רעמים וברקים

nidan

New member
רעמים וברקים

שלום לכולם! היה לנו לילה מלא ברקים ורעמים, והכלבונה שלנו (סמויידית מתוקה ואמיצה) פשוט היתה היסטרית. היא כל כך פחדה שהיינו צריכים להיות איתה ולהרגיע אותה וללטף עד שנרדמה! האם זאת תופעה ידועה? יש איזו דרך להקל עליהם את החוויה? נידן

lilithmm

New member
../images/Emo107.gifשלום nidan../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

ידוע שכלבים מפחדים מברקים. כדאי מאוד לסגור את כל החלונות בבית ע"מ להפחית את רעש הרעמים עד כמה שניתן. אם הכלבה היסטרית אתה יכול להציע לה להיכנס למיטה שלך ולהתכסות איתה.

איל34

New member
רעמים וברקים......./images/Emo107.gif

בוקר טוב נידן. על אף שהנטייה הטבעית של רובנו היא לחבק וללטף את הכלב כשהוא פוחד, רצוי מאוד שלא לעשות את זה. כשיש רעמים והכלב פוחד ומחבקים אותו, זה מנציח בו את הפחד מאותו ארוע. לכן הדבר הטוב ביותר באותו רגע באם הוא בבית זה להתנהג כרגיל כאילו דבר לא ארע. אם הזמן הכלב יתרגל. (גם הכלבה שלי פחדה אתמול בלילה, ונרגעה לאחר שהתעלמנו) אם הכלב בחוץ כשיש רעמים וזיקוקי דינור למשל, אז כדאי מאוד שהוא יהיה קשור ברצועה כדי שלא יברח מבהלה. מקווה שקצת עזרתי......
איל

lilithmm

New member
אתה צודק בעקרון../images/Emo20.gif

אבל מכוון שבארץ אין הרבה ברקים ורעמים אני כן נוטה להמליץ לעזור לכלב לעבור אותם איתנו. ד.א. לא הייתי רוצה לחשוב איך הייתי מעבירה את הלילה אתמול בלי הכלבים שלי.

collie

New member
יש פה אנשים שהכלב שלהם לבד בבית

כאשר יש רעמים כמו היום? הכלב שלי מאד מפחד מי רעמים והוא לבד עכשיו בבית. מה אתם advise לעשות עם הכלב כאשר יש רעמים והוא לבד? סגרתי את הכל החלנות ויש לו טלוויזיה.

למעלה