רעשים מהשכנים

בחודשים האחרונים אני שומע רעשים כמו של תיפוף בצורה שאינה פוסקת.
חשבתי אולי האם זה יכול להיות בגלל ריצוף שהינו חלול ולא מודבק כמו שצריך?
האם יכול להיות שישנה תהודה שמעצימה את הרעש לתוך הבית שלי?

תקנה חצוצרה :)

ברוב הבידודים המורכבים בבתים אין חסימה של קולות תיפוף. לכן בדרך כלל מתופף יקצה לעצמו חדר מיוחד אותו הוא יבודד.

חחח תיפוף יותר כמו תיפוף על רהיטים(שולחמות) רעש כמו של כדרור.
אני לא מצליח להבין מה זה צריך להיות. אני משתגע.://

חן 1111

Active member
מה זאת אומרת בצורה בלתי פוסקת? כל הזמן?
אם השכנים קנו לילד תוף, זה חייב להיפסק כשהוא ישן. אותו דבר לגבי כדור.
אם זה כל היום וכל הלילה, זה משהו אחר. לדוגמה, נניח שיש דוד נוזל על הגג, והמים מטפטפים על פח, מרזב וכדומה.
עוד אפשרות, שיש לך בעיה באוזניים או בראש. תתייעץ עם רופא.

זה חוזר על עצמו כמה פעמים בשבוע ובפרקי זמן ארוכים של ON/OFF.
כשפניתי לשכנה מלמעלה היא הכחישה שזה מאצלהם, מה שכן ישנם רהיטים שנראים שזזים כל פעם, הערנו לבן שלה (20+) גם כמה פעמים והוא מפסיק ואז חוזר לזה שוב. אציין שכשהיה להם כלב, שמענו ממש את הגירוד של הדלת שלה(חשבתי שזה גירוד הרצפה אבל השכנה אמרה שזה של הדלת).
אנו לא קומה אחרונה גם שזה לא הגיוני.
ואל תדאג, בריא. אני לא היחיד ששומע את זה בבית.

SicTransit

Active member
זה חוזר על עצמו כמה פעמים בשבוע ובפרקי זמן ארוכים של ON/OFF.
כשפניתי לשכנה מלמעלה היא הכחישה שזה מאצלהם, מה שכן ישנם רהיטים שנראים שזזים כל פעם, הערנו לבן שלה (20+) גם כמה פעמים והוא מפסיק ואז חוזר לזה שוב. אציין שכשהיה להם כלב, שמענו ממש את הגירוד של הדלת שלה(חשבתי שזה גירוד הרצפה אבל השכנה אמרה שזה של הדלת).
אנו לא קומה אחרונה גם שזה לא הגיוני.
ואל תדאג, בריא. אני לא היחיד ששומע את זה בבית.
בזמן שאתה שומע את התיפוף עלה אל השכנה מלמעלה. האם שומעים אותו גם אצלה? האם הוא נפסק באורח פלא כשאתה בדלתה? המשך החקירה תלוי בתוצאה. סבלתי זמן מה ממשהו דומה, אבל היה קל לגלות שהנכדים של שכנתי שיחקו כדורגל בתוך הבית (כשהיא לא היתה שם).

זה פחות או יותר מה שקורה רק שה"קטן" שלה בן 21. היא כמובן מכחישה שזה מאצלהם.

SicTransit

Active member
זה פחות או יותר מה שקורה רק שה"קטן" שלה בן 21. היא כמובן מכחישה שזה מאצלהם.
הקלט את התיפוף כשאתה ליד הדלת שלה, וכשאתה מצלצל בפעמון דלתה והתיפוף מפסיק. מול ההקלטה הזאת יהיה לה קשה מאד להיתמם, במיוחד אם תחזור על התהליך כמה פעמים.

אפשרות יותר אגרסיבית היא להשיב על התיפוף באמצעות תיפוף נגדי ע"י נקישות בתקרה עם מקל של מטאטא. הייתי פעם שותף לדירה עם מישהי בעלת כפכפי עץ, וכך השכנים מלמטה פתרו את הבעיה שזה יצר עבורם.

ככה זה במגדלים שבונים אותם בשיטות מתועשות של תבניות....בונים הכל מבטון כולל כל הקירות , אין בכלל בניה של בלוקים , ולכן הבניינים דפוקים מבחינת בידוד אקוסטי. /שכן גורר כיסא בקומה 17 אז השכן בקומה 3 , שהוא קצת רגיש גם , מתעורר בבהלה .

יכול להיות גם מזגן שמונח על גג בלי תושבות גומי מתאימות לבידוד , או מזגן שמותקן על קיר חיצוני בלי תושבות גומי כאמור...זה הכיוון..

יכול להיות גם מזגן שמונח על גג בלי תושבות גומי מתאימות לבידוד , או מזגן שמותקן על קיר חיצוני בלי תושבות גומי כאמור...זה הכיוון..
לא עניין של מזגן. העניין שלא היתה בעיה של רעש מעולם, רק בשנה וחצי זה התחיל לכן אני חושד שאולי ישנה תהודה מסויימת שנובעת מעבודה לקויה שעשו אצלי בדירה ושמגבירה את הרעשים

רשר

Well-known member
מנהל
לא עניין של מזגן. העניין שלא היתה בעיה של רעש מעולם, רק בשנה וחצי זה התחיל לכן אני חושד שאולי ישנה תהודה מסויימת שנובעת מעבודה לקויה שעשו אצלי בדירה ושמגבירה את הרעשים
אכן מוכרת הבעיה של חציבה בקיר משותף לצורך הוספת חיבור חשמל, מים,,, שפוגעת בבידוד בין הדירות,
בדוק אם זו הבעיה - פגעו בקיר המשותף!

אכן מוכרת הבעיה של חציבה בקיר משותף לצורך הוספת חיבור חשמל, מים,,, שפוגעת בבידוד בין הדירות,
בדוק אם זו הבעיה - פגעו בקיר המשותף!
היי רשר,
החליפו אינסטלציה, חציבות חשמל החלפה לגוויס, וריצוף.
אשמח להסבר למה הכוונה שפגעו בקיר משותף? איך יתכן? הכל בקירות פנימיים שלי בתוך הבית

רשר

Well-known member
מנהל
היי רשר,
החליפו אינסטלציה, חציבות חשמל החלפה לגוויס, וריצוף.
אשמח להסבר למה הכוונה שפגעו בקיר משותף? איך יתכן? הכל בקירות פנימיים שלי בתוך הבית
שכני לדו החליף ברז מקלחת תוך חציבה עמוקה בצד הקיר שלו, התוצאה אנחנו שומעים כל מילה מהמקלחת שלו וכמובן רעשי זרימת מים, וזה בשני מבנים נפרדים שנבנו בזמנים שונים, בבית משותף רגיל כל פגיעה בעובי קיר, הכנסת קופסת חשמל, צינור מים,,, יכולה להיות מעבר קול

למעלה