רעננו אותי!!!

Xboy123

New member
רעננו אותי!!!

המון זמן לא הייתי פה!! עדכנו אותי במה שהולך פה..!! ספרו ככה בקצרה
סיכום שבועי/חודשי או משהו כזה
(אממ תומר
??) התגעגעתי!! בינתיים יש לי שאלה! אירוסמית' נחשב בכלל לרוק כבד? (לא נתיחס ספציפית לאלבומים.. בעיקר לא לאחרון) .. אני לא יודע למה רק עכשיו אני שואל למרות ששאלתי כבר לפני כמה חודשים :) אחרי תקופה ארוכה שלא שמעתי אירוסמית'(אני יודע שאני בוגד מניאק, אבל לצערי אני יותר מדי מגווון במוזיקה שהחלטתי להתחיל לשמוע סגנונות חדשים .. הזנחתי לתקופה מה את אירוסמית' וחזרתי בגדול:) ) אז שמעתי שוב את השיר ANGEL ושוב שמעתי ושוב ושוב ושוב ושוב... לא יאומן.. השיר הזה פשוט מזכיר לי את הילדות.. לא יודע איך זה פשוט מזכיר :) מזכיר לי 10 שנים אחורה אפילו.. בנוסף, בקשר לWALK THIS WAY.. בגלל שאני מטומטם באנגלית לא יצא לי להבין אפילו תעמוד הראשון בספר ... אז החלטתי שכשתהיה לי חופשה מספיק ארוכה ופנויה אני אקרא את הספר עם ידידי הטוב והמסורבל, אוקספורד אנגלי-אנגלי-עברי. THANKS:) YUB YUB

AeroTom

New member
רוק כבד? לא ממש...

אם צריך לאפיין במשהו אחד בלי קשר לכל האלבומים אז כמובן שהסגנון הוא רוק-בלוז.כי ככה כל האלבומים הראשונים שלהם ומשם הם הושפעו והלכו בדרך הזאת,ומתחילת הדרך זה היה הסגנון של הלהקה. כמובן שיש כמה וכמה אלבומים שונים ללהקה (החדשים יותר) שאפשר להחשיב אותם רוק בלבד,מכיוון שיש ללהקה סגנונות שונים באלבומים חוץ מהאלבומים של שנות ה-70.אבל רוק כבד הם אף פעם לא היו,הסגנון שלהם מההתחלה היה רוק-בלוז שגם באלבומים של הלהקה היותר חדשים אפילו שהאלבום בכלליות הוא לא ממש בסגנון של האלבומים הישנים אפשר למצוא בתוכם שירים בסגנון כמו למשל Fever ב-GAG או Hangman Jury ב-Permanent ועוד... רוק-בלוז הוא הסגנון המאפיין וככה גם כל האלבומים מה-70.מה שיפה בלהקה זה שיש לה אלבומים מגווונים וכל אחד יפה בצורה שלו,אבל סטייל הלהקה תמיד יהיה ה-רוק בלוז שממנו הם הושפעו (שיר רוק-בלוזי הוא כמובן גם השיר שגרם להם ליצור את הלהקה וזהו Rattlesnake Shake כמובן) וכדי לחזור לסגנון שלהם שמייחד אותם ולשורשים ולשירים עליהם גדלו הם כמובן הביאו לנו את בובו שהוא כולו אלבום בלוזי בסגנון של הלהקה.ובגלל זה גם כמובן הוא כ"כ טוב... אחד הדברים היפים בלהקה מאחרי שנות ה-70 זה הגיוון באלבומים שלהם,רק תסתכל על שלושת אלבומי הסטודיו האחרונים וכמה הם שונים זה מזה בסגנון הכללי שלהם. בקשר לעדכון כדאי לך לרפרף קצת בדפים האחרונים ולהתעדכן בחדשות,בדיונים וכל השאר.

Bad Girl 15

New member
גם אני לא הייתי מחשיבה כרוק כבד...

אולי כרוק עדין...
כעיקרון תומר כבר אמר הכל...

AeroSlash

New member
זה מצחיק..

כי בדיוק לפני יומיים התווכחתי עם אלכס ועוד מישהו על הסגנון של אירוסמית'. מבין כל השלושה אני היחידה שטענה שאירוסמית' זה שירים בלוזיים והאלבום האחרון הוא בלוז שניהם דאגו לפסול אותי בכבדות. למרות שאני עדיין עומדת על השעה שלי.

זה לא בדיוק נכון

שוב ברעיון בדי וי די החדש תום המילטון אומר: "we are not abluse band, we are not abluse band, we are rock band. we are not trying to make her bluse record its a rock record"

AeroTom

New member
לא בלוז,רוק-בלוז...יש הבדל-

וכמו שאמרתי-כל האלבומים של הלהקה מאחרי שנות ה-70 הם די בסגנונות שונים אבל הבסיס שלהם תמיד יהיה הרוק-בלוז עליו הם גדלו והושפעו ומשם כל האלבומים גם משנות ה-70. כמובן ש-בובו הוא יוצא דופן כי הוא כולו אלבום בלוזי שהלהקה רצתה לעשות וכמובן שהם להקת רוק וכמו שטום אמר הם מוסיפים את ה-רוק שלהם והסגנון שלהם לשירים האלה והופכים אותם לשירי אירוסמית' נהדרים בסגנון המצויין שלהם כמו שהם עשו בעבר לשירי רוק-בלוז של אמנים אחרים כמו: Train Kept A Rollin ו-Think About It מה-Yardbirds I Ain't Got You גם של ה-Yardbirds Rattlesnake Shake ו-Stop Messin Around מ-Fleetwood Mac Milkcow Blues שלקחו מה-Kinks ועוד... אם תשמעו את הגרסאות המקוריות של השירים האלו אתם תראו איך הלהקה הכניסה בהם את הקסם שיש לה והפכה אותם לשירי אירוסמית' לכל דבר בסגנון הרוק-בלוזי סטייל אירוסמית'.אפשר לראות בהרבה שירים מצויינים של הלהקה משנות ה-70 את ההשפעה שהם לקחו משירים כאלו שהם גדלו עליהם.דוגמאות טובות אפשר למצוא ב- One Way Street Same Old Song And Dance Woman Of The World Get The Lead Out Write Me A Letter Rats In The Cellar שלפי דעתי הוא תוצר ענק וישיר שהגיע מההשפעה של שירים כמו Train. Toys In The Attic Uncle Salty שגם גולש מאוד יותר לכיוון הבלוז Three Mile Smile ויש עוד הרבה דוגמאות אחרות... מי שקורה לאירוסמית' להקת רוק-כבד או מטאל או משהו בסגנון הוא כנראה ממש לא מכיר את הלהקה ואת ההיסטוריה שלה אלא רק את המוזיקה שלה מאלבומים כמו Permanent Vacation עד היום. אתם רוצים לשמוע בדיוק מה הסגנון המרכזי של הלהקה? תקשיבו ל-Pandora's Box...זאת אירוסמית' וזה הסגנון הראשון והבסיסי שלה.

aeroboris8

New member
אני דווקא כן הייתי קורא להם רוק כבד

אני מסכים עם כל מה שתומר מאר אבל לפי דעתי צריך לעשות הבחנה בין רוק כבר ל מטאל- שאליו אירו כמובן לא משתייכים

Hangman Jury 87

New member
נו מה קרה לכם?

זה רוק כבד! למרות ש-Permanent טיפה מטאל, כל האלבומים שלהם זה רוק ומה ש-יפה בהם זה שהם משלבים בין שירים מרגשים ויפים לבין שירי רוק חזקים במיוחד כמו Sweet או Train

ב א ל ק י

New member
בשנות ה70 הסגנון שהיה לארוסמית

נקרא מטאל עם הזמן מטאל התפתח למוזיקה אחרת תבדקו בחוברות של הדיסקים נראה לי ב GET UR WINGS מופיע משהו על זה וחוץ מזה מה נשמע כולם?

ב א ל ק י

New member
טוב מה שאמרתי לא היה בדיוק מדיוק

קראתי את זה מזמן..... אבל כתוב שם משהו שעונה בדיוק על הויכוח

Xboy123

New member
אממ אני רואה שהתפתח פה דיון מעניין

וחילוקי דעות מעניינים פה
אני מחשיב את אירוסמית' כחצי חצי.. חצי ממנו רוק-בלוזי וחצי רוק-כבד... יש לאירוסמית' גם שירים שנוטים יותר למטאל וכאלה.. ויש שירים יותר "קלאסיים" ובלוזיים
תודה על התשובות!! ואני אעלה נושא חדש עכשיו אבל לא כהמשך לזה כי לא נראה לי שכבר ירצו לקרוא פה..

יש לי שאלה אליך

אני רואה שיש לך טעם מאוד מגוון במוזיקה. איך אתה מצליח לשלב את אינפקטד אם אירוסמית? או מטאל או הבק סריט בויז? כי זה מעניין

Bad Girl 15

New member
אני למשל משלבת...אני לא שומעת ר

רק אירו' או גאנס..יש שירים דיי נחמדים שאפשר לשמוע ובסדר...לא לטחון בריטני ספירס כמובן אבל אני לא מאלה ששומעת שיר של בלו ואז אומרת:"יאק תחליפו את זה,זה בלתי נסבל.."..

Hangman Jury 87

New member
חחח

אני גם ככה גאנס אני כבר לא ממש שומע, רק כל הפריקים אוהבים אותם (לא אמרתי שזה לא טוב), זה עדיין מוזיקה טובה. חוץ מאירו' שאותם אני שומע רוב הזמן, לפעמים שאני בבית אני מוצא לעצמי זמן למוזיקה לגמרי לגמרי אחרת כמו הקורז (
) וגם קיד רוק, או אפילו סתם כל מיני פסקולים לסרטים שאני שומע

וגם מאוד יפות

חבל שהם לא יכולות להגיע למיפגש
כי אחרת היה מעניין
אבל זה כבר לא לפורום הזה

Xboy123

New member
למרות שזה לא קשור....

אני כנראה לא מאלה שאם שומעים רוק שומעים רק את זה.... אני אוהב גם טראנס, פופ, רוק, מטאל וכו'..... כן גם להקות בנים והכל... אני לא סתם אומר שאני מגוון... אם הסגנונות מוזיקה האלה לא לטעמך זה לא הופך אותם לסגנונות מגעילים חסרי טעם.... כל אחד והטעם שלו... זה מפריע לך? תשמור לעצמך. תודה.

חחחחח

לא זה לא? האם מה שרשום שמה כתוב בזילזול? אני ניראה כמו מישהוא שמזלזל? למה את חושב שאני אנטי? בסך הכול שאלתי איך אפשר לגוון עם כל כך הרבה סיגננות.

למעלה