רעשים ב iPod

רעשים ב iPod ../images/Emo4.gif

למה יש לי רעשים בשירים מסויימים ? הרעשים מאד משמעותיים וצורמים, ככה שאי אפשר לשמע את השיר בכלל ... וזה רק בחלק מהשירים מתוך אותו דיסק. זה בעיה בנגן ?

LinkTree

New member
יותר פרטים

ראשית ספר מאיפה השירים ? היו בדיסקים והעברת אותם למחשב עם ITUNES? איך שומעים אותם ב ITUNES? אולי האוזניות לא טובות - ניסית אחרות? אולי אתה מגדיר ב IPOD שימוש ב אקולייזר (לפעמים זה עושה רעשים...)?

פרטים

קודם כל אני בחורה...
השירים מדיסק, העברתי לiTunes ושם הם נשמעים בסדר (למען האמת העברתי מכונן ה CD שלי ואז בכל השירים היו רעשים, הבנתי שיש בו בעיה לכן מחקתי אותם, והעתקתי שוב, אך הפעם מכונן הצורב ואז נפתרה בעיית הרעש בכל השירים פרט לאחד שנותר בעייתי...). לא נראה לי שזו בעיה עם האוזניות, זה אותם שירים עם רעשים באותם מקומות, זה מופיע רק בחלק... ומה לגבי האקולייזר? לא כל כך הבנתי ...

TheRealDeal

New member
גם לי זה קרה..

עם דיסק של RADIOHEAD, ההמרה לא יצאה טוב, הדיסק פועל טוב במערכת ובמחשב אבל כממירים אותו לMP3 או AAC השירים נהרסים, או לפחות חלק מכל שיר... ניסיתי להמיר לכמה סוגים של MP3, AAC ולא הלך... אז ויתרתי, בכל מקרה אני לא שומע אותם כ"כ

אז אין מה לעשות ??

היו לך אותם רעשים מחרידים ? איזה באסה... זה דיסק חדר כושר שלי... בלעדיו אני לא יכולה לרוץ ...

TheRealDeal

New member
אמרת שכל השירים פרט לאחד

עובדים כמו שצריך... לא? רכשת את השירים באופן חוקי? אם כן את יכולה להוריד אותו מהאינטרנט, שכן, יש לך רישיון חוקי על השיר

LinkTree

New member
בדיוק

גם לי היה תסיפור הזה עם RADIOHEAD והדיסק שהם עשו לו הגנהאז הורדתי אותו מהרשת כדי שיהיה לי ב MP3.אין בעיה חוקית עם זה ואם יש להם בעיה שיבואו לחפש אותי.אגב - תנסי אולי לקודד שוב עם CDEX ל MP3. המקודד שלו (LAME) נחשב מהטובים ביותר - אולי זה יעזור. האקולייזר בתוך ה IPOD מגיעים דרך התפריט הראשי להגדרות ואז אקולייזר - לוודא שזה ב OFF. אגב בדקת עם אוזניות אחרות?

לא בדקתי עם אוזניות אחרות

מכיוון שזה אותם שירים ואותם מקומות בשיר עם רעשים ולכן לא נראה לי שזה אוזניות. אוף... מאז שקיבלתי את האייפוד הזה זה רק עבודה קשה... יסלחו לי המעריצים, אבל אני מוצאת אותו מאד לא ידידותי... אני אמנם לא גאונה גדולה במכשירים שכאלו אבל אני בטח ובטח לא בעייתית, ועם קצת אינטליגנציה מצליחה להסתדר ( קצת הוראות יצרן, קצת טיפים מחברים..), אבל המכשיר הזה כבר מתחיל להוציא לי את הרוח מהמפרשים ....

למעלה