישה חרא, הכי בא לי לעזוב ולמצוא מקום אחר. אבל עד שה יקרה תצא לי הנשמה.
ומרגישה שאני כבר לא צעירה, לא מתפקדת, אין לי מקצוע. מה יהיה איתי???
מה עושים???? נמאס לי לחזור בוכה הביתה כל יום
((

גרא.

New member
anipola,לא אחדש לך מאומה אם אומר שיחסי

עובד מעביד קלוקלים מאד שכיחים בכל מקום עבודה.כאשר יש בוסים רגישים יותר ופחות נוקשים,
ואחרים לעיתים מנצלים את מעמדם לרעה.לא כתבת כמה זמן אתן עובדות יחד,כי לעיתים שהות
ממושכת מדי באותו מקום עבודה,היא מקום לשחיקה,תסכול ויחסי אנוש גרועים.יחד עם זה
את מעידה על עצמך כי את מסוגלת להחזיק משרד בצורה יעילה,כלומר יש לך כישורים כאלה
בתחום הספציפי הזה שיכולים לאפשר לך להתקבל לעבודה בכל משרד.לכן אין מקום עכשיו
להתחיל ללמוד מקצוע ,כי מחשבה על קרירה שנייה במקצוע אחר תחייב בדיקת התאמה
ובעיקר לימודים .האם את מוכנה להכנס לתהליך כזה? אני הייתי ממשיך לעבוד ובמקביל
מחפש מקום עבודה אחר,שיהווה תחליף פוטנציאלי לעבודה הנוכחית.

anipola

New member
אבל איך יוצאים מהסרט הרע?

אני לא מפסיקה לחשוב על זה, אני כל הזמן מדמיינת תסריטי שיחות שבהן היא מוכיחה אותי על כל דבר ואני בחזקת אשמה ללא יכולת להוכיח חפות. מרגישה קטנה מושפלת ומתוסכלת.מנסה להסיט את המחשבות למשהו אחר ולא מצליחה כל הזמן חופרת בזה ומתעצבנת עוד יותר. מרגישה שאני חייבת לדבר עם מישהו. יש פסיכולוג לשיחה "חד פעמית" מהיום להיום?

גרא.

New member
anipola,ראי,הפתרון האולטימטיבי הוא לעזוב

מיידית את מקום העבודה הזה,לא סביר שתלכי לטיפול בגלל יחס נוקשה של הבוסית שלך.אלא ומאחר וזה
לא מציאותי לעזוב את העבודה בלא שיש לך עבודה אחרת,את יכולה לשתף במצוקה שלך מקשיב בער"ן
(עזרה רא/ונה נפשית) טל' 1201 השיחה בעילום שם ואינה בתשלום.את יכולה גם להכנס לפורום "תמיכה
נפשית למבוגרים" בתפוז.תוכלי למצוא שם הקשבה,הבנה,תמיכה ואמפטיה.מה שאת מאד זקוקה לפי שעה.

מתוך דברייך בתחילת השרשור מתקבל הרושם שאת

עושה לה דווקא,ולכן היא "התלבשה עלייך" .אכן היית חצופה כלפיה בדברייך כפי שהיא אמרה לך.יש לך גם קושי לקבל ולהפנים - שהיא הבוסית ולא את ! לכן,משום שלא קל בימינו למצוא מרום עבודה חדש וטוב,עלייך לעשות סוויץ ' עם גישתך לעבודה וכלפיה.כלומר,להנמיך את "האש" ,למנוע נקודות חיכוך עימה,לתת לה להבין שהיפנמת את העובדה שהיא הבוסית ואת כפופה אליה,להשתפר בתפקוד,להימנע מלתת לה הזדמנויות צודקות לבקר את עבודתך...- אם תנהגי כך,סיכוי רב שהעניינים יירגעו,כי תהיה הסכמה שלא בעל פה ביניכן - מהו מיקומו של כל אחת מכן במערכת.וברגע שהיא תחוש שאת היפנמת ומתנהגת בהתאם,היא תוריד את הלחץ ממך.בהצלחה.

anipola

New member
היא מחפשת אותי

גם כשאני הכי משתדלת, ואולי הייתי קצת חצופה, אבל אם יש משהו שאני לא מוכנה זה שיאשימו אותי בדברים שלא עשיתי, ואני פשוט חסרת אונים מול הפוסטמה הזו שיום אחד אומרת לי בשיא ההיסטריה לעשות X, ואני כמובן מבצע מיידית, ויום אח"כ היא יכולה לטעון בשיא העיקשות שהיא בחיים לא אמרה כזה דבר. תסכול מול טפשות של אחרים.
לא מוכנה לפרפר ולעבוד כמו מטורפת ובסוף לקבל את ההחלטה הסופית של "המלכה האם" שבעצם השעות שעבדתי הן לא נכונות. איך איך איך אני יכולה להוכיח אחרת???
ומה לעשות, לפעמים באמת התפקוד קצת יותר נמוך מבדרך כלל. אני רק בנאדם!!!! אז יהיה לי קשה לא לתת לה הזדמנויות לבקר אותי, כי מן הסתם היא תמצא כך או אחרת...

גרא.

New member
anipola,האם במקום העבודה הזה,זוהי הבוסית

או שיש מעליה מישהוא נוסף? אישית איני מאמין בהתנהגות כנועה לאורך זמן,זה יתפרץ יום אחד.
כך שאם יש לך לאן לפנות,למנהל מעליה,זו אפשרות שכדאי לבדוק.שוב חוזר ומציע לבדוק את
האפשרות לעזוב את מקום העבודה הזה לאחר.

למעלה