רעעעע ליי ...חדשה פהה !

רעעעע ליי ...חדשה פהה !

תגידוו מה אפשר לעשות בעיניין שהחיים רעים ? מה אפשר לעשות שכבר אין שמחה ? מה אפשר לעשות חוץ מלנסות להזיק לעצמי ? מה אפשר לעשות כדי להיעלם מפה ? להפסיק לנשום ? להפסיק לפקוח את העיינים כל בוקר ? מה עוד אפשר לעשות רק ביביל להיעלם מהעולם המחריד הזה .. ולא להיות פה יותר ? לא לסבול ? מה אלכוהול ? עוד כמה אפשר לשתות ? מה חשיש ? באנג ? כמה עוד אפשר ? נמאאאאאאאאס ! אז עכשיו אני שואלת מה נשאר עוד מהחיים ? יום יומיים ? תלווי בי ! מה אני צריכה טיפול ?

החיים

הם חיים. מה שקובע אם הם רעים או טובים זו את. אם עכשיו את נמצאת בעמדה כזו שלא מצליחה לחשוב על שום דבר שאת מעריכה, שום דבר שחשוב לך, שום דבר שאת שואפת אליו, רוצה מקווה - זה הזמן ללכת לטיפול. לפעמים לא מצליחים לראות לבד וצריך עזרה.

תוכלי לראות ולחפש את האור שבחיים כשתחדלי

לברוח לאלכוהול והסמים.משם - לא רואים את הטעם , בלעדיהם - כל האפשרויות מתחילות לקבל סיכוי טוב עבורך. כמו שאמרה קודמתי - זה בידייך ,ואם זה קשה לביצוע,אז עד כמה וכמה חשוב שתפני כדי לקבל עזרה נפשית וגופנית.את יכולה להתחיל בפנייה לעמותה המטפלת באלכוהוליסטים,או בעמותה למשתמשים בסמים - "אל סם".אני בטוח שפנייתך תפתח בפנייך אפשרויות טובות בהרבה ממצבך כעת.בהצלחה,אל יאוש,ותתחילי להתמודד כדי להגיע לטוב שבחיים - הוא קיים !!

אני לא

מסוגלת ללכת בעצמי ! אני לא יכולה לככת בעצמי לשום טיפול.. הפחד רודף אותי ולא משחרר ! אני לא מסוגלת ...

הלכת פעם לטיפול כלשהו?

יש מישהו שכן יכול לעזור לך? את לומדת בבי"ס? יש יועצת, מורות, יש פסיכולוגית של בי"ס..... יש ער"ן יש תמיכה של סה"ר באינטרנט גם פה בתפוז..... ואת בגיל ההתבגרות, לא? זה יעבור....זה הורמונים.... יש תרופות נוגדות דכאון וחרדה שהרופא יכול לתת לך אבל אז-אסור לשתות אלכוהול. רק לא להתייאש..... לכולם קשה, חלק מהחיים.

טיפול ?

לא הלכתי לטיפול ולא לומדת .. כלומר לומדת אבל לא מגיעה לבית ספר ! יש לי חרדות וזיכרון רב מהפגיעה בצעירותי ..ולכן הגעתי למצב הזה ..

נטלי 1991

New member
אבללל מה קרההה ??

מה הפך את החיים שלך לכאלה גרועים כמו שאת מתארת..??

מבין המילים המעטות שכתבת

נראה שהמועקה שהשתלטה עלייך היא השלכה של התקיפה שעברת פעם, ואת מנסה להתמודד איתה ע"י נסיון להדחיקה. עכשיו את מתחילה להרגיש שההתמודדות הזו אינה נכונה, והזעקה שלך מבהירה שאת זקוקה למשהו אחר. לפנות לטיפול זה הליך ארוך וקשה, ולא נראה שיש לך את הכותות לכך. אני הכי מציע לך להתקשר לטלפון 1202, ושם כבר ידובבו אותך בשיא הרגישות ושיא העדינות שבעולם.

עילאי מור, את זועקת לעזרה

מבלי שיהיה לך את הכוח לעשות צעד אחד נוסף לקבל עזרה ממשית. אני חושבת שיש לך המון כוחות נפשיים מעצם העובדה שאת הצלחת לקרוא לעזרה כאן בפורום זה. את בדיכאון מאוד עמוק ולכן קשה לך לפנות לטיפול נפשי, זה מאוד אופייני לדיכאון ברמה שאת מתארת. אני חושבת שבשלב הראשון את צריכה לקבל טיפול תרופתי מהיר ולווא דווקא להתחיל מטיפול פסיכולוגי. יש לך אפשרות לפנות לרופא המשפחה שלך. בכדי לעשות זאת, את לא צריכה ליזום משהו שהוא שונה ממה שהכרת בעבר, פשוט לפנות לרופא המשפחה. הוא כבר יוכל לתת לך את הסיוע הראשוני. מלבד זאת, כמו שציינו בתשובות שנתנו לך קודמיי, את יכולה לפנות לער"ן, 1202. את מסוגלת לגייס את הכוחות האלה ולפנות לעזרה ממשית, כפי שגייסת כוחות לפנות לפורום זה. אני בטוחה שבין לבין תחושות הדיכאון, יש לך גם רגעים פחות דיכאוניים. תנסי ללכוד רגע כזה ובו תפני לעזרה. אין לי ספק שתצליחי לחזור לחיים טובים יותר. בהצלחה.

למעלה