רעש

חציירח

New member
רעש../images/Emo46.gif../images/Emo190.gif../images/Emo59.gif

יש לי שכנים שהילדים שלהם כל היום, אבל ממש כללללללל היום צורחים
מוכר לכם? יש לכם איזה רעיון מה אני יכולה לעשות? זה ממש בלתי נסבל

tuluse

New member
../images/Emo190.gifיש רעיון!../images/Emo187.gif

תארבי להם כשהם חוזרים מהגן/בצפר ותגידי להם במתק שפתיים שיש לך סוכריות בשבילם. מורעלות כמובן.

עכשיו ברצינות?

אתה יכול לנסות לדבר עם ההורים שלהם/ לתלות להם פתק על הדלת / לתלות שלט בלוח המודעות של הבניין להעיר לילדים עצמם.... או פשוט להרעיל את הילדים

tuluse

New member
הלו הלו../images/Emo187.gif

את לא יכולה לרשום לי "עכשיו ברצינות?" ואחרי זה לתת את העצה (הגאונית, יש לציין!) שאני נתתי! על הפרת זכויות יוצרים, שמעת?

ViolSastrad

New member
אטמי אוזניים! ../images/Emo124.gif

ברצינות! אני חושב שזה מאוד עוזר (אני אישית ישן עם זה כי אצלי כל בוקר בשש בערך מתחילה חגיגה של צעקות וזה פשוט פיתרון אידאלי!).. ואולי כדאי לבדוק למה הילדים האלו צורחים כל הזמן....בטח יש סיבה לכך...
אולי מנסים לעקור להם את השיניים?

יש טעם לדבר עם ההורים?

או תעיר לילדים על זה ותבהיר שאם הם לא יפסיקו את הרעש, אתה תלך להורים שלהם, ועשה זאת.

חציירח

New member
תודה לכולם על העצות../images/Emo24.gif

רעיון ה
המורעלות מפתה ביותר
... נוותר עליו מהסיבות הברורות
ולדבר עם ההורים שלהם יכול להיות נחמד, אבל למה הסקתם שההורים שלהם שקטים?
אטמי אוזניים זה רעיון מעולה!!!! מספיק הצהובות האלה או שיש דגמים יותר יעילים? אם יש לכם עוד הצעות, הן יתקבלו בברכה :)

ViolSastrad

New member
הצהובות מעולותתתת!!!!

אם את מתכוונת לאלו שעשויות מספוג... ממליץ
!!!

חציירח

New member
נשלח לפני הזמן ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, התכוונתי לאלו מהצבא
מי היה מאמין שאני ישתמש בהם שוב?

ViolSastrad

New member
אלו לא של הצבאא!!!!! ../images/Emo2.gif

אמנם הצבא משתמש בהם
... אבל הם מיוצרים ע"י Aearo (לא מאמין שאני יודע את זה
) חח...

PianoGirl20

New member
אני דווקא אוהבת את אלה של הסיליקון.

הם ממש נוחות וכבר שנים שאני משתמשת רק בהם. (כן, אני כבר שנים ישנה עם אטמי אוזניים...סטייה שכזאת..
) לדעתי הצהובות לא נוחות וגם לא ממש יעילות נגד הרעש. בקיצור, קני את אלה מהסיליקון של MACKS. קצת יקרות, אבל שוות את הכסף...

PianoGirl20

New member
קונים את זה בכל בית מרקחת

או סופרפארם. את פשוט מבקשת אטמי אוזניים מסיליקון של מאקס. המחיר משתנה ממקום למקום, יש מקומות שזה נורא יקר שם ועולה בסביבות ה-25-26 שקל, ויש מקומות שזה עולה בסביבות ה-20 שקל (שזה סבבה). יש שם שני זוגות, וכל זוג מתאים לכמעט שבוע שלם (במידה ואת מתשמשת בהם כל יום). אם את מאיזור המרכז אני אוכל להגיד לך כמה מקומות ששווה לקנות בהם.

maverick 42

New member
יש מוזיקה שמרגיעה אותך?

אם זאת מוזקה שאת יכולה ללמוד איתה (צ'יל אאוט, טראנסים, פינק פלויד... מה שעושה לך את זה בזמן לימודים), פשוט שימי אותה בווליום גבוה... זה לא כאילו תהיה להם זכות להתלונן

למעלה