רעננה?פ"ת?אוטובוס?

רעננה?פ"ת?אוטובוס?

מאיזה קו אני יכולה להגיע מרעננה לפ"ת? אני נוסעת לחברה לשישי שבת ואין לי מושג איך לחזור

תשובה

מרעננה לפ"ת יש את קו 551. אפשר לעלות עליו לאורך רחוב אחוזה (הרחוב הראשי של רעננה) והוא מגיע לתחנה המרכזית של פ"ת ועד לקניון הגדול. חוץ מזה, אם את יכולה להגיע לצומת רעננה משם יש מבחר יותר גדול של קווים, ביניהם 561, 641, 921, 841, 823 (וכמובן גם 551), שמגיעים גם הם לתחנה המרכזית. כל הקווים הנ"ל הם של אגד. על שעות היציאה שלהם ראי באתר אגד: www.egged.co.il

תשובה - מוצ"ש

שיכון אשר נמצא במערב רעננה, שזה איזה שני קילומטר ואולי יותר מצומת רעננה. לצערי קו 551 אשר עובר בתוך רעננה לא עובד במוצ"ש, ולכן יהיה עליך להגיע לצומת רעננה ולנסוע בכל שאר הקוים האחרים. איך תעשי את זה? לכי לרחוב אחוזה, שכאמור הוא הרחוב הראשי של רעננה ועובר לכל אורכה במרכזה. כל אדם ברחוב יאמר לך איך אפשר להגיע. שם, עלי על קו 29 של אגד לכיוון כפר סבא (ולא על כיוון הרצליה). הוא אמור להגיע כל כ-20 דקות. סעי בו עד צומת רעננה, ורדי ממנו שם. עכשיו תצטרכי ללכת כדקה ברגל עד לתחנת האוטובוס שנמצאת מעבר לרמזור, בכיוון נסיעת האוטובוס. שם עוצרים כל הקווים שמגיעים לפתח תקווה, כמו 561, 641, 921, 841, שכן פועלים במוצ"ש. מקווה שעזרתי. ד"א, באתי מפורום תחבורה ציבורית, מכאן הידע שלי בנושא.

הלוך - אותו הדבר רק הפוך

ודרך אגב, יש דרך קצת יותר מסובכת שמערבת נסיעה לצומת גהה ואוטובוס שפחות תדיר אבל יותר מהיר. מעוניינת?

LOL

לא..חח בקושי הבנתי מה אני אמורה לעשות אם האוטובוס הזה
תודה ענקית... חח הלוואי אני הייתי מבינה ככה..אני לא מתמצאת בזה בגרוש.. שונאת אוטובוסים
ולא נראה לי שאמא שלי תשמח שאני אסתובב ברחבי הארץ בכל מיני מקומות בדרך הביתה :)

למעלה