רע או טוב

k a b o o k

New member
רע או טוב../images/Emo35.gif

מה דעתכם על ההתנהגות של גולן
, האם הוא נוהג נכון שהוא בוגד ביונת מאחורי הגב עם אליאן
מצד אחד, נוכל להגיד, האהבה מנצחת
מה לעשות
, גולן ואליאן מאוהבים, בין גולן ויונת נראה ש"הקליק" נגמר.., וגולן מצא את האהבה הגדולה שלו..
זכותו להיות איתה, להיות עם מי שהוא אוהב, מה לא
מצד שני, בלי לשים לב אפילו, הוא פוגע בזאת שאוהבת אותו מאוד, אהבת אמת, זאת שהייתה לצידו תמיד, ועוד יותר הוא פוגע בה בזמן שהיא צריכה לראות את האהוב שלה, את החבר שלה, את הנשמה שלה שוכב על המיטה יחד עם אחת אחרת..
אז מה דעתכם על כל העניין הזה
גולן, טוב
, רע
, ומדוע
עצות לשיפור
תנו עצה לגולן איך לנהוג בעתיד עם יונת (אם יהיה בכלל עתיד ביניהם), בנוסף, תנו לו עצה, מה הוא כן היה צריך לעשות בדיעבד, כדי למנוע את מה שקרה..

Yonatan77

New member
דעה

לדעתי מה שגולן עושה ליונת, (אני גם לא מבין מה הוא מוצא באליאן) אבל צריך לזכור שכמו שאליאן עושה ליונת עכשיו, יונת עשתה פעם לאלונה...

ronron15

New member
טוב?!?! גולן טוב?!!?

חחח זה כמו להגיד שערפאת ימח שמו טוב ממש ככה! הוא הכי רע שיש [חחח עם הגזמות כן] והוא מבחיל אותי!!! וגם בכלל לא נראה לי שהוא אוהב את אליאן!!! ממש לא! הוא מתחיל עם כל דבר שזז! אממ בא נראה עם מי בדיוק הוא היה... רק כדי להבהיר קצת את העיניינים כן... * אלונה * יונת * עדן * שוב יונת * התחיל עם 100 נשים שעברו בג'קי הזה * אליאן וכל זה בזמן מאוד קצר! ואם הוא רוצה להיות עם אליאן... שאני בספק מאווווד גדול אם הוא רוצה את זה בשביל ה... או בשביל האהבה שלפחות יפרד מיונת כמו שצריך!!! שיגיד לה מה הוא מרגיש, יבהיר לה את הרגשות שלו ואיפה הם עומדים ויפרדו בחיבוק, נשיקה והרגשה טובה בלב, ולא תחושה של מחנק וכעס מצטבר. מסכנה יונת... הוא עובד עליה בעיניים כל הזמן, אוף איזה יצוווור
חחח ולסיכום,בלי כל הפילוסופיות האלה, בשתי מילים: גולן מ נ י א ק

../images/Emo39.gifגולן גם../images/Emo45.gifוגם ../images/Emo31.gif

מצד אחדדד....זה נכון שניגמר הקליק בינו לבין יונת והוא רוצה להמשיך הלאהה
אבל מצד שני לפי דעתי ....
הוא צריך היה קודם להיפרד מיונת בצורה יפההה כי אחרי הכל
כן הייתה להם אהבה
והדרך שיונת ראתה אותו עם אליאן זה הכי פוגע שיש
הוא הסתבךךךךך

חחח עזבי התחרפנתי...../images/Emo4.gif

לפי דעתי גולן אבא של החראים.. כי הוא ויונת מתאימים ואני מתה על שניהם ביחדדדדדדד

../images/Emo21.gif גולן רע (יחסית)

מסכנה יונת שאחרי כל הסבל שהיא סבלה מבעלה עם כל האלימות עד שהיא כבר מוצאת מישהו נורמלי גם הוא חייב לבגוד בה ועוד עם מלצרית שלו (שהיא בעצם בכלל לא מלצרית חח)

k a b o o k

New member
קדימה, תמשיכו להביע את דעתכם..

מה דעתכם על גולן
טוב או רע
יש לכם הצעות להציע לו לגבי ההתנהגות שלו

למעלה