רעננה התחרדה

32103210

New member
לחנה סטסוס בבריכה

איזה ניסיון נעשה להפרת הסטסוס קוו בבריכה ,??? הבריכה חדשה וצריכים להיקבע כללים להפעלתה לשרות כל הציבור כולל התושבים שרוצים רחצה נפרדת . אני הולך לבריכה מעורבת , אך בעד לתת רחצה נפרדת .וזאת צריכה להיות השאלה כמה אחוזים מהתושבים שהולכים לבריכה מעורבת מוכנים " לוותר " ולתת לאנשים שרוצים בבריכה נפרדת את " הלוקסוס " .

אני מציעה שתתעדכן בדיונים הרלוונטיים

שהיה להם חלק מהעברת השחיה הנפרדת לערב אחד בשבוע במקום שניים. היה ניסיון, נכשל בע"ה

32103210

New member
אחוזה בשבת

אל תשאלו דתיים לגבי אזור התעשיה ,אל תשאלו לגבי גינה בשנת שמיטה ,

ארזS

New member
iNEEDit25 אתה מוכן לעבוד בשבת/חג כבכל יום ?

ואני מדגיש לעבוד בשבת/חג כבכל יום ? [קודמי כבר השיבו לך שאין כל התחרדות .]

רענן39

New member
יש המון אנשים שנוח להם דווקא בחגים ושבתות

ודנטים , משלימי הכנסה וכו' אבל זה לא קשר לאחוזה זה קשור לזה שקניון רננים סגור בשבת בניגוד לשבעת הכוכבים בגלל שרירים שעשה הרב פרץ . אז אל תגידו שיש סובלנות ברעננה דו כיוונית יש סובלנות עד שניתן לכרסם עוד קצת בזכויות החילונים.

32103210

New member
לרענן

הבן ..מבחינה טכנית דו קיום בין דתיים, ללא דתיים, היא תמיד ויתור מצד הלא דתיים לדתיים, והיתעלמות של הדתיים מדברים שלא לרוחם, (הם לא יכולים לוותר אלא כאילו שהם לא יודעים ) .

צורחה

New member
שרק יפתחו את ה...

בלוקבאסטר באחוזה בשבת. הרי ברור שזה רק בשישי ב6 בערב שנזכרים שלא הבאנו איזה סרט לכל המשפחה. נראה לכם שאני שורד את הדורה ובוטס שלנו פעם נוספת? שאשתי תסכים לראות "מת לחיות 3" בפעם הרביעית? פולישוק, סדרי לנו דרמה נורבגית על טראומות מבית אבא בשישי בצהריים והפתק שלך אצלי במעטפה. או לפחות תסדרי את הפורט טיסיפי בפיירוול של האימיול, יש מצב, אה!

צורחה

New member
האמת, ברציני, מכונה זה לא שוה

כמות הסרטים במכונות מצומצמת, אין סדרות, הסרטים ישנים יותר, המבחר סתמי בשביל לקלוע לטעם ממוצע ואין עם מי להתייעץ. בקיצור, רק בשביל לשבור קריז. יש לי מינוי בבלוקבאסטר מהסיבות להלן ואין סיבה שבנוסף לו אוציא עוד כסף כי סגור באחוזה בשבת.

אני אאלץ להאמין לך ../images/Emo13.gif

אני עצמי כמעט לא לוקחת סרטים. אולי אפשר לפנות לבלוקבסטר שיקימו סניף בגמלא או בפארק מול במקום זה שבמשביר? פתוח 24/7, כיאה לעיר מתוקנת.

למעלה