רענן טל ויניב היקרים...

רענן טל ויניב היקרים...

ברצוני להראות לכם סרטון קצר שהעלה ויליאם שחאדה מנכל איגוד האיגרוף הישראלי בפורום אומנויות לחימה,ולדעתי זה הוא סוג של קריאת תיגר.הנה הסרטון והתגובה שלי: http://www.youtube.com/watch?v=boQrZ4udTUU ויליאם כל הכבוד!ו TIOFILIO STIVENSON וגם כל הכבוד לעאמר אגבריה,הוא באמת מתאגרף כישרוני וחזק במיוחד בישביל המשקל שלו. אני עוקב אחרי עאמר כבר 4-5 שנים אבל רק בשנה האחרונה אפשר לראות איך הוא התחזק ונכנס טוב לבוגרים. אני בטוח שאם האיגוד והמועדון שלו יצליחו לספק לו ספרינגים חזקים במיוחד על בסיס קבוע במשך השנה הקרובה הוא יוכל לקבל את הקרטריון האולימפי. עצה אישית ממני תדברו עם רענן טל ותפגישו את עאמר אגבריה עם אלעד שמואל לספרינגים פעם בחודש,ככה איזה 5-6 סיבובים של 2.5 דקות סיבוב.זה יעזור מאוד לשניהם.כי תכלס במשקל הזה בארץ רק שניהם יכולים לעזור אחד לשני.(יש כמה צעירים טובים אך הם עדיין לא מוכנים לזה). בהצלחה!!! רענן,יניב נא להגיב...

נשמח שהמאמן שלו ייצור קשר

לתיאום ספרינג עם אלעד שמואל במכון האגרוף בת"א הטלפון של רענן טל 054-4303179 דווקא נשמח......... יניב

steven segal

New member
אתה יודע מה - אני רוצה לראות את זה

ואחרי זה נראה את זה ביוטיוב

זהו מספר הטלפון של מאמן אום אל פחום

תופיק אגבריה - 0523497851 יניב,רענן תרימו אליו טלפון תדברו אני בטוח שהוא יהיה בעד זה.

אם זה ישתיק כמה נשמות טובות

אז למה לא בכיף.... זאת במידה וזה יצא אל הפועל כמובן.. יניב

למעלה