עודף תקציבי - אם אכן קיים כזה, במה חשיבותו עבורנו אם איננו חשים בו אלא רק בהעלאות ארנונה ללא תמורה?
גבית ארנונה של 96% - כנ"ל.
שיעור עסקים בסכנת סגירה - נחמד, אבל לרוב תושבי העיר אין עסקים בעיר.
חינוך - אינני יודע. מלבד זאת שחינוך הוא מה שמר חופרי זורק בפרצופו של כל מי שיש לו טענות.
ועוד
לטענות התושבים עיר מלוכלכת, פארק מלוכלך עם גדרות חדשות בשביל גביית כסף בכניסה לפארק חברים, שירות מוקד מדורדר, שירות מדורדר לאזרח, ארנונה יקרה ללא פרופורציה, יחס מביך (מצור במקום מירוץ) מגובה בתגובות מביכות במקומונים ("העירייה שמחה ומודה" "הודענו על סגירת הרחוב" "התושבים מרוצים" בתגובה לכתבה שמראה שהתושבים אינם מרוצים.)
עודף תקציבי מעיד על צמצום ההלוואות וניהול כספי תקין. גביית ארנונה כנ"ל.
שיעור עסקים בסגירה מעיד על האטרקטיביות של העיר לעסקים, בעיריה בה מזניחים את ההשקעות בנקיון ולוקחים יותר מידי ארנונה, העסקים נסגרים יותר.
חינוך, בהחלט מותר לחופרי לזרוק את זה בפרצופו של מי שיש לו טענות כי זה אכן תחום מאוד חשוב בכל הרשויות המקומיות.
פארק חברים - מזל שגודר וגובים כסף מתושבי חוץ, אחרת אי אפשר היה שם להיכנס בכלל בשבתות וחגים, ובוודאי שבעלי המוגבלויות לא היו יכולים בכלל להתקרב. חבל שבכל הפארק אסור לגבות כסף על פי החוק.
הארנונה אכן התייקרה, אבל היא לא יקרה ללא פרופורציות, היא בהחלט במקום טוב יחסית לערים אחרות.
שירות המוקד מעולה.
ראש עיר של עיר כושלת שהלכה וכשלה יותר ויותר בתקופת כהונתי, בהנחה שלא הייתי מתפטר והולך שפוף ראש הביתה, הייתי מנסה לשפר את מצבה ממש בפועל ולא לערוך מסע פרסום
של סקרים.
הסקרים אינם אלו שבוחרים בסופו של דבר ולא את מצבם יש לשפר, וחשוב מכך, הסקרים אינם אלו שסובלים ממצב העיר.
מצב טוב נמדד בעיקר בעזרת דוחות חיצוניים, הוא לא נמדד על ידי תחושה של מגיב מסויים בפורום או בפייסבוק.
דוחות המבוצעים על ידי גופים חיצוניים מעידים על המציאות בעיר, נכון שלפעמים יש כאלו שעורכים דוח לא בצורה מספיק טובה, אבל אם רוב הדוחות החיצוניים מעידים על מצב טוב אז המצב טוב.
אם הוא אכן מאמין בזה וזה לא חלק מאסטרטגיה מאורגנת, הרי שמצפה לו הפתעה ענקית בבחירות הקרובות, בהנחה שהדממה שעטפה את הקהל עת עלה נרגש בהופעה בפארק
לא רמזה לו על כך (אניח שאת המילים המפורשות שאמר הקהל לא יכול היה מר חופרי לשמוע ממקומו בראש הפירמידה).
לדבריך חופרי שמר על העיר מצויין מ 2005 עד 2009 ופתאום ב 2010 הגיעה הנפילה, ולמה אתה אומר כי במקרה הבאתי דוח שמתייחס ל 2009. אם הייתי מביא דוח שמתייחס ל 2010 היית אומר שהנפילה החלה ב 2011.
בקיצור יש המון דוחות של גופים חיצוניים במגון נושאים שמהללים את רעננה ומתייחסים לשנים בהם חופרי היה ראש העיר. אז אפשר לזלזל בדוח לגבי 2006 ולהגיד שהוא עדיין לא הספיק להרוס, אבל אי אפשר לזלזל בדוחות שמתייחסים ל 2009.
מדובר בתושב ששולל לחלוטין כל דבר שקשור בחופרי, הוא לא נותן טיעונים מורכבים של יתרונות וחסרונות של חופרי ומגיע למסקנה שיש יותר מידי חסרונות, אלא בתושב שמבחינתו יש רק חסרונות ורק דברים רעים נקודה.
ואיך אתה אומר "שולל כל דבר שקשור בחופרי " שאלת את עצמך אם "תושב -מודאג " רגיל-סביר היה נוהג כך ? כנראה שהוא לא רק " תושב -מודאג "
מה הוא בדיוק ? את זה "תחליט " לבד,,,
אולי הוא "טוקבקיסט" בשכר וגר בכלל בעיר אחרת ?
אני פשוט תוהה ולא חלילה חושד בכשרים.
פשוט לא נתקלתי באדם שאין לו אף מילה טובה להגיד על ראש העיר, אלא הוא רק תוקף ותוקף כאחרון הטוקבקיסטים בשכר.