רעש מהאגזוז...

רעש מהאגזוז...

מישהו יודע איך לגרום לרעש מוגזם מאיזור האגזוז (ע"מ שהרכב יישמע כמו מכונית מירוץ)? ניסיתי כבר את השיטה הבנאלית של הרכבת שיגום על התושבת של בית אבי המפלט, אבל האפקט חלש מדי. הייתי רוצה לדעת גם מה אומר החוק לגבי זה והאם זה פוסל מעבר טסט.

© DrorZi

New member
לקנות מפוח 2 פעימות

לשים בו דלק עם 10% שמן במקום 2% לשים את זה מאחורה ולחבר את המצערת שלו למצערת של המנוע, תקבל אפקט גם של רעש וגם של עשן שלא תקבל בשום מצב אחר (ואולי גם הרוח תעזור לך להתקדם קצת)
דרור זי.

מוטציה1

New member
ואני חשבתי שמדבקה של NO FEAR

תעשה את העבודה. ואם לא אחת, אז שתי מדבקות של הונדה/סובארו בצידי הרכב.

הוספת שמן

תודה על התשובה ה(ר)צינית מוטציה. אם אתה רומז שאני ערס אתה ממש ממש טועה ואין לי בעיה להוכיח לך את זה אם רק תועיל להשאיר לי כאן את הכתובת המדוייקת שלך ואת הזמן שבו אתה הולך לישון ( + המלצה להגדלת מרכיב הריסק בביטוח החיים)... לגבי התשובה עם השמן, נשמע רעיון נחמד. הבעיה היא שהשמן לא ייתן אפקט חזק של עשן משום שעד כמה שאני יודע, שמן שרוף יוצר עשן כחלחל. ברכבים המונעים בסולר יש את היתרון של עשן לבן הנפלט כתוצאה משריפתו.

שי ז.

New member
מה זה "בית אבי המפלט"?

לא ידעתי שיש לך מפלט עם אבא ולאבא הזה יש גם בית. החוק אוסר להרעיש.

Itch

New member
ואני חייב לשאול למה.

לא למה אתה רוצה רעש מוגזם מהאגזוז. עם זה אני כבר לא מתווכח ולא מנסה להבין. אבל אני לא מבין באמת למה לסייע למישהו לעשות את זה. אחת לכמה זמן מישהו שואל את השאלה הזו בפורום, וזה הרי מאוד מעצבן לשמוע את הפיצוצים האלה באמצע היום ממנוע 1400 מצ'וקמק של איביזה. זה רחוק מלהישמע כמו נהמה של S-2000, זה פשוט טורדני, מרגיז, מרעיש, ובעיקר נועד למשוך תשומת לב.

לוטן זק

New member
רוצה רעש של רכב מירוץ??

תקליט צלילם מרוץ פורמולה1 ותשים את הדיסק במערכת של הרכב ותגביר עד הסוף. זה רעש של מכונית מרוץ...
וברצינות עכשיו..: תקנה אגזוז זרימה חופשית, זה לא רעש של מכונית מרוץ, אבל זה רעש יפה... לוטן

אגזוז זרימה חופשית

תוכל להרחיב קצת בנושא? כמה עולה, איך משיגים, עקרון הפעולה וכו'.

לוטן זק

New member
אז ככה...

אתה יכול להשיג אותו בכל חנות של שיפורי רכב. אם אתה מאיזור רחובות לך למילניום בביל"ו סנטר. מחיר, 1000++, תלוי בחברה/סוג/איכות... אגזוז זרימה חופשית הוא למנועי ארבע פעימות. הוא גום למונע לעבוד בצורה חלקה ונקייה. תפקידו להוציא את הגזים השרופים מהמנוע בחופשיות. בעיקרון בארבע פיעימות האגזוז משמש יותר כמשתיק למנוע, בגלל זיהום רעש וכו' וגם, להוציא את הגזיזם מהצילינדר אל מאחורי המנוע ובצורה מסודרת. זה לא כמו במנועי שתי פעימות, שהלחץ של הצילינדר רובו נלכך מהאגזוז. מה שאומר שאם לא יהיה אגזוז (למנוע שתי פעימות) המנוע לא יעבוד, אם בכלל ולא ישמור על סל"ד כמו שצריך. ואני אומר את זה מניסיון עם המנוע של הטיסן שלי (שתי פעימות), נפל לי האגזוז בטיסה ואז הסל"ד ירד עד שהמנוע כבה. לוטן

למעלה